Şimdi Ara

sro oynarken donuor napiim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu oynarken müzik keslior ve oyun devam etmior lag deil ama napabilirim? vaya bu neden oluo

• pc ozellikleri dusukse olur bendede oluo ress at gecer
  • ram ını yukselt 1gb+ olsun ekran kartıda 256mb+ pc kaldırmadıgı ıcın cpu 100de 100 oluyor pc donuyor fazla ugrasırsan makınede yanar ozellıklerını yenıle tavsıyem islemcide 2.8 3.0 vs yuksek tut iyi forumlar
  • benim 2 gb ram 256 ekran kartı var tek sorun oyunu indiremiom internet yavaş
  • benimki:

AMD Semprom 3000+
    80 gb HDD
    521 mB RaM
    ATI RADEON 9250 128Mb ekran kartı

silkroadı harika lagsız bi şekil oynayabiliriyorum pc markam ACER-T130-S985 toplama alma çabuk bozulur demişlerdi bende bunu almıştım hatta silkroad yanında (msn,windows media player ,msn açıyorum tabi yavaş yavaş açılıyo o ayrı :D)

BİDE Bİ SORUM VAR PC DEN O KADAR DETAYLI ANLAMADIĞIM İÇİN SORUYORUM BEN 1Gb dd2 alsam pc me takabilirmiyim yoksa ayrı bi anakartmı lazım onun için

bana en iyi alcağım ram ile ekran kartını sölermisiniz marka olarak teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 19 Kasım 2007; 15:34:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

benimki:

AMD Semprom 3000+
    80 gb HDD
    521 mB RaM

silkroadı harika lagsız bi şekil oynayabiliriyorum pc markam ACER-T130-S985 toplama alma çabuk bozulur demişlerdi bende bunu almıştım hatta silkroad yanında (msn,windows media player ,msn açıyorum tabi yavaş yavaş açılıyo o ayrı :D)

BİDE Bİ SORUM VAR PC DEN O KADAR DETAYLI ANLAMADIĞIM İÇİN SORUYORUM BEN 1Gb dd2 alsam pc me takabilirmiyim yoksa ayrı bi anakartmı lazım onun için

paradan kasmıcaksan, ram ler kingston hyperx olabilir. gene paradan kasmıcaksan ve de sabredersen yılbasını bekle. nvidia 9800 serisini cıkaracak. alırsın bi 9800 gtx. bu ikisi sana 2-3 bin ytl ye patlar o ayrı :)

• quote:

benimki:

AMD Semprom 3000+
    80 gb HDD
    521 mB RaM

işlemcini amd almakla çok büyük hata etmişsin intelden vazgeçmemeni öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: asmorias

ram ını yukselt 1gb+ olsun ekran kartıda 256mb+ pc kaldırmadıgı ıcın cpu 100de 100 oluyor pc donuyor fazla ugrasırsan makınede yanar ozellıklerını yenıle tavsıyem islemcide 2.8 3.0 vs yuksek tut iyi forumlar

adam silkroad oynayacak crysis değil.

@kessler
    Fx5200 , 1gb ram ve 1.5+ ghz işlemci ile rahat oynarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaatciSylar

quote:

Orjinalden alıntı: asmorias

ram ını yukselt 1gb+ olsun ekran kartıda 256mb+ pc kaldırmadıgı ıcın cpu 100de 100 oluyor pc donuyor fazla ugrasırsan makınede yanar ozellıklerını yenıle tavsıyem islemcide 2.8 3.0 vs yuksek tut iyi forumlar

adam silkroad oynayacak crysis değil.

@kessler
    Fx5200 , 1gb ram ve 1.5+ ghz işlemci ile rahat oynarsın.

Valla benim fx5200 ama ram 512 yakında inş. alacaz bi 512 daha 1gb. olcak bakalım o zaman güzel olur inş. ama lag gitmiyo ne olursa olsun

• quote:

benimki:

AMD Semprom 3000+
    80 gb HDD
    521 mB RaM

simdi senin pcdeki ramler ddr1 ise sakin ddr2 ram alma uymaz eger illa ddr2 ram alcam diyosan anakartinida degisirmen gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.