Şimdi Ara

Spotify beklentilerin üzerinde büyüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gecenin yargıcı Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
18
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Apple’ın yoğun hamlelerini ensesinde hisseden çevrim içi müzik sektörünün lideri Spotify bununla birlikte alan bırakmayı hiç düşünmüyor. Firma üçüncü çeyrekte kendi beklentilerinin de üzerinde büyüdü.

Beklentileri aştı

Son dönemde aile üyeliği, öğrenci üyeliği gibi abonelik seçeneklerinin yanında 3 aylık Premium hediyesine geri dönen firma bunların karşılığını güzel bir şekilde alıyor. Yapılan açıklamaya göre yılın üçüncü çeyreğinde toplamda 248 milyon aylık aktif kullanıcı sayısına ulaştı. Bunun 113 milyonu ise ücretli abonelerden oluşuyor. Yıl bazında yüzde 30 civarında artış elde edildi. Firmanın tahmini 240-245 milyon arasındaydı.

Ayrıca Bkz.Intel Core i9-9900KS dünyanın en iyi oyun işlemcisi iddiasında

Geçtiğimiz aylarda 60 milyon abone açıklaması yapan Apple Music’e göre iki kat daha fazla abonesi olan Spotify toplamda ise 1.7 milyar Avro gelir elde etti. Bunun 170 milyon Avrosu reklamlı kullanıcılardan geldi.

Faaliyet karı ise 54 milyon Avro olarak gerçekleşti. Firmanın beklentisi tek haneli rakamlardı. Geçen yıl aynı dönemde firma 6 milyon Avro kayıp yaşamıştı. Operasyonlardan elde edilen nakit birikimi ise 71 milyon Avro oldu.

Spotify’ın sürpriz mali çeyreğinin ardından normale dönmesi bekleniyor. Yılın son çeyreğinde büyük bir kayıp bekleyen firmanın küçük kayıplarla atlatabileceği ifade ediliyor

• winget de geri geldi zaten gittiği haber yapıldı geldiği yapılmadı :P

• 3.5 liraya sorunsuz slp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ay iptal ettim Spotify'ı çünkü YouTube Premium aile üyeliği aldık. Profesyonel müzik dinleyicisi olmadığımdan da ses kalitesi benim için o kadar önemli değil. Ama Spotify kullandığım zamanlar da çok memnundum. Öneririm yani

• paco_ct kullanıcısına yanıt
    Widget yenilendi mi ?

• Sipihrz kullanıcısına yanıt
    bir yenilenme yok sadece daha önce kaldırmışlardı bir çok kişi itiraz edince geri getirdiler
  • tidal'de müzik dinleyince bir daha geri spotify'e dönemedim ben

kalite aşırı fark ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YouTube Music kullanıyorum 2 aydır, ilk başlarda uygulama aşırı eksikti, adamlar iyi çalıştı kapattılar baya eksikliklerini. Spotify uygulamasında, özellikle Bluetooth ile, çok sorun yaşıyordum ama tam bir müzik uygulaması gerçekten. YT Music deki canlı performans avantajı ve reklamsız Youtube'un yanında gelmesi çok iyi gerçekten.

• Tidal ve Apple music yetiyor şarj düşmanı bir pro

• İyi bir kulaklığa sahipseniz tidal Hifi aboneliği üstüne yok ama ücretsiz olarak Spotify avantajı eline alıyor youtube müzik reklamsız olması youtube ile elini güçlü kılıyor bende bir Tidal müsterisiyim

• İyi bir kulaklığa sahipseniz tidal Hifi aboneliği üstüne yok ama ücretsiz olarak Spotify avantajı eline alıyor youtube müzik reklamsız olması youtube ile elini güçlü kılıyor bende bir Tidal müsterisiyim

• gecenin yargıcı G kullanıcısına yanıt
    quote:

İyi bir kulaklığa sahipseniz tidal Hifi... ...bende bir Tidal müsterisiyim

Yani iyi bir kulakligin var?
    O zaman audiophile kulagin da var?
  • son cümleyi anlayabilen var mı?

• Mod apk yaşasin

• Enpara sayesinde 😁

• eAkman E kullanıcısına yanıt
    Sanırım biraz yakınından geciyor audiophile sennheiser pcx550 gayet basarılı cihaz ama daha iyiside vardır

• eAkman E kullanıcısına yanıt
    Ucundan audiophile oldum sennheiser pxc 550 kullanıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.