Şimdi Ara

Ssangyong'dan 11 kişilik MPV-SUV kırması Yeni Rodius (Korando Turismo) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
2
Favori
20.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatsali1

quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

RODIUS e-XDI 2.0 4X2 MT 74.250
    RODIUS e-XDI 2.0 4X2 AT LIMITED 83.250
    RODIUS e-XDI 2.0 4X4 AT LIMITED 91.250
    RODIUS e-XDI 2.0 4X4 AT PLATINUM 98.250

O fiyatlar 7 koltuklu model için geçerli. Şahsuvaroğlu sağolsun 11 kişilik sokmuyor Türkiye pazarına (telefonda sorduğumda gümrükte sorun yaşadıklarını söylemişlerdi).
    7 kişilik olduğu için fiyat o kadar şişiyor. Malum 7 kişilik araçlar otomobil (%80 ötv), 11 kişilik araçlar minübüs (%9 ötv) ile giriş yapıyor ülkemize. Aynı aracı 11 kişilik soksa ortalama %36 daha ucuz olması gerekiyor sadece vergi farkından. en full bile 65.000 tl nin, en boş 50.000tl nin altına geliyor.

edit: + 2.000 motor otomobil, arazi aracı vb. (7 kişiye kadar) ötv yıllık ilk 3 yıl 2.295 (3 yılda 6.885tl), sonraki 3 yıl yıllık 1.770tl (3 yılda 5.310tl) 6 yılda toplam 12.195tl ÖTV ödemek zorundayız. Minübüs olunca 6 yıl boyunca sabit 620tl (6 yılda 3.720tl) toplam 6 yılda 8.475tl fazla ÖTV ödemekde cabası :) 6 yıldan fazla bineceklerde de fark azalarakda olsa otomobil yüksek olarak devam ediyor. sadece ötv ortalama 2.000 litre mazot parası yapıyor 6 yılda, yılda 333 lt mazot ise ortalama yılda 5.000 km bedava yol demek

11 kişilik Minübüs olarak getirsinler arabaları satıp aynı ay Allah izin verirse alırım

11 kişilik gelirse hic düşünmem hemen bende alırım cok yakından takıp ettiğim ve tanıdığım bir marka

• Şahsuvaroğlu' nun pek öyle bir düşüncesi var gibi gelmedi bana getirebilse doğal olarak ÖTV farkından fiyat en fazla 65.000 civarında olabileceğinden kimse yüzüne bakmaz suvların, mpv lerin, minibüslerin.
    Bu fiyata 7 kişilik için alıp üstüne o kadar yüksek rakamlarla MTV ödemeyi kesinlikle düşünmem.
  • Gelsin artık şu makine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eczman2000 kullanıcısına yanıt
    bu aracı almayı düşünüyorum yaza doğru .almak isteyen olursa haberleşelim.daha iyi pazarlık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3-5-2

bu aracı almayı düşünüyorum yaza doğru .almak isteyen olursa haberleşelim.daha iyi pazarlık olur.

Ben Discovery 3 aldım.

• Tip cakma GL.

• http://youtu.be/NYmWT7-8J7s Gercekten cok ıslevlı bir arac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozitif man -- 23 Aralık 2013; 23:02:18 >
  • http://youtu.be/NYmWT7-8J7s dogrusu bu lınk miş ...

• mehmetavcı kullanıcısına yanıt
    Port bagaj ya da römork tarzı ufak kabinler mevcut zaten.
  • Vallahi açıkçası koltukların biçim olarak araç içinde yerleştirilen yerleri çok hoşuma gitti suvdan vazgeçemeyen biriyim ama daha geniş olsun istiyorum aracım captiva felan bakıyordum sorento yetmiyordu artık aslında bir gidip bakmak lazım araca malzeme kalitesi yol tutuşu süratlenmesi frende kayıyormu yoksa öne doğru bir suv gibi yığılıyormu bunlara bir bakmak gerek
  • her şeye tamam da o ortadaki kadran olmayacak
  • 11 kısılık 4 sıra koltuklu modelı mınubus geçıyor turkiyeye gelen modeller 3 sıra ve bınek arac ruhsatda umarım 4 sıra koltuklusu gelır koltukların hepsı cok işlevli donüyor yatıyor vs .. Aynı motor ayanı sanzıman ve şaseye sahıp korando Sports kullanıyorum zaten motor gücü yol tutusu vs gayet ıyı ..

• 11 kişilik ve daha düşük fiyatlı olacaksa neden tercih edilmesin? Tipi de makul seviyelere yaklaşmış.

• Araç çok güzel.
  • Akrabaları düğünden toplarsın başka da işe yaramaz
  • bildiğin lüks minübüs
  • Türkiye pazarına girdi mi bu araç ? Ben almak isterim kalabalık aileyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

Türkiye pazarına girdi mi bu araç ? Ben almak isterim kalabalık aileyiz.

Rodius 7 koltuk olarak var. 11 koltuk lazımda hala Transporter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.k.o.

quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

Türkiye pazarına girdi mi bu araç ? Ben almak isterim kalabalık aileyiz.

Rodius 7 koltuk olarak var. 11 koltuk lazımda hala Transporter...

Teşekkür ederim kardeşim. Sanırım yurt dışından getirtmek lazım. Bunun da yolunu araştırmak lazım vergisi filan.
  • Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    Sahsuvaroglu ile iletişime geçin belki gelme durumu vardır

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.