Şimdi Ara

sprintbooster taktıranlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
57.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MUSTAFA BUHARALI

ulan arkadaş vallahi sıkıldım bu cruze düşmanlarından subaru kulanıyorsan ne işin var bizim gibi alt sınıf arabanın formunda biz elimizdeki aracın önünü nekadar acabiliriz ona bakıyoruz arkadaş en sonunda getircem v6 gm motoru koyucam cruza ondan sonra yolda cruz düşmanı bir araçla kapışırken stoplambalarımı bile zor görecek ama sonra ikimizde duvara çıkacaz gaz vermeyin bana araçımız bu arkadaş ivme alıyo diyorsa alıyor boş ver kardeş sen git subarunu 750 hp yap onla eylen bizim aracıda tofaşa değişiyorsan değiş canın sağolsun

Alıntıları Göster
    alın birer bisiklet sehir içinde sizden hızlısı da olmaz sizden sağlıklısı da 10km 20 km için arabaya otobuse dolmusa binmem ben mesela sprint booster mı lazım hop bir tane elma ya da muz aha size boost 100 metrelik kuyrukta subaru da 0 beygir tofaş da siz bisikletinizle aralardan gülerek geçersiniz en öne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: hıdıır

alın birer bisiklet sehir içinde sizden hızlısı da olmaz sizden sağlıklısı da 10km 20 km için arabaya otobuse dolmusa binmem ben mesela sprint booster mı lazım hop bir tane elma ya da muz aha size boost 100 metrelik kuyrukta subaru da 0 beygir tofaş da siz bisikletinizle aralardan gülerek geçersiniz en öne kadar

Doğru söze ne denir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qw12

quote:

Orijinalden alıntı: hıdıır

Doğru söze ne denir.

Alıntıları Göster
    Herkese merhaba,

Bir kac ay önce 10 gün kadar takılı kaldı aracta.Güç verdi diyemem,ama gaz tepkisini bayagı bir değiştirdi.Hatta orkay ile bir araya geldik.Aracları değişip farkı anlamaya calıstık.İnanın arabama kosarak bindim.Fark yaratıyor ama kesinlikle chip yapılmıs gibi güç katmıyor onu belirteyim.Fiyatı uygun olsa alır takarım ne yalan söyleyeyim.550 lirayı haketmiyor (:

• quote:

Orijinalden alıntı: İHS@N

Herkese merhaba,

Bir kac ay önce 10 gün kadar takılı kaldı aracta.Güç verdi diyemem,ama gaz tepkisini bayagı bir değiştirdi.Hatta orkay ile bir araya geldik.Aracları değişip farkı anlamaya calıstık.İnanın arabama kosarak bindim.Fark yaratıyor ama kesinlikle chip yapılmıs gibi güç katmıyor onu belirteyim.Fiyatı uygun olsa alır takarım ne yalan söyleyeyim.550 lirayı haketmiyor (:

Alıntıları Göster
    paranız varsa kesinlikle değer. gaz tepkime hızı çok önemli bir şey bugün televizyon alırken bile millet tepkime hızı kaç ms düşükse onu alıyor.
    gaza bastığınız an araba harekete geçiyor normalde 1sn falan algılıyor.

eee tabi 550tl az para değil sonuçta arabada potansiyel yoksa değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: style_cool

paranız varsa kesinlikle değer. gaz tepkime hızı çok önemli bir şey bugün televizyon alırken bile millet tepkime hızı kaç ms düşükse onu alıyor.
    gaza bastığınız an araba harekete geçiyor normalde 1sn falan algılıyor.

eee tabi 550tl az para değil sonuçta arabada potansiyel yoksa değmez.

Alıntıları Göster
    sprint boosterla paranızı cope atmak yerine,
    chip tuning yaptırarak değerlendirmenizi tavsiye ederim.
    Cruze motoru acısından arada dağlar kadar fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet baba -- 14 Şubat 2011; 13:11:01 >
  • valla arkadaşlar bende 2008 Lancer GTS 2.0 150HP CVT var. bende mrak ediyorum nası bi işe yarıyo mu bu sprintbooster. ama boost olarak bakmamak lazım sonuçta tam adı sprintbooster. yani sprinte kalktığı zaman boost sağlaması olayı. 0,8 olayı o zaten. şimdi kendi arabam adına konuşuyorum bence gayet güzel eğer doğru ise. çünkü kalkışta benim arba hantal gerçekten. direksiyondan yada otomatik viteste hiç fark etmiyo. ben istiyorumki gaza dokununca gürlesin. ama çip ve turbo olayınıda hiç istemem motora zararlı. bu yüzden bu mantıklı geldi. sonuçta var olan gücün tepkimesini hızlandırıyosa mutlaka bi işe yarıyodur. amerikadan airintake ve exhaust sistemleri getirmek istiyorum. bunlar en az 20 beygir ekler arabaya zaten. oda yeterde artar. ondan da ziyade ben benzinde tasarruf sağlar mı onu merak ediyorum. çünkü normalde 11 litre falan yakıyo ama trafiğe girdin mi 20 litreyi görüyo araba. 3.2ML vardı daha önce nerdeyse aynı yakıo alet gaza yüklenmediğin için az yakıyo deniyo acaba doğruluğu var mıdır.?

• Merhaba!
    Arkadaşlar motor bölümü öğretmeniyim. Kısaca birkaç kelime yazayım dedim. Daha fazla yakıt harcamadan hiç bir şey fazladan güç artışı sağlamaz. Bu cihazın işlevine gelince, yeni nesil araçlarda gaz pedalı ile beyin arasında doğrudan bir bağlantı olmadığından sürücü gaza basttığı andan itibaren elektronik beynin algılamasına kadar geçen süre içinde motor devri yükselmez. Bu cihaz algılama süresini büyük ölçüde kısaltıyor. Sonuçta aracın kullanımı bildiğimiz eski mekanik gaz teli olan araçlara benziyor. Kullnamaya değer bir şey değil. ( Belki 50-60 TL olsa denenebilir.) Hız ve güç için motorun modifiyesi gerekirki her türlü modifiye gücü arttırır, yakıtı arttırır ve motor ömrünü çok önemli ölçüde azaltır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturk2883

Merhaba!
    Arkadaşlar motor bölümü öğretmeniyim. Kısaca birkaç kelime yazayım dedim. Daha fazla yakıt harcamadan hiç bir şey fazladan güç artışı sağlamaz. Bu cihazın işlevine gelince, yeni nesil araçlarda gaz pedalı ile beyin arasında doğrudan bir bağlantı olmadığından sürücü gaza basttığı andan itibaren elektronik beynin algılamasına kadar geçen süre içinde motor devri yükselmez. Bu cihaz algılama süresini büyük ölçüde kısaltıyor. Sonuçta aracın kullanımı bildiğimiz eski mekanik gaz teli olan araçlara benziyor. Kullnamaya değer bir şey değil. ( Belki 50-60 TL olsa denenebilir.) Hız ve güç için motorun modifiyesi gerekirki her türlü modifiye gücü arttırır, yakıtı arttırır ve motor ömrünü çok önemli ölçüde azaltır.

kendi adıma. bilgilendirme için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByWRX

quote:

Orijinalden alıntı: ahomen

quote:

Orijinalden alıntı: murpo

yok mu hiç duyan bilen kullanan otomatik araç için almaya değermi fiyatı 550 milyon az değil. aldıktan sonra bir işe yaramazsa yazık olur o kadar paraya.

aracım manuel. araç 3000 km lere kadar 180-190 çok zorlanarak çıkabiliyordu. şu an 7.000 km civarında ve uygun devirde kullanınca 200-210 km hıza çıkıyor araç. sprintbooster takıldıktan sonra yakıttada düşme meydana geldi. mantık olarak zaten artık çok fazla gaza basmanıza gerek kalmıyor bu parça ile. önceden 3/4 gaza basarken artık 4/1 gaza basmanız yeterli oluyor ve araç artık daha çabuk ivme kazanıyor. bazı araçlardaki sport tuşununda görevini yapıyor diyebilirsiniz. adından anlaşılacağı üzere bir nevi kısa süreli "boost" veriyor. araç serileşiyor. arca kesinlikle ek bir yük veya zarar vermiyor. takması sökmeside 30 saniye. chip tuning felan sakın yapmaya kalkmayın. aracınıza zarar verirsiniz. bir süre sonra zaten arıza lambaları yanmaya başlar zaten. ayrıca maksimum 10 hp lik artış sağlanabilir benzinli araçlarda. bu artış ta araç sabit halde iken (hareket halinde olmadan yada eğimli bir yolda ölçülmeyen bir değer) sağlanan artış. gerçek hp artışı çok az düşük aslında verilen paraya yazık. chiptuning işlemi daha ziyade turbo araçlarda gözle görülür bir performans artışı sağlayabilir. ayrıca aracı her servise götürdüğünüz yazılım güncellemesi olduğunda chiptuning işleminizde havaya uçacak ve her defasında tekrar tekrar tuning yazılımı için ekstra ücret ödeyeceksiniz.

Boost mu veriyor ? Mübarek turbo heralde... Bu parça sadece gaz pedalına verilen tepkiyi hızlandırır. Yani normalde siz gaza dokunduktan sonra atıyorum bu 1 sn içinde algılanıp motora giden yakıt miktarı artıyorsa bu parçadan sonra 0,3 sn ye iniyor bu süre. Uzun yolda hiçbir fark olmaz bu parçadan sonra. Gaza basış oranında düşme ve max hızda kesinlikle bir artış olamaz... Olur diyen kusura bakmasın sallıyordur... Bence o kadar para verilmez. alınan sonuca değmez. Tekrar söylüyorum bu parçayı motoru güçlendiren birşey olarak algılamayın. Sadece algılamadaki yavaşlığı azaltıyor... Daha doğrusu azalttığı iddia ediliyor diyim...

Sprintbooster kullanmadan yorum yazdığınız gerçekten çok iyi anlaşılıyor...Bence bir kullanın ondan sonra yorum yapın...

• quote:

Görürüz ivmelenmedeki (olmayan) değişimi...

Nasıl bu kadar iddalı yazabilmişsiniz gerçekten şaşırıyorum ) yazdıklarınızı okuduğumda ya ben mi yanlış hissediyorum acaba psikolojik bir şeymi diyesi geliyor insanın ) ne yazıkki tamamen palavra demenize dahil dediklerinize katılmıyorum ayrıca yeni sprintbooster larda artık switch var 3 seviyede kullanabilir ve farkı (size göre olmayan) kendiniz görebilirsiniz...Siz kendi aracınızla btg ye gidip ürünü taktırıp 0-100 ivmelenmesini bir deneyin isterseniz ve gerçekten tavsiye ederim , ki denemesi bedava :) kendilerinde hızlanmaları ölçen aletten de var ) denemek isteyenlerdende para almıyorlar .. ben denedim ve öyle aldım şu an 2 aracımızda var ve 3 tane de arkadaşım deneyip aldılar ve onlarda çok mutlular ...

Mercedes 250cgi 2011 - Audi A4 2.0tdi 2011 ( farkı ve aldığım artı keyfi anlatamam ama isteyene gösterebilirim :) )
    kullanan arkaşadalarımda da 2011 e-hybrid Citroen C4 1.6 diesel(yarı otomatik şanzıman) , 2008 Toyota Auris d4d (yarı otomatik şanzıman) ve 2010 Chevrolet 1.6 Cruize (otomatik)...
    özellikle e-hybrid de araç durduğunda motor stop ettikten sonra tekrar gaza basınca aracın daha çabuk çalışması arkadaşımı en çok memnun eden konu..

Parasına gelince , takıpta kullanlara göre demekki verilen paraya değiyor , gönül isterdiki hayatta her şeyi daha ucuza alabilelim ama maalesef öyle olmuyor. Ayrıca TR satış fiyatı da diğer ülkelerden çok farklı değil..

Kimseyle bilgi milgi yarıştırmak gibi bir derdim yok sadece deneyimim olan ve kullanmış olduğum ürünle alakalı fikirlerimi sizlerle paylaştım...

Sevgiler&Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KTM_Adventure -- 6 Nisan 2011; 1:34:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KTM_Adventure

quote:

Görürüz ivmelenmedeki (olmayan) değişimi...

Nasıl bu kadar iddalı yazabilmişsiniz gerçekten şaşırıyorum ) yazdıklarınızı okuduğumda ya ben mi yanlış hissediyorum acaba psikolojik bir şeymi diyesi geliyor insanın ) ne yazıkki tamamen palavra demenize dahil dediklerinize katılmıyorum ayrıca yeni sprintbooster larda artık switch var 3 seviyede kullanabilir ve farkı (size göre olmayan) kendiniz görebilirsiniz...Siz kendi aracınızla btg ye gidip ürünü taktırıp 0-100 ivmelenmesini bir deneyin isterseniz ve gerçekten tavsiye ederim , ki denemesi bedava :) kendilerinde hızlanmaları ölçen aletten de var ) denemek isteyenlerdende para almıyorlar .. ben denedim ve öyle aldım şu an 2 aracımızda var ve 3 tane de arkadaşım deneyip aldılar ve onlarda çok mutlular ...

Mercedes 250cgi 2011 - Audi A4 2.0tdi 2011 ( farkı ve aldığım artı keyfi anlatamam ama isteyene gösterebilirim :) )
    kullanan arkaşadalarımda da 2011 e-hybrid Citroen C4 1.6 diesel(yarı otomatik şanzıman) , 2008 Toyota Auris d4d (yarı otomatik şanzıman) ve 2010 Chevrolet 1.6 Cruize (otomatik)...
    özellikle e-hybrid de araç durduğunda motor stop ettikten sonra tekrar gaza basınca aracın daha çabuk çalışması arkadaşımı en çok memnun eden konu..

Parasına gelince , takıpta kullanlara göre demekki verilen paraya değiyor , gönül isterdiki hayatta her şeyi daha ucuza alabilelim ama maalesef öyle olmuyor. Ayrıca TR satış fiyatı da diğer ülkelerden çok farklı değil..

Kimseyle bilgi milgi yarıştırmak gibi bir derdim yok sadece deneyimim olan ve kullanmış olduğum ürünle alakalı fikirlerimi sizlerle paylaştım...

Sevgiler&Saygılar

Alıntıları Göster
    Aracın vereceği tepkiyi hızlandırıyor sadece bu ivmede nasıl veya ne kadar bir fark yaratır? Öyle bir anlatıyor ki herkes sanki dynoda +30 hp vermiş. Anlatmak istediğim tekere zaten gidecek olan gücü 0.6-0.8 sn civarında daha erken gönderiyor, size vaad edilen veya sizin farkettiğiniz + birşey varsa lütfen yazın. Ben zaten vereceği gücü daha hızlı vermesi yerine daha fazla güç vermesini yeğlerim. Ona vereceğim parayla chip + açık filtre + kat iptali uygular ani güç değil yüksek güç elde ederim. Tercih meselesi tabii ki saygı duyarım. Keyifle, kazasız belasız kullanırsınız inşallah

• quote:

Merhaba!

güzel bilgi
    reno 19 daha çabuk tepki veriyordu. demek açıklaması buymuş. güzel güzel. bişeyler öğrenince hoşuma gidiyo burası. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: uykr

quote:

Merhaba!

güzel bilgi
    reno 19 daha çabuk tepki veriyordu. demek açıklaması buymuş. güzel güzel. bişeyler öğrenince hoşuma gidiyo burası. :)

Alıntıları Göster
    Benim arabamda gaz teli var.20 tane sprint booster taksan yine benim seriliğime ulaşamaz.Gaza bastımı vallaha çalkalıyor arabayı resmen. 550 TL vermek saçmalıktan başka birşey değil.Haa +200 hp dizel aracın olur anlarım.Benzinliler de zaten en yavaşı bile hızlı kavrıyor. 1 hp bile vermez bu alet onu da söyliyim.Chip yaptırmadan bir anlamı da yok zaten.Ben kesinlikle tavsiye etmem.150 TL olsa idi düşünmeden taktırın derdim.

• Bugün btg Maslak ta bu cihazı test ettim.

Araç 2008 volvo s40 1.6 dizel 110 beygir

1. Viteste devir saati 5 degerini 3-4 saniyede gördü normalde görmüyor bile 2. Viteste harika bir performans veriyor araç normal halde 2. Viteste kalkmiyordu bunda rahat bir sekilde kalktı aracımın benim için tek sıkıntısı sıkıcı İstanbul trafiğinde yavaş kalkmasi bu cihaz inanınki dizel araçlar için harika bir kalkış hızı veriyor tek handikapı fiyatının 500tl olması ben şimdilik denedim ama almayı planlıyorum. Araba resmen yarış arabası gibi saha kalkıyor koltuğa yapışıyorsunuz. Denemeyenler denesin isterim montajı 30 sn ye sürüyor.
  • quote:

Aracın vereceği tepkiyi hızlandırıyor sadece bu ivmede nasıl veya ne kadar bir fark yaratır? Öyle bir anlatıyor ki herkes sanki dynoda +30 hp vermiş. Anlatmak istediğim tekere zaten gidecek olan gücü 0.6-0.8 sn civarında daha erken gönderiyor, size vaad edilen veya sizin farkettiğiniz + birşey varsa lütfen yazın. Ben zaten vereceği gücü daha hızlı vermesi yerine daha fazla güç vermesini yeğlerim. Ona vereceğim parayla chip + açık filtre + kat iptali uygular ani güç değil yüksek güç elde ederim. Tercih meselesi tabii ki saygı duyarım. Keyifle, kazasız belasız kullanırsınız inşallah

Ben bana göre bu ürünün başarılı olduğunu yukarıda yazdıklarımı tekrarlamak istiyorum , lütfen eğer sprint booster uygulanabilecek bir aracınız varsa(gaz teli olmayan) gidin taktırın deneyin ve ondan sonra yorumlarınızı önyargısız ve yukarıda yazdıklarınızı gözönünde bulundurmadan tekrar yazınız...
    Ayrıca bu ülkede bana kaç tane ürün söyleyebilirsiniz bir dünya prosedüre takılmadan deneyip beğendiğiniz takdirde alabileceğiniz beğenmediğiniz takdirde almayacağınız?? fiyat konusundada ben bir yorum yapmak istemiyorum size göre bu ürünün fiyatı yüksek olabilir bana göre olmaz,ben aldığım keyfe değeceğine inanırım gider satın alırım siz dersinizki yok kardeşim ben gider bu parayla şunları şunları yaptırırım dersiniz..ki saydıklarınızı o paraya yaptırabiliyorsanız bende nerede yapıldığını öğrenmek isterim..bugün kaliteli bilinen bir chip firmasının chip tuning uygulaması(eskiden teypçi şimdi chipçi olan arkadaşların yaptıkları uygulamalardan bahsetmiyorum) min 600-700 TL , kaliteli bir egzos min 200-300 TL hava filtresi ve kat iptallerinin maliyetlerine ve uygulama sürelerini siz üzerine ekleyebilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: MitsubishiLancer

Benim arabamda gaz teli var.20 tane sprint booster taksan yine benim seriliğime ulaşamaz.Gaza bastımı vallaha çalkalıyor arabayı resmen. 550 TL vermek saçmalıktan başka birşey değil.Haa +200 hp dizel aracın olur anlarım.Benzinliler de zaten en yavaşı bile hızlı kavrıyor. 1 hp bile vermez bu alet onu da söyliyim.Chip yaptırmadan bir anlamı da yok zaten.Ben kesinlikle tavsiye etmem.150 TL olsa idi düşünmeden taktırın derdim.

Gaz teli olan arabalarda uygulama yapılamadığı gibi zaten başka bir arayışa girmeye gerekte yok zaten, bu ürünün amacı gaz telli arabalardaki hissiyata yaklaşmak..

Ben şimdi saçma bir iş mi yapmışım veya 200 beygirden aşağı araçları olupta taktıranlar saçma bir iş mi yapmış olmuşlar ? lütfen bişeyler hakkında yorum yaparken saygılı ve ucunun nerelere gittiğini düşünüp öyle yazalım..Mesela ben sizin kullanmış olduğunuz araca bu kadar para vermek saçmalıktır desem siz bundan rahatsız olurdunuz , değer-değmez kavramları kişilere görecelidir size göre eder bana göre etmez bana göre eder size göre etmez..ama buna saçmalık demek bence hoş olmuyor..saygı duymak en güzeli diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: k@r@bey

Bugün btg Maslak ta bu cihazı test ettim.

Araç 2008 volvo s40 1.6 dizel 110 beygir

1. Viteste devir saati 5 degerini 3-4 saniyede gördü normalde görmüyor bile 2. Viteste harika bir performans veriyor araç normal halde 2. Viteste kalkmiyordu bunda rahat bir sekilde kalktı aracımın benim için tek sıkıntısı sıkıcı İstanbul trafiğinde yavaş kalkmasi bu cihaz inanınki dizel araçlar için harika bir kalkış hızı veriyor tek handikapı fiyatının 500tl olması ben şimdilik denedim ama almayı planlıyorum. Araba resmen yarış arabası gibi saha kalkıyor koltuğa yapışıyorsunuz. Denemeyenler denesin isterim montajı 30 sn ye sürüyor.

Deneyip yorum yaptığınızdan dolayı size teşekkür ederim...
    Başından beri dediğim gibi bir ürünle ilgili yorum yaparken kulaktan dolma bilgiler veya önyargılı şekilde yorum yapmak yerine bu veya benzeri ürünleri denedikten sonra tecrübeleri paylaşmak bu sitenin amacına daha çok hizmet eder diye düşünüyorum...

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

Merhaba!

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

Merhaba!

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu konuda bende söylemek isterim kullanmış biri olarak,,,bende golf 1,4 tsı vardı 1 ay evveline kadar ve sprintbooster alıp takmıştım,takmadan önce ve sonra aradaki farkı iyice anlamak için birkaç defa söküp taktık yolda ve sonuç olarak aldım parçayı ve aracımı satana kadarda kullandım aracımı satarken çıkardım ve sahibinden.com da satılıga çıkardım sprintboosteri şu an satılık,, ,işe yaraması bakımından ise,kesinlikle çok fark ediyor ve almaya değer,gaz yemesi ve gaza basınca verdiği tepki çok güzel özellikle şehir içinde çok hoş oluyor,gaz tepkimesi hızlandıgı için 0-100 hızlanmasıda 1 saniye kadar iyileşiyor,sanki araca 30-40 hp extra güç eklenmiş gibi sanıyorsunuz gaz tepkimesi hızlandıgı için,fakat güç artışı saglamıyor bu bir gerçek,çünkü aracımı defalarca dyno ya sokmuştum gücünü ölçmek için,fakat güç vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgıç murat -- 1 Mayıs 2011; 14:23:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dalgıç murat

arkadaşlar bu konuda bende söylemek isterim kullanmış biri olarak,,,bende golf 1,4 tsı vardı 1 ay evveline kadar ve sprintbooster alıp takmıştım,takmadan önce ve sonra aradaki farkı iyice anlamak için birkaç defa söküp taktık yolda ve sonuç olarak aldım parçayı ve aracımı satana kadarda kullandım aracımı satarken çıkardım ve sahibinden.com da satılıga çıkardım sprintboosteri şu an satılık,, ,işe yaraması bakımından ise,kesinlikle çok fark ediyor ve almaya değer,gaz yemesi ve gaza basınca verdiği tepki çok güzel özellikle şehir içinde çok hoş oluyor,gaz tepkimesi hızlandıgı için 0-100 hızlanmasıda 1 saniye kadar iyileşiyor,sanki araca 30-40 hp extra güç eklenmiş gibi sanıyorsunuz gaz tepkimesi hızlandıgı için,fakat güç artışı saglamıyor bu bir gerçek,çünkü aracımı defalarca dyno ya sokmuştum gücünü ölçmek için,fakat güç vermiyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sprintbooster s80 1.6d lerde orjınal olarak kullanılmakta bende var 6500 km dir kullanıyorum 6yıl 1.6 s40 kullandım s40dan sonra sprınboostrlı s80 gercekten ilk kalkıta ve seyir halinde gaz pedalinedokundugun zaman cok farklı kullanım rahatlıgı veriyor s40 kalkışına göre kuş gibi hafif sanki önünden çeken var gibi s40 ise arkasından asılan var gibi agır kalıyor aynı motora sahip s80 1.6d 109 bg arac daha canlı ve atak. sprıntboosterin fiatına gelecek olursak aleti deneyip kullanacak olanların degerlendirmesi gerekir orjinal fabrika cıkışıle sonradan takılan aynı kaliteyi kullanım rahatlıgını verirmi bilemem ama s80 de gayet güzel.s80 boş agırlığı 1630 kg olan aracı gayet seri bir şekilde kalkış saglamakta ben Ankarada oturuyorum bu konuda aracımı denemek isteyen olursa memnuniyetle yardımcı olurum takırmayı düşünenlerede mutlaka deneyin farkı hissederseniz taktırın derim herkese iyi formlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.