"Spot Telefon"ne demek?? Bunları almalımıyız?? Fiyatına Değer mi??
kaçak demek.isteiğine bağlı olarak alırsn.değmez
Yurda resmi ithalat yoluyla değil ,kaçak olarak giren cihazlar. Garantisi yoktur.Devlete KDV si ödenmediği için bir nebze ucuzdur. Riske girip alınabilir,ama bozuk çıkarsa baş ağrıtır.Ve dikkat edilecek bir noktada spot satanlar bazen orjinal Pil,sarj gibi ekipmanları alıp yerine fason mal koyuyorlar,yani yan sanayi malını koyuyorlar.Buda uzun vadade cihaza zarar verebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: realgs
Yurda resmi ithalat yoluyla değil ,kaçak olarak giren cihazlar. Garantisi yoktur.Devlete KDV si ödenmediği için bir nebze ucuzdur. Riske girip alınabilir,ama bozuk çıkarsa baş ağrıtır.Ve dikkat edilecek bir noktada spot satanlar bazen orjinal Pil,sarj gibi ekipmanları alıp yerine fason mal koyuyorlar,yani yan sanayi malını koyuyorlar.Buda uzun vadade cihaza zarar verebilir.
+1 +1 +1
quote:
Orjinalden alıntı: realgs
+2 evet spotlara çok kolpa yaptıklarını biliyorum adamlar kar üstüne kar yapıyor yani. . . hatta ikinci el bi telefona bile yeni kapak takıp sıfır diye satan şerefizler bile var. . .
ewet 2.el malı 0 diye satan bi adam gördüm kadiköyde....
GEÇEN SENE KADİKÖYDEYİZ...3650 O ZAMANLARİN KRAL TELEFONU..ALİCAM Bİ YERE GİRDİM AMCAMLA.....HERYERDE 450spot KAĞİT ---BİR ADAM KUTULU FULL ORJİNAL 370 FİYAT WERDİ....ANLAMADİK.....BAKTIK ALIRKEN ADAM FATURA FALAN VERMEDİ GARANTİLİ MALA...DEDİK NİYE BAYAA Bİ KONUŞTUK....ARTIK 1.5 SAAT FALAN OLMUŞ.BİRİ BEĞENMEMİŞ BANA BUNU GERİ GETİRDİ BENDE YENİ KAPAK KOYUP SATİYORUM DEDİ...AMA AZ KULLANİLMİŞ MALDIR DEDİ....HEMEN BİZDE BİR BAHANEYLE AYRILDIK ORDAN
sipot tavsiye etmem mutlaka bir sorun çıkıyo ben beş tane sipot tel aldım herbirinde bi şey çıtı yanii
bir kerede kuzenleyiz yeni telefon alcak 2ay fln olmuştu 7210 alalı ...ekrandaki şeffaf bantta duruyodu....bir yerer sorduk bandı görünce iyi fiyat verdi....tel yeni temiz falan dedik....görünce aldı hemen....sonra biri geldi 6610 fiyati sordu adam 7210 var dedi....kuzenin 7210 u müşteriye gösterirken gördüm 0 diye..ama biz çikiyorduk o sırada sattımı bilmiyorum o adama ama kesin birine satmiştir 0 diye....DİKKATLİ OLALİM ARKADAŞLAR
Bence güvenilir birinden aldıkdan sonra spot dada bir problem olmaz ama hiç tanımadıgın bir satıcıdan alırsan herşey olabilir 10 fazla veririm tanıdıgım kişiden alırım temiz alırım.
quote:
Orjinalden alıntı: Turgut
Bence güvenilir birinden aldıkdan sonra spot dada bir problem olmaz ama hiç tanımadıgın bir satıcıdan alırsan herşey olabilir 10 fazla veririm tanıdıgım kişiden alırım temiz alırım.
+1 KESİNLİKLE
eee tabi tanıdık....veya güvenilir biri ni biliyorsanız olur....o size yamuk yapmaz sonuçta
BEN ŞİMDİYE KADAR 4 TANE SPOT TELEFON ALDIM WE HİÇ BİRİNDE SORUN OLMADI.. TABİKİ TANIDIKTAN ALMAK DAHA İİ AMA ZATEN Bİ SORUN OLURSA GERİ GÖTÜRDÜĞÜNÜZDE GERİ ALIR (DÜKKANDAN ALIRSANIZ) ALMAZSA ORDA ONA DALIN SONRA POLİS BİSE GELİRSE BANA KAÇAK MAL SATTI DERSİNİZ :D
qaan hehe bu bana bişi hatırlattı.....kadiköyde gidiyorum tezğahta bi adam korsan cd satiyo.....adam teki almiş heralde bozuk cd çıkmiş..herif deyiştirmiyor.....adam sinirlendi....ytukarı doğru o mcdonalds ın oraya gitti....5 dk sonra herif yanında zabıtayla geliyor...bu adam korsan satiyor diye.....adamın zabıtayı görüp tüğmesi bir oldu.....ama 2-3 tane cd düşürdü.....adam nasi küfür ediyor.. komik olan yanı zabıtaya cd aldiğini söylemiyo....bu adam satiyo dio kendini sıyırmak için....YANİ VATANDAŞLİK GÖREVİNİ YAPİYOR
ehehe ben de bi defasında çıkardım cebimden telefonu 155i arar gibi yaıtom 3 tane mp3 2 tane de film aldım BELESHhhhh.......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme