Şimdi Ara

Sro Dump klasörü sorunum war

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Bundan sonraki mesajıma bakarak cvp yazın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLo_1905 -- 15 Nisan 2008; 19:10:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

Sro nun yüklü old. yerdeki dump klasörünü rapd e ve ya indir.com a upload edip link koyarmısınz buraya.Yanlışlıkla klasörü sildm ve oyuna giremiorm su anda

Simdiden teskrler

Dump diye boş klasör aç, zaten içindekileri belli aralıklarla silmen gerekiyor Silkroad bot kullandığınızı nasıl anlıyo sanıyosunuz

• herkese güvenme

tekrardan yükle milletin ne gönderceği belli olmaz
  • Dump isimli klasör aç içi boş olsun önemli değil.ben onu kaç kez sildim bişi olmadı dediğim gibi yap düzelir.
  • valla bilmiom sro loader yüklemistim 1-2 kere girmeyi denedim onunla.Sonra baktm masa üstünde dump klasörü war icine girdim icine bi dosya wardı bende sildim onu.

oyuna girmeye calıstıımda aynen söle yazıo " Your client is damaged or corrupt, thus cannot connect to game.Please reinstall the client." ardından baktım sildiğim dump klasörü sro nun klasöründe de war, icine girdim ici boş du bende heralde ondan oyun hasar gördü zannettim.O yüzden böle bi konu actım.Çözüm yolunu bilen birisi warsa yardm etsin lütfen.
    Oyunu tekrardan indirmeye kalksam 902 Mb.(kotasında deilm sadece indirmesi uzun sürüyo internet zaten yavas)
  • ben içindekileri 15 gunde bir siliyorum ama daha senn dediğin gibi bi problem hiç yasamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler sro lader yükledim bende sonra korktum sildim ama servera girice full yazması gereken yerler crowded yazıyo lader biyerlerde kalmış olabilirmi
  • Klasörü tamamen değil de içindekileri silersen sorun olmaz.
    Bu arada içindekileri temizlememiz gerekiyor mu arada bi gerçekten?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.