Şimdi Ara

(ss eklendi)YÜZÜM SİVİLCE DOLU :(((( NAPAYIM YA :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
35.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk duyduğumda bana pek inandırıcı gelmemişti ama her gün bol SU içmek gerçekten faydalıymış(çok fazla içme koma ya girersin) ve arkadaşlarında dediği gibi sabunla yıkamak da faydalıdır ve aslında hergün banyo yapmak faydalı değil zararlıdır cildi kurutur ve sürekli elini yüzünde tutma otururken çenende fln çünkü her insan da olan bakteriler senide yardımınla yüzdeki gözenekleri girerek birikir ve al sana sivilce en masrafsızı yüzünü her gün sabunla yıkamak el sabunu olmasının pek bi önemi yok ama şu yüz temizlemek için olanlardan olursa elbetteki daha iyi olur ve şunuda unutmaki sivilceyi sıktığında bütün iltihap dışarı çıkmaz yüzünde daha da derine gitemesine sebeb olur buda daha fazla sivilce demek.Bak en az 2 hafta sivilcelerine dokunma ve yazdıklarımı uygula azaldığını fark edersin ve yağlı yiyeceklerden uzak dur

• kulağını niye kapadın?
  • CLEosIN-T Diye bi ilac var ucuz bişey 8 yt lfelan 1 haftada onların hepsini geçirir şişe-tüp şeklinde evzanelerde vardır kullanım seklinide istersen annatabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William Wallace -- 15 Şubat 2008; 17:58:22 >
  • sakın ama sakın sıktırma patlatma.. geçer ben cok sıktırdım şu an izleri kaldı.. sakın sıktırma en fazla 1 yılda geçer..
  • Yoksa kulağında küpe mi var senin?
  • aksil-5 diye krem var kullanıyorum ben cok aşırı vardı hafif azaldı ama cok azaltmadı
    bide sabun kullanıyorum dove salatalık özlü
  • sivilce vucutta testesteron hormonlarının azalmasıyla çıkar.ama sivilce çıkan yere bu hormonlardan surersen akşam sur sabahta kalkınca sil haftada 2 kez yap 1 ay boyunca hiç bişiyin kalmaz mrk etme ciddiyim fake diil
  • Eczaneye git benzamiycin iste onlar verirler.Karışımını yaparsın 1 haftaya kalmaz sivilceler gider.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ø®ßJK

kulağını niye kapadın?

Belki Kulağı Yoktur
  • abi sivilcelerin o aklınıza gelen şeyle alakası yok ya haydar dümen bile kaç defa dedi yok böle bişey alala
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxmete

sivilce vucutta testesteron hormonlarının azalmasıyla çıkar.ama sivilce çıkan yere bu hormonlardan surersen akşam sur sabahta kalkınca sil haftada 2 kez yap 1 ay boyunca hiç bişiyin kalmaz mrk etme ciddiyim fake diil

nasıl ciddiysin ya klinik deneylerle onayladıysa yaparım bu nu fazla yok çıkmıyor çıkmıyor bir anda patlama yapıyor deli oluyorum
  • @Azizcinar epilasyon'un sivilce izleriyle alakası yok..O yüzden geçirmesini beklemeniz anormal

Gelelim sana

1-Sivilceyi kendin sıkma çok sıktırmak istiyosan güzellik uzmanı(ama hakikaten uzman) olan birine git..

2-Yüzünü temiz tut denmesi bana göre çok mantıksız..Zaten temiz olan bir insan sabah,akşam yüzünü yıkar diye biliyorum

3-Kuruyemiş,mastürbasyon,yağlı yiyecek vs tüm doktorlar bunlarla sivilcenin alakasının olmadığını söyler..

4-Doktorun vericegi ilaç muhtemelen tretin olucaktır.Kırmızı lekelerde etkisi yüksektir. Bunun yanında başka ilaçta verir

5-Ama sen yinede mutlaka doktora git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi israiL -- 15 Şubat 2008; 18:54:44 >
  • Bu yaşta normal bence istediğin kadar herşeyden diet yap yinede düzelmez zaman biraz zaman
  • bendede aynı sorun vardı ama biraz farklıydı az çıkar fakat kayısı büyüklüğünde çıkardı ve hep burnumda çıakrdı cildiyey gittim bi krem verdi ve bide ilaç verdi kremi sürünce güneşeş çıkamıodum :D neyse onlar bitince çıkmadı fakat yine çıkıcakmış gibi hissediyorum :D

Kısacası anlatmak istediğim cildiyey gitsende yine çıkıyor bi süre sonra mesela ablamda 3 sene sonra yine başladı bende 6 ay :D sonuç gen lerde varsa engelliyemiosun :D ama işte çıktıkça cildiyeye gidersin tek çözüm bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

bilek çalışma deyip durmuş gene herkes. yok onla alakası falan aksini ispat ediyosan kanıtla da öğrenelim biz de

var kardeş

sivilcelerle ilgili bir broşüde, seks hormonlarının yağ bezlerini tetiklediği ve sivilce yaptığı yazıyordu
  • Ulan yatın kalkın dua edin.Ben kuru ciltliyim daha 1 tane bile sivilce çıkmadı ama anlım kırışmaya başladı.Kıymetini bilin 16 yaşında sivilcesiz olsan nabıcan hollywood'un asi çocuğu mu olucan geçer 18,19 yaşlarında..
  • quote:

bilek çalışma deyip durmuş gene herkes. yok onla alakası falan aksini ispat ediyosan kanıtla da öğrenelim biz de

Y a kusura bakmayın ama bilek çalışma nedemek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

quote:

dambıll

• quote:

quote:

kas gelıstırmek ıcın
  • quote:

Kaç yaşındasın sen..?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.