Bildirim
Ssangyong'dan 11 kişilik MPV-SUV kırması Yeni Rodius (Korando Turismo) (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
RODIUS e-XDI 2.0 4X2 MT 74.250
RODIUS e-XDI 2.0 4X2 AT LIMITED 83.250
RODIUS e-XDI 2.0 4X4 AT LIMITED 91.250
RODIUS e-XDI 2.0 4X4 AT PLATINUM 98.250 -
Çok ses olur arabada ya her kafadan bir ses ben sürücü olmak istemezdim -
Bu otomobil'e hasta oluyorum. Bir ara iyice kafaya koymustum bu araci almayi ama sonrasinda vaz gectim. Ama hala icimde bir uhte kalmadi degil. Tayland'ta da iyi tutuldu ama ikinci elde sorun cikarmazdi. -
çok kötü tasarım -
quote:
Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h
İnsanlar bilindik markaya iyi araba derler!
Bu ülkede tek hava yastıklı Transporter satış rekoru kırıp,sınıfının en iyi aracı olarak belirtiliyor,
Ama Ssang'da donanım eksik dedin mi,Kore zihniyeti diyorlar işte...!
Hocam tiguan fiyatına satılan modelinde (hatırlayamadım şimdi hangi model olduğunu) touareg den daha kaliteli şasi var diyorlardı aslı astarı var mı bu işin ? -
quote:
Orijinalden alıntı: OmerOzgur1
quote:
Bu ülkede tek hava yastıklı Transporter satış rekoru kırıp,sınıfının en iyi aracı olarak belirtiliyor,
Hocam tiguan fiyatına satılan modelinde (hatırlayamadım şimdi hangi model olduğunu) touareg den daha kaliteli şasi var diyorlardı aslı astarı var mı bu işin ?
Ssanglar son Korando SUV hariç tam şase üzerine kurulmuş araçlardır,
Ssang'ın araçlarının sltına eğilip şasesine bakarsanızkendi gözünüz ile görebilirsiniz,
Tiguain ile ilgili bir bir şey diyemiyorum pek incelemedim ama tam şase üzerine kurulmuş bir araç değildir muhtemelen,
Tam şase eski bir sistem aslında,
Aracınız daha ağır olacaktır,hali ile yakıt fazlalaşabilir fakat zorlu yol şartlarına,araziye daha dayanıklıdır,
Ve Allah korusun kaza anında aracınızın darbe almasını azaltır ve karşı taraf daha çok darbe alır,tecrübe ile sabittir...
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OmerOzgur1
quote:
Hocam tiguan fiyatına satılan modelinde (hatırlayamadım şimdi hangi model olduğunu) touareg den daha kaliteli şasi var diyorlardı aslı astarı var mı bu işin ?
Ssanglar son Korando SUV hariç tam şase üzerine kurulmuş araçlardır,
Ssang'ın araçlarının sltına eğilip şasesine bakarsanızkendi gözünüz ile görebilirsiniz,
Tiguain ile ilgili bir bir şey diyemiyorum pek incelemedim ama tam şase üzerine kurulmuş bir araç değildir muhtemelen,
Tam şase eski bir sistem aslında,
Aracınız daha ağır olacaktır,hali ile yakıt fazlalaşabilir fakat zorlu yol şartlarına,araziye daha dayanıklıdır,
Ve Allah korusun kaza anında aracınızın darbe almasını azaltır ve karşı taraf daha çok darbe alır,tecrübe ile sabittir...
Korelileri oldum olası sevmişimdir zaten
-
quote:
Orijinalden alıntı: Donald Draper
RODIUS e-XDI 2.0 4X2 MT 74.250
RODIUS e-XDI 2.0 4X2 AT LIMITED 83.250
RODIUS e-XDI 2.0 4X4 AT LIMITED 91.250
RODIUS e-XDI 2.0 4X4 AT PLATINUM 98.250
O fiyatlar 7 koltuklu model için geçerli. Şahsuvaroğlu sağolsun 11 kişilik sokmuyor Türkiye pazarına (telefonda sorduğumda gümrükte sorun yaşadıklarını söylemişlerdi).
7 kişilik olduğu için fiyat o kadar şişiyor. Malum 7 kişilik araçlar otomobil (%80 ötv), 11 kişilik araçlar minübüs (%9 ötv) ile giriş yapıyor ülkemize. Aynı aracı 11 kişilik soksa ortalama %36 daha ucuz olması gerekiyor sadece vergi farkından. en full bile 65.000 tl nin, en boş 50.000tl nin altına geliyor.
edit: + 2.000 motor otomobil, arazi aracı vb. (7 kişiye kadar) ötv yıllık ilk 3 yıl 2.295 (3 yılda 6.885tl), sonraki 3 yıl yıllık 1.770tl (3 yılda 5.310tl) 6 yılda toplam 12.195tl ÖTV ödemek zorundayız. Minübüs olunca 6 yıl boyunca sabit 620tl (6 yılda 3.720tl) toplam 6 yılda 8.475tl fazla ÖTV ödemekde cabası :) 6 yıldan fazla bineceklerde de fark azalarakda olsa otomobil yüksek olarak devam ediyor. sadece ötv ortalama 2.000 litre mazot parası yapıyor 6 yılda, yılda 333 lt mazot ise ortalama yılda 5.000 km bedava yol demek
11 kişilik Minübüs olarak getirsinler arabaları satıp aynı ay Allah izin verirse alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsali1 -- 20 Ağustos 2013; 11:16:53 >
-
Merhaba lar bizde sizin engin tecrubeleriniziwww.ssangyongclubtr.com tr de paylasmanizi dileriz. -
ben çoook beğendim... -
Bu olmamış hacı,arkadaşın biri bu markanın makyajlanmış bir modelinin konusunu açmıştı o olmuştu :) adamlar iç kokpiti fln 10 numara yapmışlarda.Ben olmamış diyorum hülya. -
quote:
Orijinalden alıntı: portalkal
quote:
Orijinalden alıntı: onurcandmt
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser şoze
quote:
Orijinalden alıntı: onurcandmt
o motorla bu araç degil rampada düz yolda kalkalamaz demedi demeyin
nası yani .caravellede sprinterda trafficte 5 bin cc motormu var.
ayrıca motor mercedes üretimidir.
Bu araçta caravella gibi transporter gibi gideceğini mi idda ediyosunuz?
Adam 4x4 diyor.sangyongun şanzumanı alt takımı,motorun önemli bölümü mercedes,caravelle dsg sinden 100 kat iyidir emin ol
aynı motora sahip korando sports cok rahat 180 ckıyor 200 de gordum en son bir ww carevella ile yaklasik 50 km kapıştım sonunda pes ettı otabanda . araç cok seri 360 tork 155 beygir , megan focus coralla vs 1.6 motorlu araçlar peşine gelemiyor .
-
Yakıt tüketimi çok fazla olur bu aracın, ayrıca uzun seyahat için 11 kişi bindikten sonra o insanların bagaj ihtiyacı nasıl karşılanacak? Mecburen Port bagaj almak zorunda kalacaksın. -
quote:
Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma
Yakıt tüketimi çok fazla olur bu aracın, ayrıca uzun seyahat için 11 kişi bindikten sonra o insanların bagaj ihtiyacı nasıl karşılanacak? Mecburen Port bagaj almak zorunda kalacaksın.
araç 11 kısılık degıl 7 kısılık en arka sira boş tc ye gelen modellerınde . ankara gişelerden 130 dakıkada izmit merkeze geldim 160 200 arası degısen hızlarda tuketım sadece 11.5 litre , sakın kullanımda 120 140 arası 8, 9 litre arası gidip geliyor , -
quote:
Orijinalden alıntı: pozitif man
quote:
Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma
Yakıt tüketimi çok fazla olur bu aracın, ayrıca uzun seyahat için 11 kişi bindikten sonra o insanların bagaj ihtiyacı nasıl karşılanacak? Mecburen Port bagaj almak zorunda kalacaksın.
araç 11 kısılık degıl 7 kısılık en arka sira boş tc ye gelen modellerınde . ankara gişelerden 130 dakıkada izmit merkeze geldim 160 200 arası degısen hızlarda tuketım sadece 11.5 litre , sakın kullanımda 120 140 arası 8, 9 litre arası gidip geliyor ,
Hangi modelini kullandınız, 4x2 MT, 4x2 AT, 4x4 AT? -
bu aracı kullanmadım yukarıda yazdığım gıbi aynı motor aynı sanziman ve diferansiyel oranlarına sahip korando sports kullanıyorum agirlık vs asagı yukarı aynı , birisi pikap birisi 7 kısılık suv , teknık ozellıkler olarak aynı araç .. -
Çapkınlar için işlevsel olabilir -
Ne Sevişilir bunla yayıla yayıla
Ayyy ne dedim ben, forumun abdesti kaçtı, zinhar forum yıkana, yazarın metni siline, forumdan süresiz uzaklaştırılaaa......
Kendini birşey sanan adminlere selam olsun, o görevi kendim ifa edicem ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 6 Aralık 2013; 12:03:47 >
-
mercedes 403 daha havali desem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X