beyler bu aksam 21:00 da ufuk1608@hotmail.com arkadasımız beni ekledi forumdan spy54 olur kendısı benm 59 lwl ıtemsız chara talıpmıs karsılıgında dual md verıcekmıs ama meğerse dini soyu olmayan kişi yemin bile etti itemi verecegine ama nafıle kactı.Ben Din Denildigi Zaman Cok Hassas Davranırım ama adam serefsız cıktı ama bılsınkı o char ona yar olmaz.
KARA LİSTEYE spy54 ADI DA EKLENSIN
geçmiş olsun 151061618236716 kere oldu forumda önce şifreni ver sora itemleri verim yemeyin artık sunu ya
ama adAM yemın ettı nabalım allah korkusu yokmus
quote:
Orjinalden alıntı: DgCn31
geçmiş olsun 151061618236716 kere oldu forumda önce şifreni ver sora itemleri verim yemeyin artık sunu ya
Katılıyorum. Yemeyin artık
Çok sevindim
Ne zaman akıllancaksınız?
quote:
Orjinalden alıntı: ~ZoRRo~
Çok sevindim
arızamısn?
quote:
Orjinalden alıntı: GOLDFALCON
quote:
Çok sevindim
arızamısn?
:))))))))) Nerden ßildin doStum. ßu konular hakkında 5000000000000000000 bin kere konu açıldı. ama adamlar akıllanmıyor. tabiki sevinicem
qecmıs oLsun bıLader uzuLdum waLLa
ya ben cok uzulmedım feda olsun. ama allah korkusu yok ıste naapcan nafıle.
kullanıcılara karşı itici olmayın yardım sever olun memoli senınde forumdaki hal ve hareketlerin güzel değil. neyse.
Zorro Ben Üstüme Düşeni Yapıyorum Bir Sorununuz Varsa Yöneticilere İletebilirsin Haksız Yere Şikayet Mesajı İlettiysem Forumdan Uzaklastırılabılırıdm
ama cok konu acıldı olay oldu bu konularla ılqılı artık yemeyın boyle numaraları qecmıs olsun kardes
adam oLmaz bunLar bunun gibi 50 tane oLay yasandı haLa aynı seyLer oLuor
geçmiş olsun. adamın adres bellimi belliyse onu bi güzel
HARİKA HALA KANIYORSUNUZ BUNLARA!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: GOLDFALCON
quote:
Çok sevindim
arızamısn?
:))))))))) Nerden ßildin doStum. ßu konular hakkında 5000000000000000000 bin kere konu açıldı. ama adamlar akıllanmıyor. tabiki sevinicem
Etraf sizin gibi düşünen item için... konuşturtmayın şimdi beni. Daha 2 hafta önce 4 tane RoM kaptırdım diezde. Bana ve diğerlerine verdiği zarar ailesinden ve çocuklarından çıksın.