< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 13 Ocak 2022; 10:32:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(Ss’li) DH’de ilk, Evlilik teklifi aldım (5. sayfa)
-
-
Mesajlara bakıyorum.. Yine birileri kudurmuş. Mutluluğunuz daim olsun. Kıskanç insanlardan kurtuluşumuz yok bu ülkede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birilerinin mutlu olması hoşuma gidiyor. Hayırlı olsun, mutluluğunuz daim olsun 👏
Hayırlı olsun kardeş, Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Geldi yine... Blokladığım halde görüyorum konusunu.
Nefret ettirdin kendinden...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hadi şimdi beraber gezin dünyayı...
-
Konuyu troll şaka amaçlı Konu Dışı müdavimlerinden biri açtı herhalde diye girdim. Theolog çıktı. Tebrikler, mutluluklar dilerim.
sen uğraşma otur evde. ağır işşiz
-
Gene gelmiş tipini unuttuğumuz
-
Evlenmeyen işsiz boş adam mı oluyor
Kudur sen de uğraş dur ölene kadar yazık
@Altiorem sen git sahilde içkini iç :P
-
Mutluluklar dilerim. Hikayenin devamı nasıl olacak kim bilir, hayırlı olsun :)
-
Tüm tebrik, kutlama ve hayır mesajları için teşekkür ederim. Arada önceki konulardan dolayı nefret ve kin besleyenler olsa da sizinle paylaşmak ve karşılığının güzel olması mutlu ettirdi.quote:
Orijinalden alıntı: Solo RevolutionMesajlara bakıyorum.. Yine birileri kudurmuş. Mutluluğunuz daim olsun. Kıskanç insanlardan kurtuluşumuz yok bu ülkede
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başlıktan neden theologist olduğunu anlayabildim
mutluluklar dilerim.
bende hayatımda ilk kez masa başı işte çalışıyorum, 3 hafta oldu. şirketin yüzde sekseni bayan, Yüzde 60ı bekar genç kız diyebilirim. önümüzde ki ay ya da yıllarda benzer bir olay başıma gelir diye çok korkuyorum.
ben anladım.kim kime teklif etmiş?
-
Yani akıllı birisin sen evlenmemen gerektiğini biliyorsun.
tebrik ederim kardeşim, bu hassasiyete sahip çok az insan kaldı, Allah selamet versin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X