Şimdi Ara

(Ss'li) Cahillikte Tembel Türk Gençliği Dünya Lideri (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
16
Favori
22.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica etsem bende alabilir miyim?
  • Toplumsal sorunlari bireye atmak yapilabilecek en tembel seydir. Saga sola tembel diyerek yargi dagitacagina bir sor bakalim yanlis olan nedir?

İnternete artik neredeyse herkesin erisimi var, gencler de kor degil. Egitimlerinin ne kadar dandik olduklarini gordukleri gibi akademisyenlerin cogunun akraba oldugunu, atamalarin cogunun tanidik uzerinden isledigini, universite mezunu issiz bollugunu goruyorlar, bir yandan da birkac tane zengin youtuber goruyorlar, sen bu cocuklarin neye guvenerek caliskan, ozverili ogrenciler olmasini bekliyorsun ki?

Ogrenmeye karsiymisiz...

Senin argumanlarin Amerika'da sehirde buyuyen zencilerle beyazlar arasinda fark yokken ghetto zencileri hep issiz gucsuz suclu tipler oldugu icin zenciler salaktir diyenden farkli mi sence? Dusuncelerin yapici mi?

Gencler soyle, gencler boyle, neden boyle birader? Tum Turk gencligi tek bir organizma mi? O kadar egitimden bahsediyorsun, birazcik sosyoloji bilgisi olan bir insan bu sorunun sebebini kiside aramaz. Burada gelmis sucu cocuklara atiyorsun, ayip.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Toplumsal sorunlari bireye atmak yapilabilecek en tembel seydir. Saga sola tembel diyerek yargi dagitacagina bir sor bakalim yanlis olan nedir?

İnternete artik neredeyse herkesin erisimi var, gencler de kor degil. Egitimlerinin ne kadar dandik olduklarini gordukleri gibi akademisyenlerin cogunun akraba oldugunu, atamalarin cogunun tanidik uzerinden isledigini, universite mezunu issiz bollugunu goruyorlar, bir yandan da birkac tane zengin youtuber goruyorlar, sen bu cocuklarin neye guvenerek caliskan, ozverili ogrenciler olmasini bekliyorsun ki?

Ogrenmeye karsiymisiz...

Senin argumanlarin Amerika'da sehirde buyuyen zencilerle beyazlar arasinda fark yokken ghetto zencileri hep issiz gucsuz suclu tipler oldugu icin zenciler salaktir diyenden farkli mi sence? Dusuncelerin yapici mi?

Gencler soyle, gencler boyle, neden boyle birader? Tum Turk gencligi tek bir organizma mi? O kadar egitimden bahsediyorsun, birazcik sosyoloji bilgisi olan bir insan bu sorunun sebebini kiside aramaz. Burada gelmis sucu cocuklara atiyorsun, ayip.
    Toplumsal sorunların sebebi gençken kendini yetiştirmeyenler...

Aksini iddia edebilir misin?

Yanlış olan belli...

Okumamak, boş işlerle uğraşmak vs.

Ve şuan gençlik bunu yapıyor... Israrla yapmaya devam ediyor...

Toplumsal sorunlara daha fazla yol açacak bu cahillik...

Bu saatten sonra genç olmayanlar mı düzelecek? Tabi ki gençlere yönelik konu açacağım....

Diğer türlü kahve muhabbeti sadece, devlet kurup devlet yıkmanın ne faydası var?

• Konu için teşekkür ederim güzel bir konuya değinmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Tabi, özel mesaj olarak gönderdim. Rica ederim.

Alıntıları Göster
    Dil ile alakalı önerinizi ben de pm olarak rica ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detected-Ali

Dil ile alakalı önerinizi ben de pm olarak rica ediyorum.

Alıntıları Göster
    Tabi hemen gönderdim. Umarım siz de en kısa sürede faydasını görürsünüz.
  • O değil de ABD Avusturya ve Birleşik Krallık nasıl orta çıkmış ben onu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahdani -- 9 Mart 2020; 14:42:14 >
  • Güzel Bir konu bahsettiğin dil sistemini rosette stone eğitim şirketi kullanıyor.

Mango Language mobil uygulaması tavsiye ederim. Başarılı uygulama. Herkes bilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim seviyesi yabancı dile endeksli ise avusturalya ,ingiltere ve amerika dünyanın en cahil ülkesi.ingilizceden başka bir dil bilmiyorlar.

• Konu sahibi ilber ortaylı

• Herşeyin gençlerin üzerine yıkılmaması gerektiğini düşünüyorum. Zaten hayat mücadelesi için psikolojik olarak çok yıpranıyorlar ve umutları yok denecek kadar az. Ama şu da bir gerçek ki kişisel gelişimden çok ama çok uzaklar bu sadece kitap okumak değil. Herkes kitap okumayı sevecek değil, sevmeyebilir. Ama belgesel izlenmiyor, araştırılmıyor, eğitim hayatı zaten çökmüş vaziyette, edebiyatla çok ilgileri yok, herhangi bir fikir üretimi yok, sadece tüketim çemberine katılıyorlar. İnstagram Facebook buralarda kim nerede ne yapıyor onun derdindeler. Tamamen gösteriş üzerine kurulu bir yaşam. Böyle yetişen bir nesilden ne kadar bir beklenti oluşabilir ki?
    Gerçekten bunlarım tam tersi yönde kendini geliştirmeye çalışan, öğrenmeyi seven bir kesimde var ancak sayılarının o kadar az olmasından dolayı o kesim için sevinemiyoruz bile.

• Avrupada olanları saymışsınız da. Biz onlar gibi olmak zorunda mıyız sizce? Rahatımıza daha düşkün bir millet olabiliriz.
  • xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Hocam seviyeler mevcut mu? İleri seviye için faydalı olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

Eğitim seviyesi yabancı dile endeksli ise avusturalya ,ingiltere ve amerika dünyanın en cahil ülkesi.ingilizceden başka bir dil bilmiyorlar.
    Konuda sadece dil mi var sence! Eğitim, kitap, bilgi, bilim vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Broon

Hocam seviyeler mevcut mu? İleri seviye için faydalı olur mu
    Mango Language başlangıçtan ileri seviyeye doğru. Her seviye mevcut

Google Play den indirirsen kısıtlı versiyon fakat buradan indirirsen tam sürüm (Android için)

tr.happymod.com
    Mango Languages: Personalized Language Learning Hileli apk indir - Mango Languages Mango Languages: Personalized Language Learning Mod Apk 5.10.0 [Ödül] Android için ücretsiz.
    https://tr.happymod.com/mango-languages-personalized-language-learning-mod/com.mango.android/com.mod.mango-languages-personalized-language-learning-mod-v5-10-0-premium.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Site güvenli mi hekır arkadaş bizim cihazları patlatmayasın

• (Ss'li) Cahillikte Tembel Türk Gençliği Dünya Lideri

Mesajlara ciddi ciddi yetişemiyorum....

Bu uyanış cidden umut verici....

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.