Şimdi Ara

(Ss’li) DH’de ilk, Evlilik teklifi aldım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
2
Favori
9.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysnrysn

İnternette tanıştığın insanla evlenecek kadar, nasıl bi özgüven problemi yaşadın ben onu merak ediyorum.
    İnternette tanışmadım ki 5 yıllık bir geçmiş var, yanımda çalışıyordu fotoğrafçı olarak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt

İntikam için evlenmis olabilir dikkat et. Arkandan vurulma sonra. Ben patronumla sırf onun parası için evlenirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysnrysn Y kullanıcısına yanıt
    İnternetten evleniyorlar görmüyorlar birbirlerini düğünde çevrimiçi zaten. Yaşadıkları yerde metaverse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı mutluluklar hocam 👍

• Başlığı görünce ciddi ciddi Dh'den biri diğer DH'liye Gay evliliği mi teklif etti diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 12 Ocak 2022; 19:49:15 >
  • nafakayı şimdiden hazırlayın

• Aaa yıllar önce günde 3 saat uyuyun diyen bisikletçi abi evleniyormuş. Hayırlı olsun hocam...

• Tam muhafazakar bir yenge bulmuşsun. Ayaklarını da her gece ovudurup yıkatirsin, ailene de bu fotoğrafı atarsın ana bak nasıl dize getirdim suratına bakmadım diye , tüm ailenin hizmetini görür valla. Boş zamanında da kayinvaldesine gider evi derler toplar, sen de yüzüne bakmazsın böyle.

Allah mutlu etsin bu devirde böylesini bulman zor hacı, maşallah vallahi(!)

Tam bir donanımhaber centilmeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 12 Ocak 2022; 23:20:7 >
  • hanım bisikletin tekerini indirdi (evlenmeyin) (bol ss'li) (bir abinizden yaşam tavsiyeleri) : part2

• Hayırlı mutluluklar dileriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskoom -- 12 Ocak 2022; 23:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Tam muhafazakar bir yenge bulmuşsun. Ayaklarını da her gece ovudurup yıkatirsin, ailene de bu fotoğrafı atarsın ana bak nasıl dize getirdim suratına bakmadım diye , tüm ailenin hizmetini görür valla. Boş zamanında da kayinvaldesine gider evi derler toplar, sen de yüzüne bakmazsın böyle.

Allah mutlu etsin bu devirde böylesini bulman zor hacı, maşallah vallahi(!)

Tam bir donanımhaber centilmeni.
    İşte sorun da bu… herşeyi olduğu gibi algıladığınız gibi görüyorsunuz… öyle olunca sonuçlarınız hep yanlış, hep sorunlu.

Kendisi estesiyen, erkek kadın ayırt etmeden estetik işlemler yapıyor… buradaki tek amacı kadın erkek ayrımı yapmadan, Kezban triplerine girmeden içinden geldiğini yapmak… içinden bana evlilik teklifi yapmak gelmiş, hep erkek mi yapmak zorunda? Kısaca kalıplara ve kafalara sıkışmamış bir algısı var…

Kamp, bisiklet, fotoğrafçılık gibi hobileri var…

Elektrik, sıhhi tesisat, otomotiv gibi sektörlerde emek vermiş, asla boş durmamış…

İstediği gibi giyinmekte ve yaşamakta özgür, benim veya senin karışmaya, eleştirmeye hakkımız olduğunu sanmıyorum.

• Geçmiş olsun.

Ben aslında yengeyi değil orada kendini kibiriyle Julius Cesar sanan sakallı centilmeni(!) eleştiriyorum. Lakin yazdığım cümlelerde giyim kuşam ile ilgili bir kelime olduğunu göremedim.

Nitekim bunu kavramak da çok zor olmasa gerek..O kadının da bir gurur olsa gerek. hayatında muhtemelen bir defa yaşayacağı evliliği kendisi teklif edecek kadar zor bir adamla evleniyor ve hatta ona köle muamelesi yapıp bunu forumda ego tatmin edecek kadar kaba bir adamla da...

Keşke batının iyi huylarını da alsak biraz, en azından 21.yy bitmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 13 Ocak 2022; 1:43:48 >
  • Kıskançlık, kıskançlık çok ağır bir hastalıktır yeğen, bi anda küt götürür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mubah bir şeymiş gibi paylaşım olmuş. Kızlar bana teklif ediyor bakın hele der gibi. Ne kadar itici..

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Ben aslında yengeyi değil orada kendini kibiriyle Julius Cesar sanan sakallı centilmeni(!) eleştiriyorum. Lakin yazdığım cümlelerde giyim kuşam ile ilgili bir kelime olduğunu göremedim.

Nitekim bunu kavramak da çok zor olmasa gerek..O kadının da bir gurur olsa gerek. hayatında muhtemelen bir defa yaşayacağı evliliği kendisi teklif edecek kadar zor bir adamla evleniyor ve hatta ona köle muamelesi yapıp bunu forumda ego tatmin edecek kadar kaba bir adamla da...

Keşke batının iyi huylarını da alsak biraz, en azından 21.yy bitmeden.

İnsan kendi gibi bilirmiş herkesi… oradaki nükteyi anlamıyorsun bile, erkeğin gururu yok mu? Şimdiye kadar hep kızlar teklif alıyordu, erkekler diz çöküyordu, kızlar Naz yapıyordu… kızlar senin için kutsal da erkekler köpek mi anlıyordun bu durumu? Erkek hayatında kaç defa teklif alıyor peki hayatında?

Nasıl bir zorlama yapmış olabilirim ki, zorla evlilik teklifi görülmüş mü hiç?!

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Çok mubah bir şeymiş gibi paylaşım olmuş. Kızlar bana teklif ediyor bakın hele der gibi. Ne kadar itici..

Geçmişteki acıların yansıması bu mesajı mı yazdırdı… evet farklı diye paylaştım çünkü toplumdaki algı hep erkekler etmek zorunda… seni de ittiğine göre sen de o algının mahkumlarından birisin… sana göre itici başkasına göre çekici, herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil.

• Kız türbanli zaten
    Konuşmaya gerek yok bence

Geçmişten bana yansıyan bir durum yok. Kinci değilim. Demek ki sende kalmış o sancılar :)

Kendin söylüyorsun, herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil. Sana ne o zaman benim düşüncem bu? Bu ne yaman çelişki diye buna derler.

Huylu huyundan vaz geçmez. Mesaj iyiyse iyi karşılık, kötü ise hazmedememek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 13 Ocak 2022; 10:5:28 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.