Şimdi Ara

(ss eklendi)YÜZÜM SİVİLCE DOLU :(((( NAPAYIM YA :S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
35.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nrglife

quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Y a kusura bakmayın ama bilek çalışma nedemek?

Kaç yaşındasın sen..?

13...

• Bende uzun yıllar çektim ve halende çekiyorum ancak bu benim hatamdan dolayı kaynaklanıyor..

Yağlı yiyecekler,masturbasyon vs vs.. bunların sivilceyi tetiklemesi gibi bir durum söz konusu dahi değil.

7 yıldır çektiğim sorun için denemediğim yol kalmadı her türlü krem ilaç denedim fayda etmiyor. Bazıları sadece var olan sivilceyi yok ediyor ancak sivilce sorununu kökten çözmüyor.

Ancak en son kullandığım Roaccutane adlı ilaç birkaç aylık uzun bir tedavi sonucu tamamen bu dertten kurtarıyor.Ancak ilacın yan etkisi oldukça fazla öyle ki finaller zamanı eşşekler gibi çalıştığım konuları dahi unutturuyordu. Psikolojik olarak baskı yaratıyor, bazen bunaltıyor.Mental durumlar dışında fiziksel olarak da yan etkileri olan bir ilaç.

Ancak doktorlarında bildiği son çare olarak verdikleri ilaç da bu. İlacı ben 4 ay kullandım ve kullanım süresinde yüzümde 1 tane bile sivilce çıkmadı ancak bana söylenen tedavi sürecini 3 ay öncesinde bıraktım (finaller zamanı yaşadığım sorunlar yüzünden) ve malesef tekrarladı ve halen çekiyorum..

Sana tavsiyem daha bluğ çağında bir genç isen sabırlı davran ve mümkün mertebe yüzünü sadece sabun vb. maddelerle temizle yani ilaç işine bulaşma.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

quote:

Orjinalden alıntı: acheron

bilek çalışma deyip durmuş gene herkes. yok onla alakası falan aksini ispat ediyosan kanıtla da öğrenelim biz de

Y a kusura bakmayın ama bilek çalışma nedemek?

dambıll

+1

• önce doktor sonra o seni yönlendirir zaten geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Bizim sınıftaki bi kızın ablası avonda çalışıyor 11ytl'ye sivilce + siyah nokta krem'i aldik bi kaç arkadas . Süper bişe ya . Yaklaşık 1 aydan beri suratımda ne siyah nkta war ne de sivilce . Zaten fazla sivilce cıkmıyodu arada tektük . Şİmdi hiç cıkmıyor . Baby Face anlayacagın
    Böyle kremler deneyebilirsin bence.

Avon Clearskin Mavi taneciki jel.Geçen ay indirimdeydi 5.400 bu ay iki katı indirimde dğeil.Diğer ayı beklersen yine indirime girebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 16 Şubat 2008; 20:04:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Helldancer

Bende uzun yıllar çektim ve halende çekiyorum ancak bu benim hatamdan dolayı kaynaklanıyor..

kusura bakmada yukarıdakileri okuduktan sonra ilk burayı okuyunca aklıma başka bişey geldi
  • kesin çözüm: raoccutane

kesin doktor kontrolü altında ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak74

kesin çözüm: raoccutane

arkadaşlar böyle ciddi konularda lütfen ilaç tavsiye etmeyelim.. sağlık ciddi bir iştir.. raoccutane filan kullanma hemen.. karaciğere çok büyük zararlar verebiliyor.. sen iyisi git bi cildiye doktoruna..eğer jilet kullanıyorsan metal alerjin bile olabilir..

ayrıca şimdilik tavsiyem hergün yüzünü iyi bir sabunla 2 defa yıka.. doktora da bi an önce görün..sivilcelerini de patlatma..

• quote:

aynen bu ilaç cok işe yarıo. kullanan cok arkadaş gördüm ve hepsi pasparlak oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

quote:

arkadaşlar böyle ciddi konularda lütfen ilaç tavsiye etmeyelim.. sağlık ciddi bir iştir.. raoccutane filan kullanma hemen.. karaciğere çok büyük zararlar verebiliyor.. sen iyisi git bi cildiye doktoruna..eğer jilet kullanıyorsan metal alerjin bile olabilir..

ayrıca şimdilik tavsiyem hergün yüzünü iyi bir sabunla 2 defa yıka.. doktora da bi an önce görün..sivilcelerini de patlatma..

+999... Kesinlikle bir doktora git sakın kafana göre ilaç kullanma özellikle hormon ilaçlarını...O ilaçlar 2 haftalık periyotlarla kan tahlili yapılarak kullanılıyor ona göre gerisini sen düşün.Yüzüne kullanacağın sabuna kadar doktor söylesin.Eğer doktor sana derseki ergenliktendir geçer falan başka doktora git çünkü bilki o doktor uğraşmak istemiyordur...Geçmiş olsun...

• ßak ßeni Dinle Kesin Çözüm Çok ÇektiM Sivilcelerden şimdi yüzümde kalmadı ;
    1- Öncelikle Sabrlı Olman ve kafaya takmaman gerekir
    2- Cildiyeciye git ve sivilcelerinden gerçekten cok rahatsız oldunu ve insanların yüzüne bakamadını söle
    3- Doktor ilaç vericektir verdiği ilacı dene.
    4- Etkisini görmedin mi ? Cildiyeciye git gene
    5- Roaccutane Adlı ilacı denemek istiorum adını cok duydum nası bişdir bilgi verirmsiniz de.
    6- Doktor Karaciğer testi yapıcak basit birşeydir ve genelde olumsuz bişey cıkmaz.
    7- İlaç haptır gunde bi kere alırsın küçük bi haptır 10 mg 20 mg vardır
    8- yaşına göre 10 veya 20 mg lık verir
    9- tek yan etkisi dudaklarda kuruluk oLr
    10- iyi tarafı sacların yağlanıosa cabuk artık yağlanma kesilir
    SONUÇ:
    CİLDİN LEKESİZ VE SİVİLCESİZ OLUR İNSANLARLA RAHAT KONUŞABİLİRSİN KENDİNE GÜVENİN ARTAR !
    COK UZUN Bİ SÜREÇ GİBİ GELDİ BELKİ AMA 1 AY DA GİTTİ BENİM !

• quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Bizim sınıftaki bi kızın ablası avonda çalışıyor 11ytl'ye sivilce + siyah nokta krem'i aldik bi kaç arkadas . Süper bişe ya . Yaklaşık 1 aydan beri suratımda ne siyah nkta war ne de sivilce . Zaten fazla sivilce cıkmıyodu arada tektük . Şİmdi hiç cıkmıyor . Baby Face anlayacagın
    Böyle kremler deneyebilirsin bence.

Avon Clearskin Mavi taneciki jel.Geçen ay indirimdeydi 5.400 bu ay iki katı indirimde dğeil.Diğer ayı beklersen yine indirime girebilir

ben onun setini aldım kampanyadaydı 30 ytl ye geldi

ama hala anlamış değilim hangisinin nasıl kullanılacağını hiç bişi yazmıyo maske falan var onu yapıom arasıra

en sevdiğim ise fondoten gibi bi krem var kızarık yerlere sürüyosun azaltıyor kızarıklığı bunu özellikle tavsiye ediyorum çok güzel bi ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: Ø®ßJK

kulağını niye kapadın?

çok komik dimi çocuk kapatmak istemiş kapatmış sanane kulağından
  • ben 13 yaşındayım senden katsayıyla daha çok sivilcem var...(vb)...
    bekle bi bişi yapma eczaneden ilaç al ve deniz suyu ile bol bol yıka
  • forum doktor (!) kaynıyor maaşallah..
  • kulakta küpe var gölgesinden anladım...vede yanlış anlaşılmamak için kapadın sanırsam...
  • bendede var sivilce problemi 5 6 aydır aynı ilacı kullanıyorum artık izler kaldı pazartesi gunu için alnımdaki izler için gitcem kullandıgım ilaçlar
    sivex
    imex
    aknilox
    eryacne
    acnelyse
    cleocin T

bunları dewamlı kullanmadığım için pek bi faydasını gormedım acıkcası

son olarakda isotrexin bunu 5 6 aydır kullanıom biyerde okuduğuma göre raoccutan jeliymiş

ilaç tavsiyesi istiyorsan doktoruna tanış ve kesinlikle isotrexini sor derim
    ve bilen arkadaşlardanda sivilce izleri için yardım ederlerse iyi olur
  • CLEOCİN T kesinlikle mukemmel bişi

kesinlikle duzenli olarak kullan cok faydası gordum arkadaslarımda gordu harita gibi yuzleri vardı sımdı bebek gibi
  • elini yüzüne değdirme soğuk suyla yıka bol bol sebze ye ama özellikle elini yüzünden uzak tut
  • Ben krem kullanıyorum başlayalı 2 hafta falan oldu ama şu ana kadar hiç bir yararı olmadı ayrıca daha çok çoğaldı diyebilirim.Ama doktorlar 5 ay kullanmadan tekrar gelmeyin diyorlar.Uzun süreli bir işmiş.Sizce napıyım??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.