Şimdi Ara

SPOT mu? GARANTİLİ mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben spot diyorum çünkü spot aldıgımız zaman en azından sattığımızda fazla zarar etmiyoruz.sürekli olarak telefonlar yenileniyor.ve önceki modelin fiyatı birden düşüyor..haksızmıyım acaba....

• Bilmem ki yaw ya bozulursa elde patlamasın
  • zaten bozulana kadar satmış oluyorsun..yanlışmı...evet garanti diyenler...
    quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_ok

Bilmem ki yaw ya bozulursa elde patlamasın
  • bence spot al cunku telefonlar bozulsada kullanıcı hatası dıyorlar garantılıde hemde teller kolay kolay bozulmuyor ama sx1 alacaksan kesın garantılı al
  • bende 7 aylık spot 6600 var telefon ilk aldığım günki gibi.En ufak bi sorun bile yaşamadım.
  • bende 6600 vardı tuş takımı 2 kere arızaland 1 günde dğiştirdiler 1 kere dah aypsa makineyi değiştircekler , yani garanti her zaman güvenli
  • neden cevap yazmıyorsunuz burda forum yazıyoruz ve iyi bi topic yakaladım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tüh ben o kadar şanslı değilmişim..çünkü 2 tane garantili tel aldım ve servis parası bile ödettiler bana arızalandığında...
    quote:

Orjinalden alıntı: furkan1983

bende 6600 vardı tuş takımı 2 kere arızaland 1 günde dğiştirdiler 1 kere dah aypsa makineyi değiştircekler , yani garanti her zaman güvenli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwllocabbar -- 24 Ocak 2005, 0:53:47 >
  • garantili tavsiyeederim. spotta sorun olabiliyor.tamam garantili aldigin zaman tel fiyatlri düsüyor.ama bir yere kadar.
  • GARANTİLİDEN ŞAŞMA ! SONRA ŞAŞIRMA ! BENİMDE SABRIMI TAŞIRMA ! KAFİYELİ OLDU GİBİ
  • SPOT
  • Zaten garantili alınca bozuldu mu hemen kullanıcı hatası damgası vuruyorlar gene paranla yaptırıyon teli.Benim kuzenime öyle oldu,adamlar tutturdular sen bu teli düşürmüşün diye adam parayla yaptırdı teli sonunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceza fun

SPOT

ELİNDE PATLARSA DİYE KORKMA SEN SPOT AL! SPOT DİYE BÜYÜK YAZDIĞINA GÖRE SENDE PARA ÇOK.
  • bugüne kadar panasonic gd92 , noka 6510 , 7250, 6600 , 7210 , sony ericsson t610 , arıza yapan telefonlarım oldu ve 5 kuruş ödemedim servise hatta gd92 garantiden değiştirilmişti
  • Garantili iyidir...
  • benim tel arızalandığında ( oksitlenme ) bana suya düşürmüşsün bunu demişti..spot u savundugum için yalan söylediğimi sanmayın....
    quote:

Orjinalden alıntı: furkan1983

bugüne kadar panasonic gd92 , noka 6510 , 7250, 6600 , 7210 , sony ericsson t610 , arıza yapan telefonlarım oldu ve 5 kuruş ödemedim servise hatta gd92 garantiden değiştirilmişti
  • garantili çalınsa bile uydudan bulunur
  • bunlar söylenti..arkadasımın teli çalındı,sürekli karakola gidiyor ama ne tel var ne de sigortadan gelen para...
    quote:

Orjinalden alıntı: adilfrom

garantili çalınsa bile uydudan bulunur
  • quote:

Orjinalden alıntı: hwllocabbar

benim tel arızalandığında ( oksitlenme ) bana suya düşürmüşsün bunu demişti..spot u savundugum için yalan söylediğimi sanmayın....

yalanla alakalı değil , oksitlenme durduk yerdede olcak bi şey değil ama senin telin başına ne geldiğini bilmediğim için yorum yapmam doğru değil, bende kendi fikrimi söyledim bugüne kadar hiç spot tel almadım bundan sonrada almayı düşünmüyorum sormuş arkadaş cevap verdim bende
  • karakola deil savcılığa başvurması gerekli
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.