Hergün sabah akşam sebamed sabunlarıyla yüzünü yıka, yüz temizleme jeli kullan.
Zamanla cildin düzelmeye başlar, olmazsa doktora git, benzamycin isimli kremi versin sana.
Benim de sivilceler kafamda çıkıyordu. Doktora gittim ve bana Roucutane ı verdi, fakat prospektüsü okuduktan sonra ilacı kullanmamayı tercih ettim. Roucutane son çare olmalı kesinlikle.
mayonez vs yiyorsan yeme. aynı zamanda patates kızartmasıda. benim de bir süre vardı fazla olmasada bu problemim. sıkma kesinlikle. bir kaç ilaç var fakat yanımda değil.
kardeşim geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer
quote:
Orjinalden alıntı: Snaqe
quote:
Orjinalden alıntı: Eda_fb
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
Bizim sınıftaki bi kızın ablası avonda çalışıyor 11ytl'ye sivilce + siyah nokta krem'i aldik bi kaç arkadas . Süper bişe ya . Yaklaşık 1 aydan beri suratımda ne siyah nkta war ne de sivilce . Zaten fazla sivilce cıkmıyodu arada tektük . Şİmdi hiç cıkmıyor . Baby Face anlayacagın Böyle kremler deneyebilirsin bence.
Avon Clearskin Mavi taneciki jel.Geçen ay indirimdeydi 5.400 bu ay iki katı indirimde dğeil.Diğer ayı beklersen yine indirime girebilir
ben onun setini aldım kampanyadaydı 30 ytl ye geldi
ama hala anlamış değilim hangisinin nasıl kullanılacağını hiç bişi yazmıyo maske falan var onu yapıom arasıra
en sevdiğim ise fondoten gibi bi krem var kızarık yerlere sürüyosun azaltıyor kızarıklığı bunu özellikle tavsiye ediyorum çok güzel bi ürün
kapatıcı var mı ya sole gunduz surebilcgm gece d ilac kullanıcam da gunduz bari rezil rezil dolasmayalm
quote:
Orjinalden alıntı: semtex960
ss
Bnmde Şuan öyle Yüzümde iz kalmakla beraber canımıda yakıyo çoq kötü bişi
quote:
Orjinalden alıntı: AlpTéKiN
Hergün sabah akşam sebamed sabunlarıyla yüzünü yıka, yüz temizleme jeli kullan.
Zamanla cildin düzelmeye başlar, olmazsa doktora git, benzamycin isimli kremi versin sana.
Benzamycin kraldır o kadar söylüyorum tek seferde gözle görülür bir değişme oldu bende
Otacı diye bir markanın kükürtlü sabunları var deneyebilirsen güzel sonuç alırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: barisozer83
forum doktor (!) kaynıyor maaşallah..
Tecrubeli millet hocam ne yaparsın herkes sivilcelendi
AÇILIN BEN DOKTORUM
yaw su kapatıcı konusnda yardımcı olacak kimse yok mu fndoten tarzı bole sivilcelri kaptmak icin , iyileştremyrz bari kamufle edelm
çok nedeni var ya .. bendede sivilce var senınki kadar olmasada ..
yumurta,domates,fındık,fıstık,çekirdek vb. kuruyemiş yeyince azıyo bunlar .. kendini tutupta yemezsen çok fark ediyo .. tabi doktora gidip onu dinle bnm söylediklerimi söylicek ama üzerine bide ilaç verirse üstesinden gelirsin ...bana verdi de ben kullanmadım sadece abur cubur u azalttım hala da var ama eskisi kadar değil
eczaneye gitsem yarın annemle beraber . önerirler mi adam gibi bişi . adam işine geleyip maf etmesn beni sonra
quote:
Orjinalden alıntı: Kamer Genç
eczaneye gitsem yarın annemle beraber . önerirler mi adam gibi bişi . adam işine geleyip maf etmesn beni sonra
eczane yerine doktora gitmen daha mantıklı değil mi?
ilaç olarak İMEX krem öneriyorum... ithal bir krem.. fiyat 20ytl gibi birşeydi sanırım
eğer alıcaksanki... kesin al.. ilacı yatmadan 3-4 saat önce yüzüne sür.. öyle yat.. gündüz sakın süriyim deme
quote:
Orjinalden alıntı: Kamer Genç
YÜZÜM SİVİLCE DOLU :(((( NAPAYIM YA :S
AZALT DEMEYİN NE KADAR AZALTSAK BOŞ AYNI
Sivilcelerin üzerine pörtletmeyi denedin mi
niye ben gunduz de suruyrm? yanlıs yamsm dekki ne zarrı var ki
quote:
Orjinalden alıntı: miller!!!
ilaç olarak İMEX krem öneriyorum... ithal bir krem.. fiyat 20ytl gibi birşeydi sanırım
eğer alıcaksanki... kesin al.. ilacı yatmadan 3-4 saat önce yüzüne sür.. öyle yat.. gündüz sakın süriyim deme