Şimdi Ara

sprintbooster taktıranlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
57.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu baştan sona okudum nerdeyse. Özet olarak gaz teli kullanan araçlardaki hissiyatı yeni nesil araçlarda yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği bir ürün. Benim daha önce CORSA B aracım vardı. Şu an 2012 astra h aldım. Bilmediğimden dolayı araçta bir arıza olduğunu, ters giden bir şey olduğunu düşündüm. 1-1.5 saniye gibi bir gecikme oluyor pedal ile motor arasında. Bu da arabayı hantal hissetmeme neden oluyor. Okuya okuya, araştıra araştıra springbooster'a kadar geldim.

Akıllara gelen soru şu tabiki; "GM, Motoru üretmiş, otomobili üretmiş, her şeyi yapmış bu sinyal gecikmesini neden gidermemişler ?" Ürünü satan arkadaşlarla da konuştum. Opel Odak'da da SpringBooster önerdiklerini söyledi. Opel Odak'ı aramadım. Fakat söylenenler ve aracın kitapçığında yazan yazılar bu tarz thirdparty ürünlerin araca zarar verebileceği şeklinde.

600 lira nakit 650 taksitli fiyat verdiler bana ürün için. Gaz teli olan araç hissiyatı için; 600-650 TL ve aracın bozulması riskini almaya değer mi? Bence değmez. Çünkü ayaklar vites değişiminde, kalkışta belli bir süre sonra bu duruma alışarak uyum sağlamaya başladı.

Örnek vermek gerekirse vites değişiminde gazdan ayağı çekip debraja basıyorum, vitesi atıp debrajdan tam ayağımı çekmeden aradaki gecikme süresi kadar önce gaza dokunmaya başlıyorum. Bu şekilde kullanım beni memnun etmeye başladı. Zamanla ayaklar bu gecikmeye daha da alışacaktır diye düşünüyorum.

Saygılar.

• Aleti aracıma takıp denedim. Bir şekilde işe yarıyor ne yapıyor nasıl yapıyor bilemiyorum, ancak araç daha seri gaz tepkisine kavuşuyor. ben Şanzımanı bozar korkusundan satın almadım. dizel düz viteslere kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün chevrolet epica aracimiza takitirdim üstünde rachipde takilidi fakat devre disiydi sprintboosteri aldigim yer ayni zamanda racechipin yetkili bayisiydi onuda ayarladilar cok yanlis ayarlar yapmisim simdi chip var hemde sprinbtbosster arac ucuyor ama sprintbosseri sehir icinde kullanmamaya calisiyorum cunku arac birden sahlaniyor üstüne paninaj hemen dikkatli olun ama uzun yol icin birebir
  • Megane 3 ST 1.5 105 dci aracımda kullanıyorum 4-5 gündür.
    memnunum. ama pahalı...
  • valla 250 civarında olsa max., hemen taktırırım, ama 650+ cok fazla para...
    Memnuniyetin 650 liralık bir karşılığı olmayacagını dusunuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdasi

valla 250 civarında olsa max., hemen taktırırım, ama 650+ cok fazla para...
    Memnuniyetin 650 liralık bir karşılığı olmayacagını dusunuyorum..

Aynen abi , bende zamanında çok düşündüm ama fiyatı'nın karşılığını alamayacağımı düşündüğümden hiç uğraşmadım.
  • Uzun yolda 3000 km ve fazlasını yapabilme düşüncesi daha iştah kabartıcı geliyor bu para ile..:))

• quote:

Uzun yolda 3000 km ve fazlasını yapabilme düşüncesi daha iştah kabartıcı geliyor bu para ile..:))

• ve isin kotusu arabayı satıp başka araç alınca, ona uyumlu olmayacagi icin, gecmis olsun..araba fiyatının ustune belki 100 lira koyabiliriz, ya da zar zor satmaya ugrasırız, aynı model arac kullanıcısına..

• quote:

ve isin kotusu arabayı satıp başka araç alınca, ona uyumlu olmayacagi icin, gecmis olsun..araba fiyatının ustune belki 100 lira koyabiliriz, ya da zar zor satmaya ugrasırız, aynı model arac kullanıcısına..

100 lira bile koyamazsın abi. Adamın teki der sen buna modifiye yapmışsın motoru yormuşsun der , ya almaz ya da 1000 lira fiyat kırdırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

ve isin kotusu arabayı satıp başka araç alınca, ona uyumlu olmayacagi icin, gecmis olsun..araba fiyatının ustune belki 100 lira koyabiliriz, ya da zar zor satmaya ugrasırız, aynı model arac kullanıcısına..

100 lira bile koyamazsın abi. Adamın teki der sen buna modifiye yapmışsın motoru yormuşsun der , ya almaz ya da 1000 lira fiyat kırdırır.

aynen, oyle demesi cok muhtemel, potamsiyel alıcının. O zaman tek care sprintbooster oldugunu soylemeden fiyatı biraz artırmak. Ama hic etik degil tabii. En iyisi sb'ı unutalım hocam :) cok problemli.

• quote:

quote:

quote:

aynen, oyle demesi cok muhtemel, potamsiyel alıcının. O zaman tek care sprintbooster oldugunu soylemeden fiyatı biraz artırmak. Ama hic etik degil tabii. En iyisi sb'ı unutalım hocam :) cok problemli.

Aynen abi , japonlardan iyimi bilcez sb falan neymiş.

• aman, artık japon sempatisi de neredeyse suç oldu forumda. Ama kim ne derse desin , sonraki aracımın yine bir Japon olmasına niyetliyim.

• quote:

aman, artık japon sempatisi de neredeyse suç oldu forumda. Ama kim ne derse desin , sonraki aracımın yine bir Japon olmasına niyetliyim.

Araç değiştirme planlarımı var abi ?
  • quote:

quote:

aman, artık japon sempatisi de neredeyse suç oldu forumda. Ama kim ne derse desin , sonraki aracımın yine bir Japon olmasına niyetliyim.

200 binde insallah Anılcım, 114k kaldı. 200k'yı da sorunsuz gecerse banko kere banko Japon alacagım :))

• quote:

quote:

quote:

200 binde insallah Anılcım, 114k kaldı. 200k'yı da sorunsuz gecerse banko kere banko Japon alacagım :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ukymk

Megane 3 ST 1.5 105 dci aracımda kullanıyorum 4-5 gündür.
    memnunum. ama pahalı...

bence de pahalı... 100 lira falan olsa alınırdı...

http://peony888.com/VS/SprintBooster.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 3 Ekim 2012; 11:07:01 >
  • yukariyi okumadim buyuk ihtimal dediklerim yazilmistir onceden ama ben yaziyim yinede :) oncelikle deneme sansin var btg maslakta ellerinde var ama alacagin yoksa bile aldirirlar adama dikkat etme lazim. Yakitta azalma yok kesinlikle birazcik artabilir belki onun disinda evet performans veriyo baya fark ediyo hemde.gaza bastigin anda butun beygiri hissediyosun :) akslara zarar veriyo , fiyatinin karsiligini vericek bisey degil.Bi iyi yani her arabaya uyumlu olmasi mesela arabani saticaksin yeni araba aldiginda onada takabilirsin.Takmasi cok kolay.Iyi forumlar:)

• ha bide on ceker arabalar fazla patiye kalkiyo can sikici oluyo .ben sahsen yazilim yaptim bunu taktim araba daha kotu gidiyo 2. viteste bile esek gibi pati cekiyo pati cekmese ucucak araba

• Cihazımı Satıyorum.
    İlgilenenler Mesaj atabilir

Megane 3 için
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.