Şimdi Ara

Sricam 720P H.264 Wifi IP Uzaktan İzleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Gearbest ile Sricam 720P H.264 Wifi IP aldım.

Referansız Link:http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_312963.html

Kamerayı kurdum. Ancak Wifi modemime telefonumdan bağlandığımda kamerayı izleyebiliyorum.

Uzakdan nasıl izleyebilirim?

Superonline Fiber internetim, HG253S modem var.
    Ayarlarımı yapıyorum. Ancak ipadresim:5000 şeklinde port verdiğimde sonuç alamıyorum.

Nasıl bu işi çözebilirim. Sürekli wifi ye mi bağlanmak zorundayım?

Sricam 720P H.264 Wifi IP Uzaktan İzleme?

• Bunun için 1)Sabit ip-2)kamera için modem ayar kısmından 5000 portu bir sefer mahsus ayarlamak gerekli..

Bende T.Telekom kullanıyorum Sabit ip için her ay +15tl istiyor internet 35 megabit sınırsız net var onada 70 TL ödüyorum sabit ip olduktan sonra kendi programından veya herhangi bir kamera izleme programı ile ip-port belirtip baglanirsiniz

88.224.146.30:5000 gib sabit ip sürekli modem kapansa açılsa bile aynı adres şifreyi bilen girer izler (siz-esiniz-aile üyeleri vb)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Bunun için 1)Sabit ip-2)kamera için modem ayar kısmından 5000 portu bir sefer mahsus ayarlamak gerekli..

Bende T.Telekom kullanıyorum Sabit ip için her ay +15tl istiyor internet 35 megabit sınırsız net var onada 70 TL ödüyorum sabit ip olduktan sonra kendi programından veya herhangi bir kamera izleme programı ile ip-port belirtip baglanirsiniz

88.224.146.30:5000 gib sabit ip sürekli modem kapansa açılsa bile aynı adres şifreyi bilen girer izler (siz-esiniz-aile üyeleri vb)

https://www.gizlikamerasepeti.com/1080p-full-hd-casus-mini-hareket-duyarli-gizli-modul-kamera.html?gclid=CO-D_fT0mdMCFUQ8Gwod1sEPfg

Hocam ben bu kameradan almak istiyorum ancak bu kameraya kurduktan sonra internet üzerinden nasıl izleyeceğim?

TEŞEKKÜRLER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.