Şimdi Ara

sriiouss yks günlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıfırdan yeni hesap açıp orada günlüğe başlayacaktım ama üşeniyorum o yüzden başlayalım bakalımmm. hedefim pek bir şey değil, söylemeyi tercih etmiyorum. 100k'den iyi gelmesini istiyorum sadece.
    04.12.2021- bugün biraz off day olarak geçti. az bişey karekök türkçe mps'den konu çalışır gibi oldum. az sonra türkçe denemesi çözerim bir iki tane. sonuçları eklerim az sonra.
    345 türkçe 3. deneme (2021)- 38d 2y
    ulan bi karekök mps ile tekrar yaptım maşallah 30 doğrudan 38 doğruya fırlamışım
    07.12.2021- türkçe denemesi çözdüm bir tane. baktım ki dil bilgisinde almam gereken çok yol var henüz. matematiğe dönüyorum şimdi. türkçenin sorularına akşam geri döneceğim yanlışlarımı öğrenme amaçlı.
    08.12.2021- türkçe testi çözdüm birkaç tane. her güne türkçe koymayacağım bundan sonra. gün biterken bi tane de türkçe denemesi atarım. tyt kimyayı yoktan var edercesine tekrar ettim. zaten ilk konulardaydım ama olsun. iki saat sürmüş. mesajlaşma gibi bi alışkanlığım olmasa bir buçuk saatte de halledilebilirdi. tyt mat adına bir saatte 22 soru anca çözebilmişim. hızlanmam gerekiyor. denemelerde de böyle yapıyorum, ortalama 17 soru civarı işaretleyebiliyorum. pratikle hızlanırım umarım. veeee matematikten toplam 50 soru çözmüşüm zirvede bırakıyorum. türje denemesi kaldı gün bitmeden son olarak.
    09.12.2021- bi uyku düzeni oturtamadık gitti arkadaş.. mat çalıştım tüm gün. gün bitti zaten hemen, geç kalktım diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 15 Aralık 2021; 3:26:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kolay gelsin hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trez kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam

• matematikte hızlanmam lazım çok vaktimi alıyor..

• bol bol turje denemesi at hocam bu sene zorlayacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe hep zor karga  

• sanırım daha önce karekök mps'yi duymadınız

neyse abartmayalım güzel kitap ama sarmıyor pek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 8 Aralık 2021; 22:1:55 >
  • kampa sokuyorum kendimi. ismi de "sriiouss'un bir günlük muhteşem 12 saat çalışarak verim sınırlarını yeniden test etme kampı". kısaltmak istersem de "sbgm12sçvsytek" oluyor. veya "cuma kampı". henüz karar veremedim. başlıyorum 10 dakika sonra.

• Sayısal 100 k mı la

• evet hocam

• evet uzun süredir yazmıyorum. tyt matematiği problemlere kadar bitirmeye çalışıyorum şu an. denklem, mutlak, üslü, köklü, çarpanlara ayırma derken ayt'ye sert bi giriş yapacağız inşallah. tyt'yi deneme üzerinden ilerletirim sonrasında. bi de problem rutini oluştururum. her gün bir konuyu halletsem beş günüm var temiz. sonra daha düzenli çalışmaya başlayacağım.

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    Hocam en geç yeni yılla birlikte ayt başlamak lazım ben de tyt kasıyorum hala çünkü netler 90 a çıkmadı ama baya ilerledim ilk zamana göre artık olduğu kadar diyip ayt başlıcam yeni yılda

• bilmem kaçıncı tekrarlarını yapanlar var biz hâlâ ayt'ye başlayacağız hocam artık forumdan kısarım sosyallikten kısarım spor zaten yapmıyorum ne kadar derslere vakit ayırabilsem kârdır.

• Hocam okula gidiyor musunuz

• believer.yks B kullanıcısına yanıt
    mezunum hocam dershaneyi bugün bıraktım

• 5tl'ye 10'lu tyt mat denemesi aldım zehirlenmezsem tüketmeyi düşünüyorum kargoda henüz.
    hedeflerim:
    duşa gir saçın yağlanmış
    denklem ve eşitsizlikleri bitir (4-5 saat)
    türkçe karma konu çalışması (1 saat)
    üçgende açı videoları izle (? saat)
    bi tane türje denemesi (1 saat)
    uyu, bi gün daha sabahlayamazsın
    süreler birbirini tutmayabilir ama aşağı yukarı 8 saatlik bi çalışma elde etmeyi planlıyorum. gün sonunda konuyu editleyip türkçe netimi yazdıysam günü verimli geçirmişim demektir zaten.

• Sayısal mıydınız hocam

• rasyonel glikoz kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• erken kalkacaktım, yine de alarmdan bir buçuk saat kadar erken uyandım ve bir daha uyuyamadım. bir buçuk saat kadar yatakta boş boş uzanma seansımız bittiğine göre kahvaltı denen şeyi bi denemek istiyorum. tecrübelerimi daha sonra size aktarırım. sonrasında eksiklerimi kapatmaya son hız devam edeceğim. hedef 10 saat civarı bi çalışma. başlayalım bakalımmmm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.