Şimdi Ara

SRO son patchleri nerden bulabilirim ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende 1.059 varda bayadır oynamıyorum değişmiş patch fln gelmiş

1.059 sonrasını indirebileceğim link verirseniz sevinirim

ayrıca 1.059 da luncherden giriyorum versiyon indirin diyo siteye bağlanıyo üyelik istiyor üyelikle giriyorum da patch i bulamadım

full versiyon indirmeden patch bulamazmıyım...

• silkroadonline.net e gir üyelik bilgilerinle ordan full client i download edebilirsin.
  • bu arada benm üyelik ndn onbaşıya düşmüş ya 150 den fazla msj.m vardı :S durduk yere nie düşmüş bu onbaşıya
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1ses1

silkroadonline.net e gir üyelik bilgilerinle ordan full client i download edebilirsin.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1ses1

silkroadonline.net e gir üyelik bilgilerinle ordan full client i download edebilirsin.

client varda bende (1.059) sadece patch yokmu içine atabileceğim direk ?
  • yokmu yardım edecek ? :S
  • hayır bu patvh le oalcak bişey değil. büyük update olduğundan 900mb küsürlük dosya .
    Oynamak istiyorsnız mecburen bu dosyayı indirmek zorundasınız.
  • ok ty
  • ben indirdim senin postları..
    Şaka yahu ; bazı silkroad alt bölümlerinde ( SRO Konu Dışı-Karakter Alım-Satım gibi) post kat sayısı 0 a çekildi de ondan azaldı milletin postları..
    Eğer clientı da soruyorsa legend I-II-III denilen legendlar geldi sırasıyla ; legend I ile avrupa karakterleri samarkand ve constantinepol ; legend II ilen FW-->Fortress War ve legend III ile ise 90 level capi ve Roc Mt. Harita eklentisi getirilmiş versiyon 1.154 e kadar çıkarılmıştır..
    Senin için gerekli olan dosya ise üst konuda bulunuyor en güveniliri tabiiki de official sitedeki ancak filefronttan da indirebilirsin..
    İyi oyunlar yardım gerektiren başka konu olursa PM atarsan cevaplandırabilirim..
  • benden önce gelmiş cevap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.