Bildirim
SPRAY YAPAMAYANLAR İÇERİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1 kere izledim sadece yayınını onda da 2 maçını izledim full olarak, 2 maçıda 3. yada 4. bitirdin ve takıma sallayıp durdun sürekli takım kötü diye, bende daha fazla dayamadım yatağımdan kalkıp yazdım sana takıma sallıyon ama sanki sen sırtlıyonda takım kötü dediğimde direk banladın beni, eleştriye bile gelemeyen bir şahıstır, nasıl böyle oyun bilgisi düşük kişiler global oluyor anlamıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ismailbbyigit
1 kere izledim sadece yayınını onda da 2 maçını izledim full olarak, 2 maçıda 3. yada 4. bitirdin ve takıma sallayıp durdun sürekli takım kötü diye, bende daha fazla dayamadım yatağımdan kalkıp yazdım sana takıma sallıyon ama sanki sen sırtlıyonda takım kötü dediğimde direk banladın beni, eleştriye bile gelemeyen bir şahıstır, nasıl böyle oyun bilgisi düşük kişiler global oluyor anlamıyorum
Mm de global olmak cok kolay ki artık. Önüne gelen global
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
1 kere izledim sadece yayınını onda da 2 maçını izledim full olarak, 2 maçıda 3. yada 4. bitirdin ve takıma sallayıp durdun sürekli takım kötü diye, bende daha fazla dayamadım yatağımdan kalkıp yazdım sana takıma sallıyon ama sanki sen sırtlıyonda takım kötü dediğimde direk banladın beni, eleştriye bile gelemeyen bir şahıstır, nasıl böyle oyun bilgisi düşük kişiler global oluyor anlamıyorum
kimseyle tartışmak yada mesaj yoluyla birşeyler öğretmek için açmadım konuyu. ben öğretmek istedigimi rehberle ihtiyacı olanlara iletme çabasındayım. söylediginiz yada söyliceginiz şeyler karşısındada kendimi savunmama gerek yok. tamamı sizin tecrübesizliğinizden kaynaklanmakta. aksini düşünmekte özgürsünüz ama konu başlığım altında görüntü kirliliği yapmayın. bana karşı hater olmanızada gerek yok ben sadace emek verdim, veriyorum, kimseye bir zararım yok. bol şans !
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muhafız-
quote:
2. bir örnekte sefa acarsoy, onun kişiliğine lafım yok gayet kültürlü birisi ancak cidden onu izleyen birisi de nasıl global diye hayret eder ki 6 ay önce nova olan birisiydi şuan solo mm girip sadece awp oynayıp bakın solo şekilde de globalim, demek ki ben bir globalim diyor
-
artık açmazsın böyle konular ;https://forum.donanimhaber.com/m_110718792/tm.htm -
quote:
quote:
quote:
2. bir örnekte sefa acarsoy, onun kişiliğine lafım yok gayet kültürlü birisi ancak cidden onu izleyen birisi de nasıl global diye hayret eder ki 6 ay önce nova olan birisiydi şuan solo mm girip sadece awp oynayıp bakın solo şekilde de globalim, demek ki ben bir globalim diyor
nedir bu sidik yarıştırma çabası ?
birini kültürsüz diye birini awp kullanıyo diye eleştirirsiniz. peki kaç kere kendinize batırdınız o iğneyi ?
peki eleştirdiğiniz insanlar sizin bilmediğiniz neler yapmış olabilir ?
örnek vermek gerekirse beni gelip 2 maç izlemişsin 26 yaşında bi insanı 2 saatte tanıyabilcekmisinde hadsizce yorum yapma gafletinde bulunuyosun ?
hadi bulundun muhatab alınmayıp ban yiyince neden hater oluyosun ?
senin için daha fazla yapabilceğim birşey yok. kelamım bitti. bu yazdıklarımı tekrar tekrar oku birşey yazarsan. cünkü yazabilcegin herşeyin cevapları var zaten son 2 mesajımda. bb
-
quote:
Orijinalden alıntı: hitmanMSD
quote:
quote:
quote:
birini kültürsüz diye birini awp kullanıyo diye eleştirirsiniz. peki kaç kere kendinize batırdınız o iğneyi ?
örnek vermek gerekirse beni gelip 2 maç izlemişsin 26 yaşında bi insanı 2 saatte tanıyabilcekmisinde hadsizce yorum yapma gafletinde bulunuyosun ?
senin için daha fazla yapabilceğim birşey yok. kelamım bitti. bu yazdıklarımı tekrar tekrar oku birşey yazarsan. cünkü yazabilcegin herşeyin cevapları var zaten son 2 mesajımda. bb
okuduğunu anlayamayan yada gördüğünü yanlış okuyan bir insanla aslında muattap olmamalıyım, yukarı çık tekrar oku kime kültürsüz demişiz?
sana hater olsam küfür ve hakaret ederdim ki tiviçte yazdığım yorumda ne bir küfür ne de bir hakaret yoktu, dediğim şey aynen yukarda yazdığım gibi sürekli takımdakilere sallıyonda kendin sanki çok iyi oynayıp takımı sırtlıyon sende 3. ve 4. bitirmiştin maçları, neyse yeter sana bu kadarı, sana gl
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hitmanMSD
quote:
quote:
quote:
okuduğunu anlayamayan yada gördüğünü yanlış okuyan bir insanla aslında muattap olmamalıyım, yukarı çık tekrar oku kime kültürsüz demişiz?
sana hater olsam küfür ve hakaret ederdim ki tiviçte yazdığım yorumda ne bir küfür ne de bir hakaret yoktu, dediğim şey aynen yukarda yazdığım gibi sürekli takımdakilere sallıyonda kendin sanki çok iyi oynayıp takımı sırtlıyon sende 3. ve 4. bitirmiştin maçları, neyse yeter sana bu kadarı, sana gl
kimseyle tartışmak yada mesaj yoluyla birşeyler öğretmek için açmadım konuyu. ben öğretmek istedigimi rehberle ihtiyacı olanlara iletme çabasındayım. söylediginiz yada söyliceginiz şeyler karşısındada kendimi savunmama gerek yok. tamamı sizin tecrübesizliğinizden kaynaklanmakta. aksini düşünmekte özgürsünüz ama konu başlığım altında görüntü kirliliği yapmayın. bana karşı hater olmanızada gerek yok ben sadace emek verdim, veriyorum, kimseye bir zararım yok. bol şans !
-
Videonun bir kısmını izledim,yorumları okumadım. Tartışma,kötüleme yapılacak bir olay yok, ortada bir emek var ve hazırlanmış bir rehber var. Emeğinize sağlık,teşekkür ederim,umarım yararlı olur arkadaşlara. -
Hocam 1400 wine ne gerek var faceit esea falan geçsenize 64 tick kanser bildiğin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya
Hocam 1400 wine ne gerek var faceit esea falan geçsenize 64 tick kanser bildiğin.
dostum faceit premium çok oynadım. silverindan dmgsine kadar her türlü noobla aynı takıma atiyo. faceitdeki ranka görede atmıyo tamamen karma. dolayısıyla MM de en azından bu hesapla girince faceite göre daha düzgün oyuncular denkgelmekte. ayrıca esea da faceitten beter durumda oynayan arkadaşlarım var türk serverında novalar kartallar doluymuş.
ben oyunu yayınlarımda kullanmak için ve insanlara bişeyler katmak için oynuyorum artık kendi adıma aşmış durumdayım olayı ve nerde oynarsam oynayım bir zevk aldıgımda yok zaten. yani MM faceit esea cokda farketmiyo benim için. -
Yanlış aratmışsın galiba. 5v5 premium aratınca eğer levelin yüksekse kendi rankındaki adamlarla oynuyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya
Yanlış aratmışsın galiba. 5v5 premium aratınca eğer levelin yüksekse kendi rankındaki adamlarla oynuyorsun.
:) tabikide premium seciyorum bikac kere degil bikac ay oynadım. oyunla yada herhangi bi sitenin kullanımıyla ilgili birşeyi yanlış yapmam sözkonusu olamaz. benim oyunlarımda random attı hep rankları... -
spray atamayanlar dışarı spray atmayın tap atmaya çalışın demiş -
quote:
Orijinalden alıntı: Kulaklıkiçingeldim
spray atamayanlar dışarı spray atmayın tap atmaya çalışın demiş
yok yok rakibe küfredin dedim. hatta hile açın dedim. zaten çimlere basın diyende bendim.
deme derler ben demeden edemem. -
Niye öyle şeyler dedin ayıp değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kulaklıkiçingeldim
Niye öyle şeyler dedin ayıp değil mi?
ayıp anladıysan ayıp tabiki :) nasıl anladıysan öyle tabiki
bende rehberimi ne kadar anlayabildiysen okadarım tabiki
herkesin frekansına uygun bir dil bulmam gerekiyor her ne kadar imkansız olsada denicem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X