Şimdi Ara

Spotify Windows Phone uygulama desteğini kesiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://windowsphonehaber.com/spotify-windows-phone-uygulamasi-icin-destegini-cekiyor.htm sğotify desteğini çekiyor ama uygulama kullanılmaya devam edilebilecek güncelleme gelmeyecek win 10 uygulması gelecek mi sorusuna da kaçamak cevap verilmiş geçmiş olsun mix radio şimdi spotify bakalım daha hangi uygulamalar gidecek???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deezer için geri sayım başladı diyelim bari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mixradio gitmişti, Spotify'da gitsin tam olsun.

• Spotify uygulamasına bugün bir güncelleme gelerek Windows 10 desteği kazanacakmış.

Bu mesaja eklenen görseller:

Spotify Windows Phone uygulama desteğini kesiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayaleturk -- 14 Mart 2016; 14:02:02 >
  • hayaleturk kullanıcısına yanıt
    Premium olayı çözülse yeter hocam. O konuda bir bilgi var mı ?

• hayaleturk kullanıcısına yanıt
    Güncelleme geldi 5.2.10 sürümüne yukseltildi wp 8.1 de de güncelleme yüklenebiliyor

• Wp8.0 8.1 desteÄŸi kesiliyor,w10 desteÄŸi geliyor dolayısıyla insanları galeyana getirmeye gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle asparagas haberleri gerçekmiş gibi getirmeyin karşımıza. Duyum deyin, tahmin deyin, temenni! deyin ama kesin konuşmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee ne geldi guncelleme ile . Hersey ayni mi

• Kursağında kaldı gariplerimin ya, nasıl da seviniyorlardı spotify gitti diye
  • Bu nasıl bir mağazadır ya,kimine 5.2 gelmiş kiminde yok,sildim ,tekrar mağazaya baktım 5.1 halen

• spotify bende sıkıntısız gayet güzelde tek eksik pc ile remote özelliği. androidde ne güzel pcdeki şarkıları telefondan değiştiriyordum onu arıyor insan.
  • yoldagezen kullanıcısına yanıt
    5.2 sadece 8 ve 8.1 kullanıcılarına geldi diye biliyorum. W10 için ayrı bir evrenel uygulama çalışmaları var çünkü.

• Adamlar neden kessinler desteği, sonuçta ücretli bir uygulama ve milyonlar kazanıyorlar.

• GA-LE-YA-NA getirmeyin. Windows Phone 8.1 bye bye , Windows 10 Mobile Welcome support !
  • quote:

Orijinalden alıntı: VA Developer

GA-LE-YA-NA getirmeyin. Windows Phone 8.1 bye bye , Windows 10 Mobile Welcome support !

Teşekkür ederim.
    Hoşbulduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.