Şimdi Ara

(ss eklendi)YÜZÜM SİVİLCE DOLU :(((( NAPAYIM YA :S (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
35.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benzamicyn gerçekten etkili ama yastığının nevresiminin rengini kaçırıyor.Kullanmıyorum o yüzden,sorun olmazsa kullan,yüzünle oynama,temiz tut,sürekli yatma spor yap terle,bişey kalmaz,pek bi sorunun yok zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feyz-O

Eczaneye git benzamiycin iste onlar verirler.Karışımını yaparsın 1 haftaya kalmaz sivilceler gider.

Doktor bana 6 yıl önce kadar vermişti bu ilacı ,o dönem fazlaydı sivilcelerim ve çok iyi gelmişti,şu an yine sivilce sayısı artınca yazdırıyorum mesela 5 ay sonra tekrar aldım bugün.
  • Arkadaşlar sivilceler için güzel şeyler yazmışsınız.Benim sorunumda çillerle ilgili.Yaş geldi 21 e hala yüzümde çil var.Gerçi bana çok yakışıyor (çevremdeki herkez öyle söylüyor) Ama ben artık kurtulmak istiyorum.İnsanı küçük gösteriyor birde bunalıma sokuyor.Lütfen yardım edinn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMonster -- 16 Şubat 2008; 2:38:02 >
  • UP
  • BU sivilce ilacı olayı ciltten cilde degişiyor bence mesela @azizcınar arkadaşın yazdıgı ilaç aknelist deil acnelyse ben pek bi yararını görmedim sadece acaip kurutuyor ve deri acaip soyuluyor ayrıca cok sürdünmü aşırı derecede kızarıklık ve yanma oluyor 3 ytl lik ilaç ne beklersin ki !,

ayrıca Cleosin T de kullandım ve pek bi yarar görmedim

ama Roaccutane isimli ilacı kullanmanı tavsiye ederim saglık karnen varsa 15 yoksa 50 ytl civarında .Baya bir işe yarıyor ama cildinde delikler oluşuyo dudaklar kuruyo falan ama elinde sonunda bariz bi şekilde azalma saglanıyo

Bence sivilceye en iyi çözüm Roaccutane kullanmak
  • Ben 17 yaşındayım şuan ve geçen sene kışına kadar yüzüm, boynum, sırtım, kollarım sivilce değil resmen yara bere içindeydi ama sivilce olarak (akne) geçiyordu. Ve ben bunlarla 13 yaşımdan beri uğraşıyordum. Bütün ilaçları denedim benzamcycn, isotrexin, tetradox vs. vs. daha sayamayacağım onlarca ilaç.. Hiç biri bir fayda etmedi. Bir de benim sivilceler ırsiydi. Annemde ve babamda da aynı şekilde çıkıyormuş ve çocuğa yansıması daha güçlü oluyormuş. Yani bu yönden biraz şanssızım Neyse, geçen seneye kadar böyle giderken artık canıma tak etti. Her gün gömlek, atlet değiştirmek ve bunları giyerken acı çekmek çok kötü bir duygu. Bişiler yapmam gerekliydi artık ve tekrar doktora başvurduk. Normalde 18 yaşından küçüklere verilmeyen roaccutane diye bir ilaç kullanmaya başladım. Onu da zar zor aldık doktordan çünkü doktor kullanmam taraftarı değildi. Öyle böyle kullanmaya başladım her ay kan, idrar tahliliyle beraber yeşil reçeteyle veriliyor ilaç. 6 ay boyunca düzenli olarak kullandım bu ilacı (hap). Ve 6 sonunda gerçekten dünya varmış be diyebiliyorum. Yüzümde sivilceye dair hiç bişi kalmadı ufak tefek izler dışında. Sırtlarım boyunlarım kollarım falan hepsi geçti. Şimdi çok rahatım. Sana da bu ilacı tavsiye ederim ama doktorun ve vücudunun tepkisi ne olur bilmem. Bi dene istersen en azından doktora ilaç ismini verip bir danış.

• sende arasıra çavuşu tokatlayuuuuu ver be delüanlu
  • Bir kac hafta sonra elimde nasırlanma var diye gelirsen şaşırmam

Şaka bir yana o yaşlardayken benimde yüzün aynıydı .. zamanla geçiyor fazla kafana takla sivilce ile ilgili alaycı konusanlarada kulak asma bence .. Bu arada yaşım 19 bende bile cıkıyor bazen buı cok doğal bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

ßak ßeni Dinle Kesin Çözüm Çok ÇektiM Sivilcelerden şimdi yüzümde kalmadı ;
    1- Öncelikle Sabrlı Olman ve kafaya takmaman gerekir
    2- Cildiyeciye git ve sivilcelerinden gerçekten cok rahatsız oldunu ve insanların yüzüne bakamadını söle
    3- Doktor ilaç vericektir verdiği ilacı dene.
    4- Etkisini görmedin mi ? Cildiyeciye git gene
    5- Roaccutane Adlı ilacı denemek istiorum adını cok duydum nası bişdir bilgi verirmsiniz de.
    6- Doktor Karaciğer testi yapıcak basit birşeydir ve genelde olumsuz bişey cıkmaz.
    7- İlaç haptır gunde bi kere alırsın küçük bi haptır 10 mg 20 mg vardır
    8- yaşına göre 10 veya 20 mg lık verir
    9- tek yan etkisi dudaklarda kuruluk oLr
    10- iyi tarafı sacların yağlanıosa cabuk artık yağlanma kesilir
    SONUÇ:
    CİLDİN LEKESİZ VE SİVİLCESİZ OLUR İNSANLARLA RAHAT KONUŞABİLİRSİN KENDİNE GÜVENİN ARTAR !
    COK UZUN Bİ SÜREÇ GİBİ GELDİ BELKİ AMA 1 AY DA GİTTİ BENİM !

Roaccutane in o kadar çok yan etkisi var ki bence önermeden önce araştır derim...

• quote:

CLEosIN-T

+1 ama dogrusu cleocin-T olcaktı
  • evvela geçmiş olsun .Benimde böyle bir sorunum vardı çeşitli ilaçlar kullandım geçmedi bende kendi haline bıraktım
    bak kardeş sorun etme,yüzüne asla ve asla dokunma sivilceleri patlatıyım deme
    yağlı yemeklerden kaçın ,stresten uzak dur yakın zamanda geçer
  • Arkadaşım gel bak sen beni dinle yaşım 23 ve ss lerden anbladıpım kadarıyla benim kadar sivilcen yok.
    Bendeki seviyeyi sana şöyle anlatayım:
    sivilceler çoklaştıktan sonra ileri safhalar çıban dırç Özellikle daha öok kuvvet alacaklarıvyerlerde sırtta ensede göğüs de daha çok görülür ama yüzde de çıkar 4 ay boyunca geçmeyen sivilce ve çıbanlarım oldu.
    Daha ileri safhası da artık ne sivilce ne de çıbandır. artık hiç geçmeyen yağ kistleri oluşmaya başlar ki bu en uç safhadır bazılarında 30lu yaşlara kadar sivilce devam edebilri ama yağ kisti oluşmaz.
    Ben ameliyatla 3 tane aldırdım ama hala 3 tane daha var ve 3 tanesii de amelşyattan sonra çıktı.
    Gelelim senişn sivilcelerine. Şanslısın çünki sivilcelerin beayz baş topluyor benimkiler onu da toplamıyordu ve stress ten patlatmak istediğimde etimi parçalamak zorunda kalıyordum ama sende böyle bir durum yok.

Arkadaşların dedikleri cleocin-t kullandım bir arkadal eryacne demek isteniş ama hatırlayamamış onu onu da kullandım. Bir çok sabun da kullandım.
    Rouactanne ı deneme bile tamamen vücüdun hormanlarıyla oynar sankiş ergenlikten çıkmışssın gibi olur hem karaciğere hem de vücudunun tüm sağlığına zararlı. Gelişimini olumsuz yönde etkiler.
    Bazı arkadaşlar yağlı yiyecxeklerin etkilemediğini söylemişler ewet bu dopru ama kısmen yani sende etkiliyor olabilirdi. Bende o kadar çok çıkardı ama etkilenmezdimç Beni en çok etkileyen şey stress olurdu her zaman için.

Fakat şimdi oldukça rahatlamışl durumdayım ki hala sivilcelerim var. Dönem dönem çıkıyor. Ama farkettim ki kesinlikle bunu vücut bir tepki olarak yapıyor. Kişiden kişiye göre de seviyesi değişebilir. Ve bazen de hastalık seviyesinde olabilir.
    Benim uygukadığım tedavi yöntemide gelelim:
    Öncelikle ben sivilcelerimle çok oynardım. Bu yaralara ve ardından izlere sbebiyet verirdi. BAşlarda yaşım senden de azken takmazxzdım çünkü 1 hadta zarfında bu izler geçerdi hzılı büyümenin etkisi. Ama 16-18 yaşlarına gelince 1 aydan fazla izler geçmemeye başladı iyice stress yaptım doktorlara gittim. Hepsi bana sivilcelerinle oynama dedi. Saydığım ilaçları verdi ama bu çözüm değildi ben sivilcelerimin bir daha çıkmamasını istiyordum çıkmazsa zaten oynayamam diyordum ama öyle olmuyor işte. Ewet rouactanne işi kökünden çözer ama nereye kadar. Bir arkadaş profesör tarafından tedavi edildi ama ilacı bıraktığında gene sivilceleniyordu cildi. Yıllarca bir antibiyotik kullanılırsa hele ki neden 20mg yapıldığını düşünürse o antibiyotik adamı mahveder. işte bu yüzden uzak dıurdum.
    öncelikle babamın bana dediğini sana diyeyim: Bir gün gelecek ah şu sivilcelerim gene çıksa diyeceksin! derdi.farfklı bakış açısı. yani demek istediği elbet birgün onlar geçecek ve sen gençliğini özleyeceksin. bunu aklından çıkarma bus eni motive eden yegane tek şey olabilir. Evet inşaallah o sivilceler bir gün bitecek. Ama bu sürede sivilcelerin artmasına sebebiyet veren şeyi bul ve ondan uzak dur bende stressti sende yiyecek de olabilir başka bir şey de.
    Dha sonra cleocin-t eryacne gibi ilaçlar sadece çıkan sivilcenin daha çabuk kurumasını sağlarlarç BİR DAHA ÇIKMAMASINI DEĞİL. bunu unutma. ve bir işe yaranıyorlar eğer çok sivilceniz varsa kısaca başa çıkamıyor.
    Doktorlarda da sorarsan o seviyede sivilcelere bakterşlerin sebebiyet olduğunu söyleyeceklerdir. Krem ya da sabun olan dış etken maddelerinde salisilik asit buluhnmalıdır ki bu bakterilerin ölmesini sağlasın. Piyasada bu özellik de iki ürün var. İsim vermeyeceğim. reklam yapmıyorum. Bunlardan birini her sabah ve akşam olacak şekilde cildine uyguka. Sivilcelerin çıkışını azaltacak daha uzun periyotlarla cildinin taze kalmasını sağlayacak ama unutma sivilce sorununa çözüm olmayacak. Ona çözüm olacak şey zamandır dostum.
    Yaptığın stress seni kötü etkiliyor. stress yapma demiyeceğim bende yapıyotrdum ama kendine hakim ol. çıkış yolunu kendin bul. ve bir gün o sivilceleri özleyeceğini unutma...

• büyük ihtimal karaciğerde sorun var.birde hastanede üre testi yaptır...
  •  (ss eklendi)YÜZÜM SİVİLCE DOLU :(((( NAPAYIM YA :S

(espiri olsun diye konulmuştur. Begenilmezse silin)
  • Krem falan kullanma. Bu kremler tek tük sivilce çıkna yüzler için gerçekten faydalı oluyo ama baya sivilce olan yüzlerde hiç bir etkisi olmuyo. Ben denediğimi için biliyorum .

Şimdi Roaccutane kullanıyorum , 3 ay oldu ve sivilcelerin %70 gitti ve 2 ay daha kullanıcaz dedi doktor.

Yani anlıyacağın dokora git ve roaccurtane tedavisine başla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©@N

niye ben gunduz de suruyrm? yanlıs yamsm dekki ne zarrı var ki
    quote:

Orjinalden alıntı: miller!!!

ilaç olarak İMEX krem öneriyorum... ithal bir krem.. fiyat 20ytl gibi birşeydi sanırım

eğer alıcaksanki... kesin al.. ilacı yatmadan 3-4 saat önce yüzüne sür.. öyle yat.. gündüz sakın süriyim deme

NEDEN SÜRME.. KOYU KIVAMDA BİR KREM OLDUGU İÇİN.. ONU SÜRÜP DISARI CIKTIGINDA MAKYAŞ YAPMIŞ.. GAY,TOP GİBİ ÖN YARGILAR LA YÜZ YÜZE GELEBİLİRSİN
  • Şimdi nasıl durum? Geçtiler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldıray5520 -- 14 Temmuz 2009; 3:46:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: saldıray5520

Şimdi nasıl durum? Geçtiler mi?

Hort'a bittim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kamer Genç

yaş 16
    alın ss
     (ss eklendi)YÜZÜM SİVİLCE DOLU :(((( NAPAYIM YA :S

(ss eklendi)YÜZÜM SİVİLCE DOLU :(((( NAPAYIM YA :S

ohaaaaaaaa geçtıyse bu sıvılceler gormek ısterım.

• el arabasına fazla binme geçer.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.