Şimdi Ara

(ss li)ilk 10k tayfa baksın sınav 2012 deki gibi ya da daha basitse ayvayı yediniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     (ss li)ilk 10k tayfa baksın sınav 2012 deki gibi ya da daha basitse ayvayı yediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o netlerle nasıl o kadar az çekebilmiş Sınav basit olmasın aman..
  • Fullediğimiz halde 4kdan 1 kya anca çekiliyor.yapacak bi şey yok ösym ye sövmekten başka

• Olum b ukadarda olmayin lan.sen 4k dasin ve diploma puanin 84.Orda olanlarin cogu 95-100 arasi diploma puanina sahiptir ve bir cogu size yakin net yapiyor.ilk 10kdakiler in cogu zaten boyle netler yapiyor arada sanstan gecenelrde var tabi

• iyi de normal ki.Adam zaten 4k olmus onun onundekiler de cok iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o obp ile sayisaldan 1k girilmezki zaten adam yine iyi cekmis sacma sapan konular acmayin

• Abi kaçırdığınız noktalar var Ada'm ygs 4 de 40 K ygs ağırlıklarında bi yerde 4 K olmak yerine bazen her yerde 6 K olmak daha iyidir ağırlıklar ygs gibi olmadığı için çekememiştir çok fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi çekmiş la daha ne olsun

• Anlamadımki nereye çekmesini bekliyodun? Hamda 941 mf1 ne bekliyodun 4-5kdan ilk 100e mi girecekti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C7H5N3O6

.ayvayı yicez gibi duruyor

Kardeşim ayvayi 45 mat 25 geo altı yapanlar yedi.
    Şahsen biri de benim.Ha bu kadar iyi fen nasıl yapicaz onu hiç bilmiyorum.
    Ne berbat iğrenç bi yıl ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu netleri 2015te yapsaydı ilk 200deydi. Neyin kafasını yaşıyorsunuz.
    Geçen sene boun eem e son giren elemanı tanıyorum ygs si 4400 dü ve bundan kötüydü ort ları.mf4te 310.ydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C7H5N3O6 -- 21 Haziran 2016; 15:44:35 >
  • C7H5N3O6 kullanıcısına yanıt
    O geçen sene de kaldı dostum o arkadaşın bu sene girse veya 2011 de girse 80/80 yapacaktır zaten yani ağlayıp sızlamaya gerek yok

• iyi de arkadaş nasıl düşünüyosunuz anlamadımki geçen sene yapsaydı ne demek? Geçen sene yapmamış işte adam girip yapsaydı bizde görseydik. Bu kafayla 2010da odtü işletmeye yerleşen adam 2015 geldiğinde o zaman yaptığım netleri şimdi yapsam boğaziçi işletmedeydim diye ah vah eder. Ama yapamaz girsede yapamaz o netleri. Yani o sene yapsa bu sene yapsa muhabbetleri boş. Bu sene bu seneyi bağlar. Bende mezunum geçen sene 367 aldım 32kdaydım bu sene 413 aldım 26kdayım. Oturup ağlıyım geçen sene bu puanı yapsaydım ilk 10kdaydım vs. diye. Yapamadım yapamazdım da olmayacak şeyler üzerinden konuşmanın alemi yok yani geçen ene yapmamış olmuş bitmiş gayet de güzel çekmiş arkadaş.
  • 2012 yılında Ağırlıklı Ortaöğretim puanı uygulanıyordu ve bu puan 75 üzerindendi. A OBP SAY puanını 75'lik sisteme çevirirsek 69.2 puan ediyor, yani kötü bir okul puanı değil. Yorum yaparken bunu dikkate alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gigi Bibinho -- 21 Haziran 2016; 16:14:31 >
  • azzur A kullanıcısına yanıt
    Sorun o değil hocam sorun şu.belki bu arkadaş çok iyi çalışmıltı bu netlere rağmen bu kadar çekti.biz bu yanını düşünüyoruz.

• Hocam anladım demek istediğinizi ama şöyle söyliyim arkadaşın 4-4.5k gibi bi sıralaması var yani zaten bu adam çok zor bi sınavda bu netleri yapmadığı sürece daha iyisine zor çekerdi ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Yani bu adam fullese gelecek maks sıralama 200 falan olurdu bence yine. Benim biraderim 2012de girdi ygs 2500dü matematiği aynen böyle yaptı biyolojisi 2 boş 4 ya da 5 yanlış gibi bir şeydi ve 2500de kaldı. Yani bu sıralamalarda çekmek zaten zor bir şey demek istediğim o. O ygsyle daha iyisini yapmak kolay değil bana kalırsa.
    Lys basit olduğu zamanlar maalesef ygs ön plana çıkıyor.gönül isterdi ki 2015ten daha zor lys gelmesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C7H5N3O6 -- 21 Haziran 2016; 16:22:49 >
  • Hayırlısı diyelim hocam artık kalmış şurada 4-5 gün bir şey bu hesapların peşinde koşmaktansa ders çalışmak sonuçlar açıklanınca en azından ''ben elimden geleni yaptım.'' diyebilmek için daha büyük bir adım olur bence. Başarılar size kolay gelsin umarım dilediğiniz gibi olur.
    Inşallah hepimizin hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.