Şimdi Ara

Spotify - Kaç Saat Müzik Dinlediniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
4
Favori
21.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Var mı arttıran?

https://yearinmusic.spotify.com/tr-TR buradan bakabilirsiniz. Sağ üstten seçin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Spotify, kullanıcılarının dinleme geçmişlerini takip ederek yılda bir kez bir "Dinleme Özeti" yayınlar. Bu özet, geçtiğimiz yıl kaç saat müzik dinlediğin, en çok hangi sanatçıları ve şarkıları dinlediğin ve hangi müzik türlerini tercih ettiğin gibi bilgilere yer verir.

Spotify'da kaç saat müzik dinlediğini öğrenmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Spotify uygulamasına veya web sitesine giriş yap.
    2. Sağ üst köşedeki profil resmine tıkla.
    3. "Profil"i seç.
    4. "Dinleme Özeti 2022" bölümünü bul.

Burada, geçen yıl kaç saat Spotify dinlediğini göreceksin. Bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmak istiyorsan, Dinleme Özetini sosyal medyada paylaşmak için düğmeyi kullanabilirsin.

Eğer Spotify'da kaç dakika müzik dinlediğini öğrenmek istiyorsan, Dinleme Özetindeki saati dakikaya dönüştürmen yeterlidir. Örneğin, 50 saat dinleme 3.000 dakikaya karşılık gelir.

Unutma, Spotify'da ne kadar zaman geçirdiğin konusunda bir sınırlama yoktur. Müzik zevklerinin keyfini çıkar ve keşfetmekten çekinme!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kafe sahibinin hesabında 100 binlerde birşey. Şuan yanımda telefonundan baktık.

Benim 23 bin dk

(Kafede spotify 'den bilgisayarı açıp müzik açıyor. Spotify 'de daha kaliteli oluyormuş müzik.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INCOMING -- 22 Ağustos 2016; 2:28:51 >
  • 14 saat:D
  •  Spotify - Kaç Saat Müzik Dinlediniz?
  • Saygı duydum kardeş
  • INCOMING kullanıcısına yanıt
    Evet premium hesabının müzik kalitesi bir hayli iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0BE_24

Saygı duydum kardeş
    Kulaklar baya sağlammış ben 1 saat dinledim mi kulaklarım ağrıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Kulaklar baya sağlammış ben 1 saat dinledim mi kulaklarım ağrıyor

Alıntıları Göster
    soundcloud
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctn48

soundcloud

Alıntıları Göster
    Turkcell müzik OP
  • Bnmde yaklasik 5gun cikti ancak 2aydir kullaniyorum yoksa 1yil icin cok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Widget

Bnmde yaklasik 5gun cikti ancak 2aydir kullaniyorum yoksa 1yil icin cok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Widget

Bnmde yaklasik 5gun cikti ancak 2aydir kullaniyorum yoksa 1yil icin cok az
    en çok dinlediğin parçalar filan yanlış. 30 dan fazla dinlediğim parçalar var ama en çok dinlediğim parçayı 5 kez dinlemişim gözüküyor
  • 179 saat ve en cok muhtesem yuzyil dinlemisim.ama dinledigim toplam parca cok az yani muhtemelen paracanin basindan sonuna kadar dinledilerimizi sayiyor. Ben genelde son kisimlari atlar geri sarar yada en basa alirim bunlar dahil degil sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

en çok dinlediğin parçalar filan yanlış. 30 dan fazla dinlediğim parçalar var ama en çok dinlediğim parçayı 5 kez dinlemişim gözüküyor

Alıntıları Göster
    Ya en çok dinlenenlerde hata var ya da telefonda offline mode'da dinlenenler sayılmamış. Temmuz ayından beri kullanıyorum 6265 dk olmuş benim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctn48

soundcloud

Alıntıları Göster
    eh yaptık birşeyler

• Veriye bile alınmamış, heralde 25 dakika falandır. Spotify üç ay boyunca 90 kuruş olayı çıkar çıkmaz aldım, ondan önce işim yoktu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Veriye bile alınmamış, heralde 25 dakika falandır. Spotify üç ay boyunca 90 kuruş olayı çıkar çıkmaz aldım, ondan önce işim yoktu hiç
    aga keşke çevrımdışı modundakileride bi türlü sayabilseydi 1005 dakika dedi fakat ben genelde çevrimdışı takılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behaviour

aga keşke çevrımdışı modundakileride bi türlü sayabilseydi 1005 dakika dedi fakat ben genelde çevrimdışı takılıyorum

Alıntıları Göster
    10.dakika diyor ama pcde 4500 parça olmasından dolayı hala winamp dinliyorum ben

• Pehhh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Pehhh.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.