Şimdi Ara

Sprinter Çözülemeyen Volant Arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım Mercedes Sprinter 2009 model 315 CDI Euro 4 motor.Araçta tum viteslerde silkeleme sorunu vardı. Gittiğim tamirci şaft dedi.Şaft indi yenisi takıldı.Tura çıktı.Sorun devam.Eski şaft takıldı.Motor takozları değişti.Şanzıman yağı değişti.Şanzıman travesi eğriydi düzeltildi.En son volant dedi.Volant seti alındı ( Baskı plaka volant merkez) şanzıman indi komple set değişti.Eski titremenin çoğunu aldı ama viteslere zor geçiyor.Özellikle geri vitese cartlayarak geçiyor.Vites halatları dedi usta.Vites halatları takıldı.Sorun aynı hafif volant titremesi ve 1. Ve geri vitese geçmeme sorunu. Araç şanzımancıya gitti.Şanzıman ustası baskı plaka ayırmıyor dedi parçalar da sorun var dedi.Alınan parçalar luk marka set. Parçacıya gittik zor bela kabul ettirdik.Şanzıman tekrar indi yeni set takıldı ve sorun aynı volamt titreme ve ve geçmeyen vites.Anlayacağınız ustayı değiştirmek gerektiğini anladım.Şimdi başka iki iyi bilinen ustaya gittim.Durumu anlattım.İkisi de tur atti ikisi de yine volanta sorun var dedi.Şanzıman inecek bakacağız diyorlar. Yani yine kesin bir şey yok.Bu volant sökülünce arızalı olduğu belli oluyor mu.Araç rolantide bile zangır zangır titriyor.Viteslere geri vites ve 1. Vites kırtlayarak ve çok zor geçiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.