Şimdi Ara

SS 500W 'ın Conroe Desteği Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Conroe E6600 işlemci ve ASUS P5W DH Deluxe anakartım var. PSU olarak SilverStone 500W düşünüyorum ama conroe desteği olmadığını söylüyorlar.Aranızda SS 500W ve Conroe işlemciyi bir arada kullanan var mı?

• Extreme 6700 ve 6800 serilerinde sadece 8 pin isteniyor.. ss500 de 8 pin desteği yok ama E6600 çalışır..çünkü 8 pinistemiyor..Ama illaha istiyorsan be quiet 530 ya da silverstone 560 alabilirsin bu modellerde 8 pin war
  • Ya bu bana tuhaf geliyo conroe destekleyip desteklememek
    Anakartta zaten 4pin girişi yokmu?Resme dikkat!!!
     SS 500W 'ın Conroe Desteği Var mı?

Olmadı 4pin==>8pin çevirici bulunur zaten...
  • Walla sen de haklısın zaten 4 pin girişi var anakartın:) Paraya kıyıp SS 560W mı alsam acaba belki ileride fazladan 60 W a ihtiyacım olur . Ama SS 560W 'ın versiyonu 2.1 SS 500W 'ın ise 2.2! Anakartım ATI Crossfire destekli olduğu için 2.2'ye gerek yok sanırsam... Yanılıyor muyum?_?
  • Yine sen bilirisin ama 500w olan 12 volta kombine 35A,560w olan 12volta kombine 36A verebiliyor.
    12voltta 1amper için 50ytl verilmez.5 ve 3,3 volta verilen amperler zaten herzaman yeterli olmuştur.
    Bence SS 500w iyi tercih
  • fark yaratmaz 560 alman daha mantıklı
    quote:

Orjinalden alıntı: coolboy_7610

Walla sen de haklısın zaten 4 pin girişi var anakartın:) Paraya kıyıp SS 560W mı alsam acaba belki ileride fazladan 60 W a ihtiyacım olur . Ama SS 560W 'ın versiyonu 2.1 SS 500W 'ın ise 2.2! Anakartım ATI Crossfire destekli olduğu için 2.2'ye gerek yok sanırsam... Yanılıyor muyum?_?

• quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlcho

fark yaratmaz 560 alman daha mantıklı
    quote:

Orjinalden alıntı: coolboy_7610

Walla sen de haklısın zaten 4 pin girişi var anakartın:) Paraya kıyıp SS 560W mı alsam acaba belki ileride fazladan 60 W a ihtiyacım olur . Ama SS 560W 'ın versiyonu 2.1 SS 500W 'ın ise 2.2! Anakartım ATI Crossfire destekli olduğu için 2.2'ye gerek yok sanırsam... Yanılıyor muyum?_?

Fark yaratmazsa ucuz olanın alınması daha mantıklı değilmidir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SS 500W'ın siparişini veriyorum, hayırlısı olsun arkadaşlar. Cevaplarınız için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.