Bildirim
SS 500W 'ın Conroe Desteği Var mı?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Extreme 6700 ve 6800 serilerinde sadece 8 pin isteniyor.. ss500 de 8 pin desteği yok ama E6600 çalışır..çünkü 8 pinistemiyor..Ama illaha istiyorsan be quiet 530 ya da silverstone 560 alabilirsin bu modellerde 8 pin war -
Ya bu bana tuhaf geliyo conroe destekleyip desteklememek
Anakartta zaten 4pin girişi yokmu?Resme dikkat!!!
Olmadı 4pin==>8pin çevirici bulunur zaten... -
Walla sen de haklısın zaten 4 pin girişi var anakartın:) Paraya kıyıp SS 560W mı alsam acaba belki ileride fazladan 60 W a ihtiyacım olur . Ama SS 560W 'ın versiyonu 2.1 SS 500W 'ın ise 2.2! Anakartım ATI Crossfire destekli olduğu için 2.2'ye gerek yok sanırsam... Yanılıyor muyum?_?
-
Yine sen bilirisin ama 500w olan 12 volta kombine 35A,560w olan 12volta kombine 36A verebiliyor.
12voltta 1amper için 50ytl verilmez.5 ve 3,3 volta verilen amperler zaten herzaman yeterli olmuştur.
Bence SS 500w iyi tercih -
fark yaratmaz 560 alman daha mantıklı
quote:
Orjinalden alıntı: coolboy_7610
Walla sen de haklısın zaten 4 pin girişi var anakartın:) Paraya kıyıp SS 560W mı alsam acaba belki ileride fazladan 60 W a ihtiyacım olur. Ama SS 560W 'ın versiyonu 2.1 SS 500W 'ın ise 2.2! Anakartım ATI Crossfire destekli olduğu için 2.2'ye gerek yok sanırsam... Yanılıyor muyum?_?
-
quote:
Orjinalden alıntı: NuriAlcho
fark yaratmaz 560 alman daha mantıklı
quote:
Orjinalden alıntı: coolboy_7610
Walla sen de haklısın zaten 4 pin girişi var anakartın:) Paraya kıyıp SS 560W mı alsam acaba belki ileride fazladan 60 W a ihtiyacım olur. Ama SS 560W 'ın versiyonu 2.1 SS 500W 'ın ise 2.2! Anakartım ATI Crossfire destekli olduğu için 2.2'ye gerek yok sanırsam... Yanılıyor muyum?_?
Fark yaratmazsa ucuz olanın alınması daha mantıklı değilmidir?
-
SS 500W'ın siparişini veriyorum, hayırlısı olsun arkadaşlar. Cevaplarınız için teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X