Şimdi Ara

Ssangyong'dan 11 kişilik MPV-SUV kırması Yeni Rodius (Korando Turismo) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
20.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç içindeki muhabbet " arkadan vermeyen kaldımı beylerr "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 10 Şubat 2013; 12:24:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

2.0 SUV'lar gibi %80'lik ötv dilimi yerine %9 ötv öngörülen minibüs klasmanına dahil edilmesi

Böyle bir ihtimal var mı cidden?

Var. ü

İlgili vergi kanununa göre 8+1 kişiye kadar olan araçlar otomobil sınıflandırmasına tabii olup %80 ötv öderken, 10-15 yolcu kapasitesi olan araçlar minibüs olarak katagorilendirilip %9 ötv'ye tabii oluyorlar.

Bu aracın önceki versiyonu olan rodius 2.0 dizel otomatik 4x4 ful donanımla 100'e satılmakta. Basit bir matematikle aynı araç %9 ötv ile 100/1,8*1,09=60.5 bin'e geliyor. 10 bin de yeni kasa olması, üretici-distürbütör ilave kar marjı gibi faktörler eklense 70 bin gibi bir fiyatla bu otomobil rahatlıkla satılır.

Zaten aynı şasi-motor-yürür aksamlı korando sport 50 bin bile değil. Bu aracın farkı arka yapısının ve içinin binek olarak tasarlanmış olması.

Bu fiyatlarla bana uyar,hatta 90-100 bine kadar yolu var.
    11 kişilik hali bir halta yaramaz.En arka sıra alınıp 6-8 kişilik olarak çok güzel kullanılır.
    Benim için çok iyi bir Mercedes Gl alternatifi.

Yalnız 4x4 konusunda şüphelerim var. Baktım da eskiden gelen 4 çeker caravelle'ler, vito'lar falan ithal edilmemeye başlamış.

Devlet baba madem ki 4 çekersin o vakit arazi taşıtısı demiş olabilir. Ama 2 çeker olanı için bir engel yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

o motorla bu araç degil rampada düz yolda kalkalamaz demedi demeyin

nası yani .caravellede sprinterda trafficte 5 bin cc motormu var.

ayrıca motor mercedes üretimidir.

Bu araçta caravella gibi transporter gibi gideceğini mi idda ediyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Yalnız 4x4 konusunda şüphelerim var. Baktım da eskiden gelen 4 çeker caravelle'ler, vito'lar falan ithal edilmemeye başlamış.

Devlet baba madem ki 4 çekersin o vakit arazi taşıtısı demiş olabilir. Ama 2 çeker olanı için bir engel yok.

4*4 olmayan bana hiç uymaz.
    4*4 olsun parası herhalde Rexton W civarında olur.
  • kendi segmentinde çok güzel bir araç olmuş. uygun fiyatlı olursa rahatlıkla alınıp binilebilir.
  • quote:

quote:

quote:

Adam 4x4 diyor.sangyongun şanzumanı alt takımı,motorun önemli bölümü mercedes,caravelle dsg sinden 100 kat iyidir emin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

aynen öle diyorum. motor belli torq belli.siz nesini beğenmediniz veya ne bekliyorsunuz .

araca suv gözüyle bakarsanız tipsiz ama caravelle vito diye düşünürseniz bana çokda tipsiz görünmedi.

• İnsanlar bilindik markaya iyi araba derler!

Bu ülkede tek hava yastıklı Transporter satış rekoru kırıp,sınıfının en iyi aracı olarak belirtiliyor,

Ama Ssang'da donanım eksik dedin mi,Kore zihniyeti diyorlar işte...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

İnsanlar bilindik markaya iyi araba derler!

Bu ülkede tek hava yastıklı Transporter satış rekoru kırıp,sınıfının en iyi aracı olarak belirtiliyor,

Ama Ssang'da donanım eksik dedin mi,Kore zihniyeti diyorlar işte...!

+1
  • benim yakın bir tanıdığımda korando sports var. yani şu sangyang ın arka çekişli çift kabini 2012 model. 2.0 motor var onda ve araç fazlasıyla iyi gidiyor. Araç 155 beygir 360 tork. 102-105 beygir transporterdan mı geri kalacak ? marka fanatikliğine gerek yok arkadaşlar. aracın dış tasarımıda bir Jeep görünümüne sahip. transporter gibi ticari minibüs gibide durmuyor ayrıca.
  • korando sports var bende 500 kg teknik malzeme aartı 5 yetıskın net 190 gidiyor ve yuzde 9 yakıyor ..
    60 70 lira cıvarıysa hıc dusunulmeden alınabılıecek bır arac ....
    on yargılardan kurtulup biraz gercekcı olmak lazım 3 senedir ssang kullanıyorum son derece memmunum arac zaten mercedes ortak uretımı motor sanzıman
    difrasıyeller vsvs ...
  • quote:

Bence aynı motoru olan Korando Sports var dün akşam sahildeki ışıklarda yanyana geldiğimiz tüm arabalar gazı tam kapattığımda burnun havaya kalktığını ve sonraki ışıklara kadar en az 4 boy fark attığımı görünce direksiyonu dişliyorlardı
  • site

Siteye eklemişler. Fiyat ve donanım bilgisi bulunmuyor. Kore ve diğer pazarlarda kendinden park sistemi vb. pek çok donanım varken bize gelmiyordu, yine geleceğini sanmıyorum. Korando ve Sports örneklerinde olduğu gibi.

Bari seçenek olarak koy, isteyen parasını bastırıp alsın.

Saygılar.
  • Araç güzel. Tam hayırlı damat arabası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Hep böyle bir şey hayal etmişimdir.

Geleceksin 70-75 yaşına. Alacaksın karını kızını oğlunu torunlarını dolduracaksın bir arabaya sonra vur arabayı karadeniz turuna, akdeniz turuna.

Yok böyle bir keyif...

Kasma bi carvelle al.

1 tane de adam gibi kullanan Carvelle & Transporter şöförü görmedim.

Hepsi otobanda ağa kesiliyor sanki altlarında ferrari var sol şeritten sellektör çakıyorlar makaslara giriyorlar.

Volkswagen benden uzak dursun, aman diyeyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Hep böyle bir şey hayal etmişimdir.

Geleceksin 70-75 yaşına. Alacaksın karını kızını oğlunu torunlarını dolduracaksın bir arabaya sonra vur arabayı karadeniz turuna, akdeniz turuna.

Yok böyle bir keyif...

Kasma bi carvelle al.

1 tane de adam gibi kullanan Carvelle & Transporter şöförü görmedim.

Hepsi otobanda ağa kesiliyor sanki altlarında ferrari var sol şeritten sellektör çakıyorlar makaslara giriyorlar.

Volkswagen benden uzak dursun, aman diyeyim.

Tamamen katılıyorum bir tane otobanda efendi giden transporter carevelle görmedim. Ayrıca dikkat ettim hemen hemen hepsi 4 egzost taktırmıştı aracına

• Ben de kalabalık geziler, tatiller seviyorum. Sadece gezi vs gitmek için 7+1 Scudo, Doblo falan aratırken forumda bu konuya denk geldim :)
    Açıkcası 100.000 tl altı bir fiyatla 0' ı piyasaya girerse 2. elleri düşünce alabileceğim bir araba. Boşu boşuna kapı önünde 3 araba yatacağına bir bundan olur birde günlük kullanım için küçük fındık motorlu bir araba, olur biter. Bagaj olayı 0 olması üste port bagaj konulamayacağı veya arkadaki koltukların yatmadığı anlamına gelmez. Geçenlerde Korando kullandım gerçekten beğeniyorum SSangYong arazi araçlarını. Aslında Güney Kore' de çok fazla akrabam var, kesin dönüş yapacak var aslında biraz incelesem fena olmaz. Takipteyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsali1 -- 8 Temmuz 2013; 15:07:41 >
  • süper olmuş eskisine göre toparlamışlar tipini de
  • o motor bu kasayı çekmezciler konuya bekleniyor
  • Şahsuvaroğlun dan bilgi.
    11 kişilik geçen araç minübüs olduğu için gümrükte sıkıntı olmuş getirmekten vazgeçmişler. (artık başka şirketlerle mi anlaştılar getirmemek için bilemiyorum.)
    Arkadaşların dediği gibi eğer araba minübüs olarak gelseydi boş model üzerinden konuşuyorum bayi karı ile 70.000tl ye satılıyor/1,80 (%80 otomobil ötv oranı) * 1,09 (%9 minübüs vergi oranı 10 kişiden fazla olduğu için) 42.400tl ye satıcıya sunulması gerekir hadi olsun 45.000tl. Yılda otomobil olunca 2.300tl, minübüs getirseler 620tl vergisi olur. Bu firmaları anlamıyorum. Getirse şu arabayı minübüs diye mpv sınıfında belkide suv da bile rakiplerini yok edersin bu fiyat ve vergi oranlarıyla.
    Bu şekilde gelirse ben ön siparişini vermeye hazırım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.