Şimdi Ara

spotify mı almalıyım deezer mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 program hakkindada bilgim yok. Galaxy s4 , ipad air ve pc'de kullanacağım.
    1-Ses kalitesi çok iyi olsun,
    2- Offline mod sistemi hangisinde daha iyi ve bu sistem nasıl çalışıyor? Mesela müziği indirdikten sonra illa program üzerinden mi dinlemeliyim? Eski bir mp3 player'im var ona atip dinleyebilirmiyim? Biraz aciklayabilirmisiniz bu sistemi.
    3- yabancı arşiv hangisinde daha geniş?
    Aşağıdaki sanatcilar benim için olmazsa olmaz. Butun şarkılarını yada en fazla sarkiyi hangisinde bulurum? Turkce müzik için degerlendirmenize gerek yok.
    (Evanescence.iron maiden.megadeth.bon jovi.soad.serj tankian....)

Bana bu saydiklarima gore 2 programdan birini tavsoye edermisiniz.

• ikisini de kullanıyorum her ikisinin de artıları eksileri var.Deezerden spotiy kadar geniş yabancı arşivi yok ama yinede spotify de bulamadıklarımı bulduklarım oluyor. Shuffle özelliği spotify çok kötü hep aynı sırada gidiyor. Deezer bu konuda daha başarılı bence. Radyo özelliği olarak deezer daha iyi spotify istediğin kanalda hep aynı aynı sanatçıların aynı şarkıları çalıyor ya da istediğin radyoda bulunmaması gereken gruplar oluyor. Offline konusunda ikisi de başarılı ses kalitesi bakımından farkları yok. İkisi de last fm bağlanabiliyor. Deezerin şöyle bir yamuğunu gördüm oluşturduğum playlistler 5-6 ay sonra birden silindi kötü oldu benim için. Bir de şu var bazı telif haklarından dolayı bazı ünlü grup sanatçıları bulamayabiliyorsun ikisi için de geçerli
  • Spotify'in yabanci arsivi daha genişse benim için daha iyi olacaktır. Offline konusunda bilgim yok açıkçası yardımcı olursanız çok sevinirim. Mesela ben herhangi bir şarkıyı indirdim. Indikten sonra bilgisayarım daki herhangi bir mp3 gibi istedigimi yapabiliyormuyum? Mesela telefonumdan başkasına bluetooth ile atabilirmiyim? Veya telefonumdaki başka bir muzikcalarla acabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotifyda şöyle güzel bir özellik var deezerde var mı bilmiyorum mesela istediğin sanatçılar spotifyda bulunmuyor bilgisayardaki spotify uygulamasına istediklerini atıyorsun telefona geliyor direk telefondan da dinleyebiliyorsun. Spotify kendi playerından başka bir yerde çalışmaz mp3 olarak bulamazsın yani.
  • Anladim hocam dediginiz ozellik cok iyiymis. Mp3 olarak bulamamam kotu olmuş ama cokta beklemiyordum dedigim şekilde olmasını=) peki bu parali üyeliğimi bir süre sonra iptal etsem daha önce offline moda aldığım parcalari offline modda kullanmaya devam edebilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emincoo22

Anladim hocam dediginiz ozellik cok iyiymis. Mp3 olarak bulamamam kotu olmuş ama cokta beklemiyordum dedigim şekilde olmasını=) peki bu parali üyeliğimi bir süre sonra iptal etsem daha önce offline moda aldığım parcalari offline modda kullanmaya devam edebilirmiyim.

O da olmuyor malesef

• Sonuç olarak ne alalım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskolnn

Sonuç olarak ne alalım?

Spofity derim, ses kalitesi olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify

• Paypal nakit ile alinir mi spotify?

• Abi ikisini de alma hangi sanatçıyı istiyosan google'a yaz meselea sanatçı Eko Fresh Olsun:

"Eko Fresh 320K Albüm İndir." böylece stüdyo kalitesinde albümler indirirsin.
  • Arkadaşlar Spotify'ı yaklaşık 3 aydır premium olarak kullanıyorum.

Tek kelime ile mükemmeliği yaşıyorum. Gerek müzik arşivi , gerek müziklerin ses kalitesi ve gerekte online/offline takılırken .

Örneğin; online olarak bir şarkı aratıp buldunuz ve dinlemeye başladınız. İşte tamda bu noktada Spotify o şarkıyı hemencecik indirmiş oluyor. Diyelim ki 10.saniyesinde netiniz kesildi..vs bir durum oldu. Müzik oracıkta donup kalmıyor. Çalmaya devam ediyor.

Oyumu Spotify olarak kullanıyorum ben
  • Ya ben spotify premium üyelik aldım, en çok dinlenen listelerden örnek veriyorum "Today's top Hits" listesini takip ediyorum,
    yaklaşık bir hafta önce takip etmeye başladım, ama liste her gün aynı...
    Yani bu listedeki şarkılar hiç değişmez mi? Kim belirliyor bu listeleri? Her gün farklı şarkı dinleyebileceğimiz bir listesi yok mudur spotify'ın? Yoksa her seferinde farklı bir şarkı mı bulmamız gerek?
  • muratveb kullanıcısına yanıt
    Hocam farklı farklı şeyler duyduğum için soruyorum, spotify ve deezer için tek seferlik mi ödeme yapıyorsun yoksa her ay yenilemen mi gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Hocam farklı farklı şeyler duyduğum için soruyorum, spotify ve deezer için tek seferlik mi ödeme yapıyorsun yoksa her ay yenilemen mi gerekiyor ?

Yok hocam her ay yenilemen gerekiyor. Mesela ben bu ayı bedava kullanıyorum. Spotify hediye etti. Diğer ay için ödeme yaptım. Yani gelecek ayın ödemesini yapmış oldum. Her ay yenilemek gerekiyor .
  • Tam olarak avantajı nedir spotify ın ? ben mesela itunes dan alıyorum hep... Spotify da indirlen müzik üyeliğin bitince kalıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spymole

Tam olarak avantajı nedir spotify ın ? ben mesela itunes dan alıyorum hep... Spotify da indirlen müzik üyeliğin bitince kalıyor mu?

Spotify premium da en yüksek kalite dinlersen 320kbps ,yüksekte dinlersen 160kbps normalde dinlersen 96kbps ses kalitesi ,mobilde kota olduğu için istediğin gibi ayar imkanı var .İtuneste 256kbps diye biliyorum.Dinlediğin ve indirdiğin müziklerin kalitesini ayarlayabiliyorsun,yani 160kbps dinlersin 320kbps indirirsin.Spotify de premium bitince indirdiğin müzikleri çevrimdışı dinleyemiyorsun ama telefonda kalıyor,premium alınca dinleyeme devam ediyorsun.Müzikler sadece spotify programında gözükür başka muzik çalarda dinleyemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAFİMARANGA

quote:

Orijinalden alıntı: spymole

Tam olarak avantajı nedir spotify ın ? ben mesela itunes dan alıyorum hep... Spotify da indirlen müzik üyeliğin bitince kalıyor mu?

Spotify premium da en yüksek kalite dinlersen 320kbps ,yüksekte dinlersen 160kbps normalde dinlersen 96kbps ses kalitesi ,mobilde kota olduğu için istediğin gibi ayar imkanı var .İtuneste 256kbps diye biliyorum.Dinlediğin ve indirdiğin müziklerin kalitesini ayarlayabiliyorsun,yani 160kbps dinlersin 320kbps indirirsin.Spotify de premium bitince indirdiğin müzikleri çevrimdışı dinleyemiyorsun ama telefonda kalıyor,premium alınca dinleyeme devam ediyorsun.Müzikler sadece spotify programında gözükür başka muzik çalarda dinleyemezsin.

Anladım teşekkürler, evet itunes 256kbps mış. Ben itunes kullanmaya devam edeceğim arşiv ve koleksiyon amaçlı daha mantıklı gibi :)

• spotify al çünkğ yabancı müzik arşivi oldukça geniş ve bir çok farklı kategoride ayırmış şarkıları
  • Deezer al şu ara üç aylığı 9.99
    İsteyen mail adresinizi pm atsın ben
    Davetiye yolliyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.