neden her ikisini kimse yazmiyoki? bazi telefoncular tabi tanidiginiz kisilerse spot olan bir telefonu uzerine misal 10-20 milyon verince garanti yapiyolar.. boylece telefon hem garantili hem de spot oluyor
Eğer pahalı bişey alacaksan garantili alınması daha mantıklı olur çünkü eğr telefonun başına bişey gelirse ve çok büyük bi masrafı çıkarsa keşke garantili alsaydım diyebilirsin.
gercektende pahalı seyın garantılısı daha ıyı olur katılıyorum sana bıse olsa o tele odeyecegın parayı dusun 3310 deılkı bu bunun kamerası var sistemı var ben her zaman garantılı aldım ve almayada devam edecegım
bana göre garantili almak herzaman iyi örneğin spot bi 7610 aldınız ve bozuldu söyleyin bakalım kime götüreceksiniz ama garanti olunca hemen götürürsün ve ortalama 1 hafta sonra yenisi geliyo
quote:
Orjinalden alıntı: Max Payne
Spota herkes taksit yapıyor. 3,6,9,12 taksit hangisini istersen
Ben 6630 alıcam 1.100 Ytl neden vereyim. Manyakmıyım ben. 750YTL varken.
Aldığın yerde 3 Ay makine 6 Ayda yazılım garantisi veriyorsa daha ne olsun.
eskiden spot almayı düşünüyordum ama fikrim degişti çünkü yeni bir yasa çıkıyor kaçak ve çalıntı telefonlara kart sinyali gonderilmeyecek ayrıca ytl az vermek için(tele gore değişir) yanında kutu bile verilmeyen ve kulaklık,mmc.usb sadece telefonu veriyolar çoğu yerde pili ve şarjı sahte az once bahsetdigim yasa ile ilgili azbi ücret odendiğinde yasal olabiliyor fakat (galiba 35-40 ytl) hem o parayı vericene içinde mmc .usb kulaklık olann bi tel almak hem daha karlı hem daha akla yatkın üstüne üstlük 2 yıl garantili bunları goz onünde bulundurarak karar verin spot mu yoksa garatili mi diye ( kesinlikle garantili) (] (spota):-]
quote:
Orjinalden alıntı: ramazanavci
bana göre garantili almak herzaman iyi örneğin spot bi 7610 aldınız ve bozuldu söyleyin bakalım kime götüreceksiniz ama garanti olunca hemen götürürsün ve ortalama 1 hafta sonra yenisi geliyo
sana kesinlikle katılıyorum dostum
elbette ilerisini düşünerek garantili ama garanti de neyi kapsıyorki diyeceksin sağlam spottan alınan bir malda fazla arıza vermiyor ...6210 spottan almıştım bomba gibi çıkmıştı mesela...
Bütün spotlar güvenilir deilki.ilk kez Şarj ederken telefonu kaç gem gumleyen telefonlar oluyor.En iyisi garantili.
[Deleted by Admins]
Ucuz olsun spot olsun.çok yanlış bi düşünce. Telefonun başına bişey gelirse hasarı gidermek için garantilisinden daha fazla para verceğini düşünsene bi.başına böyle bişey gelirse eminimki düşüncen değişir.
quote:
Orjinalden alıntı: TİJYAN
Ucuz olsun spot olsun...telefon telefondur garantili diye kendimizi kazıklatıyoz durmadan,telefonu kullanmayı bilen spot alır tabiki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme