Şimdi Ara

SsangYong Enine Boyuna Tartışalım..! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
3
Favori
67.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

Orijinalden alıntı: Tek varis

Ayrıca Babam hayatta acımaz arabaya Rize'deyken yayla dönüşü öndeki arabayla öyle bir kapıştılar ki bozuk yolda o araba nasıl dayandı kırılmadı anlamıyorum. Buda yaklaşık 60 km/h korkuluğa yaptığım işkence değişen sadece çamurluk ve tampon bide araba sağa doğru baya havaya kalktı ben uçtum ve kolçağa oturdum

http://imageshack.us/photo/my-images/22/14012010084.jpg/

SsangYong Enine Boyuna Tartışalım..!

Geçmiş olsun

Şurada aracın Şasisi,Hakkında fikir sahibi olunabilir,

Demiri söküp kaldırıp atmış,betondan,arabada bir şey yok nerede ise:)

Allah korudu öyle hızlı vurdum ki arkamdaki kadınların çığlığını duydum korkuluktaki o tek cıvatayıda kırsaydım 4 metrelik dereye düşecektim.Olayın şokuyla hemen uzaklaştım ordan arıza ışığı bile yanmıyordu

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca Babam hayatta acımaz arabaya Rize'deyken yayla dönüşü öndeki arabayla öyle bir kapıştılar ki bozuk yolda o araba nasıl dayandı kırılmadı anlamıyorum. Buda yaklaşık 60 km/h korkuluğa yaptığım işkence değişen sadece çamurluk ve tampon bide araba sağa doğru baya havaya kalktı ben uçtum ve kolçağa oturdum

http://imageshack.us/photo/my-images/22/14012010084.jpg/

SsangYong Enine Boyuna Tartışalım..!

Geçmiş olsun

Şurada aracın Şasisi,Hakkında fikir sahibi olunabilir,

Demiri söküp kaldırıp atmış,betondan,arabada bir şey yok nerede ise:)

Allah korudu öyle hızlı vurdum ki arkamdaki kadınların çığlığını duydum korkuluktaki o tek cıvatayıda kırsaydım 4 metrelik dereye düşecektim.Olayın şokuyla hemen uzaklaştım ordan arıza ışığı bile yanmıyordu

Evet bizde Actyon Sports ile kaza yaptık,

Unkapanında Demir korkuluğa babam vurmuş,Korkuluk yerinden söküldü,Tamponda dahi düşme ve ya kırılma olmadı

Şasi çok iyi gerçekten...

• motoruyla sanzıamanıyla dana difransıyellerıyle parasının karsılıgını fazlasıyla veren bir makıne
    bu aracı bilmeden kullanmadan sırf adını soyleyemıyor dıye aracı kotuleyenler arac hakkında bılgısızlıgınıze verıyorum
    2 senedır dagda tasda her turlu agır arazı sartlarında kullandım kesınlılkle akslarını veya baska bır yerını kıramadım
    bence mukemmele yakın bır makıne

• 2013 Ssangyong Korando sports aldım konforu gücü yalıtımı anlatılmaz yaşanır.(Sayısız aracı lüx arac kullandım bugüne kadar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek varis -- 9 Nisan 2013; 18:22:33 >
  • resımler
     SsangYong Enine Boyuna Tartışalım..! SsangYong Enine Boyuna Tartışalım..! SsangYong Enine Boyuna Tartışalım..! SsangYong Enine Boyuna Tartışalım..! SsangYong Enine Boyuna Tartışalım..! SsangYong Enine Boyuna Tartışalım..! SsangYong Enine Boyuna Tartışalım..! SsangYong Enine Boyuna Tartışalım..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozitif man -- 9 Nisan 2013; 18:47:08 >

• O kara kışta çadır mı kurdunuz helal olsun
  • amac zaten karda kısda arazide olmak camura batmak doganın gucunu hıssetmek ve yasamak .. gecen sene offroadcuyuz kampında cekmıstık o resmı eksı onbes derece aytepede kamp yapmıstık ..
  • Aracınız 4x4 mü acaba?
  • evet aracım 4 ceker
    ssangla ılgılı off road yukseltme vinc tampon vsvs gezenbilir.com ssangyong sayfasında daha detaylı bılgıler bulabılırsınız selamlar
  • quote:

Hatırlar mısınız bilmem ama rahmetli Barış Manço'nun da aracı Ssangyong Musso idi

Musso jipler bir çok memlekette Mercedes Musso olarak satıldı

http://www.arababilgi.net/otomobil-haberleri/baris-manco%E2%80%99nun-arabasi.html

Bu linkte rahmetli Barış Manço'nun evinin önündeki aracı görebilirsiniz...

Rahmetli Barış Manço nun Daewoo reklamında da yer almıştı.
    Arabası Ssang Yong Musso Moda'da (müzede) bakımı yapılarak sergileniyor..
    www.otometre.com
    Otometre - Otomobil Blogu; Haberler, Yeni Modeller
    http://www.otometre.com/2010/05/bars-manconun-arabasi.html

• Arkadaşlar 2004-2006 kasa L200 4x4 magnum mitsubishi aracim vardi arazisi çok iyi asfalti zayifti, arkalar makas oldugu için virajda devirip takla attım. Araç eski nesildi, L200 trinton yeni olanından kullandım arazi yine iyi ama iç mekan plstik ve kalitesiz malzeme ve virajlarda güven vermiyordu, Nissan navara çok konforlu ama o da virajlarda zayif, ve bu araçlar buyuk motorlu dusuk performanslıydı, ama ilk olarak 2012 yılında ssangyong actyon kullandım virajlarda çok stabil gaza anında tepki veren durması çok iyi ve pazartesi göz ağrımı alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözünüzü seviyim ssangyong hakkında ezbere konusmayin araç çok iyi ve çok güçlü 140bg 320nm torku çok iyi veriyor, fransız reno bu araç yanindavyaln accent Era dan daha atk bir motoru ve mercedes gibi bir yol tutuşu var. Kullanmadan ezbere konusmayin lütfen

• Kyron sahibiyiz sorusu olan varsa buyursun

• Iyi akşamlar aracin periyodik bakımı, 4 tekerlek balata fiyati ve yakıtı nasıl az bilgi sana zahmet.

• Bana göre güzel bi marka. Kimse kusura bakmasın 70-80 bin TL sedan Hb araca verecegime bunlardan alırım paşalar gibi binerim. Araçların en güzel yanı sesizler kabinleri baya sessiz bide ses sistemleri az daha iyi olsa. Vasatta değiller tabi. Tabi bu arabaları alan bi 5-6 yıl binsin. Rexton W lerin motorları vs gayet yeterli. Gaza bastın mı azcık ölü kalıyor fakat bazı araçlar vardırbasarsın gitmez bu öyle değil o koca cüsseyi kaldırmak için 1-2 sn istiyo sonra fırlıyo. Korandolarda bu sorun yok bastın mı gidiyo onlar. Parçası ucuz. Captiva'dan vs. den daha dayanıklı olduğunu düşünüyorum. Rexton'un tek sıkıntısı yol bilgi ekranı yok. Diger modellerde var bunlar. Bu bilgi ekranı harici olarak alınıyor. Harici aldığınızda da arka kafalıklara ekran ve ön konsola ekran ekliyorlar. Araçlar hala Mercedes ile ortak diye biliyorum. Bi bakmanızı tavsiye ederim.

• Iyi akşamlar aracin periyodik bakımı, 4 tekerlek balata fiyati ve yakıtı nasıl az bilgi sana zahmet.?? Aracı biliyorum zaten 3 kere kullandım önemli olan üstteki bilgiler

• Teyzmin oğlu 5 sene hiç şikayetsiz bindi ve satmaya karar verdiğinin 1.haftasının sonunda aracın satışını verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gockhanpasa

Iyi akşamlar aracin periyodik bakımı, 4 tekerlek balata fiyati ve yakıtı nasıl az bilgi sana zahmet.?? Aracı biliyorum zaten 3 kere kullandım önemli olan üstteki bilgiler

balata fiyatları oldukça uygun.starex ile balatalar ortak direk parçacıdan alıp takdırabilirsin
  • Arac net 200 görüyor yenı korando Sports , eskı kasa korando Sports ile 265 bf good rıch lastık ile 180 görüyor you Tube da vıdeosu var beni yüklemiştim netıcede 2 tonluk bir arac , kalkışda binek arac kadar serı olmasada uzun yolda 1.6 hıc bir aracı pesine gelemıyor , 60 cıvarına megan Toyota golf vs almaktan daha mantıklı bence , hem yakıt hem performan hemde güvenlik acısından , tam şeseli yuksek bir arac da kaza anında cok daha az zarar görüyor yolcular vs ,

• Param oldugu an alacagım tek arac arazıler arasında
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.