Iphone 5S sahibiyim. Hattı yurt dışında kullandıktan sonra, türk hattını taktığımda mesaj atamıyordum. Mesaj alabiliyor ancak mesaj atamıyordum. Çok araştırdım ancak tatmin edici bir sonuç bulamadım. Apple Destek'e sorunu açıklayan email gönderilmesi gerektiği söylenmiş ancak onlardan da bir cevap alamadım. Mesaj merkez numarasının farklı olabileceği geldi aklıma ve onu kontrol ettim. Baktım boştu mesaj merkez numarası. Sonra onu değiştirdiğimde mesaj ile ilgili bir problemim kalmadı.
Mesaj merkez numarasını görüntülemek için; *#5005*7672# yazarak arama tuşuna basıyoruz.
Mesaj merkez numaranız;
Turkcell : Faturalı hatlar için +905329010000 Hazır kartlar için +905359010000 Vodafone : +905429800033 Avea : +905598008000
şeklinde olmalıdır.
Eğer değil ise, sorun benim sorunum gibi burdan kaynaklanıyor olabilir.
Numarayı değiştirmek, yada yeni mesaj merkez numarası girebilmek için, **5005*7672*Mesaj Mekez No#
yazarak arama tuşuna basıyoruz.
En son olarak telefonumuzu kapatıp açıyoruz. Sorun gerçekten mesaj merkez nosundan kaynaklanıyorsa, artık mesaj atmamıza bir engel kalmamış demektir.
Bilgiler için teşekkürler; ancak Sprint iPhone 5 + rsim cihazımda işe yaramadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme