Şimdi Ara

SsangYong Enine Boyuna Tartışalım..! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
3
Favori
67.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_70

2008 de 82 bin tl ye kyron aldım. şu an piyasası 45 bin civarı. tabii satabilirsen. sonuç: 4 yıl küfrede küfrede bindiğim bir araç. 50 bin tl maddi külfet. şahsuvaroğlu oto nun ne kadar kalitesiz ve adi bir firma olduğu......
    ssangyong alacaklar aklınızı başınıza alın ve sakın almayın. gidin alman malı bi araç alın rahat edin derim.....

2008'de 82 bin TL'ye nasıl aldınız bu aracı?

Ben bu aracı 3-5 ay önce sorduğumda 4x4'ü için 75 bin tl gibi bir fiyat söyledi şu anki resmi sitesindede en lüksü için 79.500 TL

3 sene önce bu kadar yüksek fiyata nasıl ve nereden aldınız?

Şikayetiniz araçtan mı Dsibürütörden mi hangisinden ve neden?

o sıralar euro ile satılıyordu ve ötv yüksekti. şikayetim hem şahsuvaroğlundan hem de servisten. Şahsuvaroğlu sattım tanımam mantığında. servistekiler ise tek kelime ile rezalet.Araç zaten kalitesiz. Sizin anlayacağınız alanın başına bela... en azından benim öyle...garantisi bittikten sonra yaklaşık 1 yılda aracın bakım hariç arızası için harcadığım para 5 bin tl....faturası belgesi mevcut..araç şu an 90 binde ve en son triger zinciri bile değişmek zorunda kaldı. anlayın artık durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Vincent van Gogh

quote:

Orijinalden alıntı: ay910

Burada dışardan gözlem yapan arkadaşlar dan ziyade ssangyong kullanıcıları yorum yaparlarsa daha doğru sonuçlara varabiliriz. Hariçden gazel okumayalım lütfen

Alıntıları Göster
    selam arkadaslar ben buraya yenı uye oldum ve yazılarınızı devamlı okuyorum.ben ssahgyongla calısdıgım sırket aracılıgıyla 2011 basında tanısdım ve 3 ay once aktıon sport aldım 2009 model 29 bınde ve on numara hatasız 2 ceker vede cok memnunum yakıtı performansı surus keyfı ıc donanım gorunus kısacası her yerı mukemmel yakıtı hıc yok denecek kadar arazı yollarda bı ısuzu nıssan mıtsubıshı toyoda 13- 15 lıtre yakargen benım arabam 9 lıtre yakıyor hemde o saydıgım aracları yolda 3 defa sollar performansıyla.ben surdum dıger suv araclarla arasındakı farkı goruyorum hem ekonomık hemde ısdedıgın tatda.kımse aracı kullanmadan yorum atmasın dıyorum yola cıkacaksın gaza basacaksın kı aracın tatını anlayacaksın. bana sorarsanız gözü kabalı alınacak araç. hayırlı gunler OZGUR UYGUN.

• quote:

2008 de 82 bin tl ye kyron aldım. şu an piyasası 45 bin civarı. tabii satabilirsen. sonuç: 4 yıl küfrede küfrede bindiğim bir araç. 50 bin tl maddi külfet. şahsuvaroğlu oto nun ne kadar kalitesiz ve adi bir firma olduğu......
    ssangyong alacaklar aklınızı başınıza alın ve sakın almayın. gidin alman malı bi araç alın rahat edin derim.....

üstat nasıl olurda 2008 yılında 80.- tl verdiniz. Arkadaşım almıştı 65.000TL 4x4 otomatik olanından. Ne arızası yaptıda o kadar masraf yaptınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bıze her yer trabzon

selam arkadaslar ben buraya yenı uye oldum ve yazılarınızı devamlı okuyorum.ben ssahgyongla calısdıgım sırket aracılıgıyla 2011 basında tanısdım ve 3 ay once aktıon sport aldım 2009 model 29 bınde ve on numara hatasız 2 ceker vede cok memnunum yakıtı performansı surus keyfı ıc donanım gorunus kısacası her yerı mukemmel yakıtı hıc yok denecek kadar arazı yollarda bı ısuzu nıssan mıtsubıshı toyoda 13- 15 lıtre yakargen benım arabam 9 lıtre yakıyor hemde o saydıgım aracları yolda 3 defa sollar performansıyla.ben surdum dıger suv araclarla arasındakı farkı goruyorum hem ekonomık hemde ısdedıgın tatda.kımse aracı kullanmadan yorum atmasın dıyorum yola cıkacaksın gaza basacaksın kı aracın tatını anlayacaksın. bana sorarsanız gözü kabalı alınacak araç. hayırlı gunler OZGUR UYGUN.

Hoşgeldiniz Özgür bey,

Araçalrımız çok güzel beğenmeyenler beğenmesin çok önemli değil B sınıfı araçların 40 bin tl'yi aştığı bu ortamda daha iyi araç yok

Sizde paylaşımlarınızı devamlı burada yaparsanız bizde memnun oluruz resim varsa resimde paylaşırsanız çok iyi olur

Hayırlı kazasız belasız sürüşler...

• quote:

quote:

quote:

Ben bu aracı 3-5 ay önce sorduğumda 4x4'ü için 75 bin tl gibi bir fiyat söyledi şu anki resmi sitesindede en lüksü için 79.500 TL

o sıralar euro ile satılıyordu ve ötv yüksekti. şikayetim hem şahsuvaroğlundan hem de servisten. Şahsuvaroğlu sattım tanımam mantığında. servistekiler ise tek kelime ile rezalet.Araç zaten kalitesiz. Sizin anlayacağınız alanın başına bela... en azından benim öyle...garantisi bittikten sonra yaklaşık 1 yılda aracın bakım hariç arızası için harcadığım para 5 bin tl....faturası belgesi mevcut..araç şu an 90 binde ve en son triger zinciri bile değişmek zorunda kaldı. anlayın artık durumu

Aracınızı Euro değilde japon yeni üzerinden dahi alsanız bahsettiğiniz çok yüksek rakam şu anda bile o kadar değil bahsettiğiniz 3 sene öncesi belki daha eski ayrıca sizde ne gibi problem çıktı bilmiyorum ama ben 1.5 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım sizde sorun olması herkeste sorun olacağı anlamına gelmez kusura bakmayın...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aracınızı Euro değilde japon yeni üzerinden dahi alsanız bahsettiğiniz çok yüksek rakam şu anda bile o kadar değil bahsettiğiniz 3 sene öncesi belki daha eski ayrıca sizde ne gibi problem çıktı bilmiyorum ama ben 1.5 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım sizde sorun olması herkeste sorun olacağı anlamına gelmez kusura bakmayın...

Alıntıları Göster
    arkadaşım illa faturasını mı koyayım yalan borcumuz yok kimseye. tabiiki her araç aynı değildir. benim asıl sıkıntım servis ve satıcıdan yana. ama tüm yazdıklarım birebir doğrudur.

• quote:

arkadaşım illa faturasını mı koyayım yalan borcumuz yok kimseye. tabiiki her araç aynı değildir. benim asıl sıkıntım servis ve satıcıdan yana. ama tüm yazdıklarım birebir doğrudur.

Servis problem olabilirde 2008 de 80 bine almak cok geldi. Arkadasimda 65000e 18" jantli full arabaydi sunroof deri elektrikli koltuk sensorler falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebastian vettel

quote:

Servis problem olabilirde 2008 de 80 bine almak cok geldi. Arkadasimda 65000e 18" jantli full arabaydi sunroof deri elektrikli koltuk sensorler falan..

Alıntıları Göster
    Bakıyorumda yorumlara millet sırf konuşmak için muhabbetine geliyor eminim yorum yazanların çoğu bıraktım araç sahibi olmayı araca bile binmemiştir... Ben araç kullanıcısı olarak araçtan memnunum fakat servis olayı gerçekten sıkıntılı!..

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutCetin

Bakıyorumda yorumlara millet sırf konuşmak için muhabbetine geliyor eminim yorum yazanların çoğu bıraktım araç sahibi olmayı araca bile binmemiştir... Ben araç kullanıcısı olarak araçtan memnunum fakat servis olayı gerçekten sıkıntılı!..

Alıntıları Göster
    kyron satışları bıtcek dıyorlar ne kadar doğru acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcs44

Kyron üretimine devam edilen bir araç ama Türkiye için artık gelmeyecek

Sanırım onun yerine 2.0 TDI Rexton getirilecek Haziran ayında olsa gerek...
  • quote:

quote:

Kyron üretimine devam edilen bir araç ama Türkiye için artık gelmeyecek

Sanırım onun yerine 2.0 TDI Rexton getirilecek Haziran ayında olsa gerek...

Alıntıları Göster
    cıdden cok sacma yaptıkları en cok tutulan arabaları ve Turkıyeye gelmıycek garıp
  • quote:

cıdden cok sacma yaptıkları en cok tutulan arabaları ve Turkıyeye gelmıycek garıp

Haklısın ama Rexton ondan daha üst segment araba 2.7 motoru 2.0'a çekip donanımı yeniden gözden geçirip Kyron'un yerine getirecekler

Rexton da az araba değildir Mercedes ML serisi Ssangyong versiyonu Öyle kibar arabada değildir dağa bayıra vurulacak sağlam araba

Hem şehiriçi hem araziye sanırım fiyatını 90 Bin civarına çekecekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 16 Mayıs 2012; 21:54:31 >
  • quote:

quote:

Haklısın ama Rexton ondan daha üst segment araba 2.7 motoru 2.0'a çekip donanımı yeniden gözden geçirip Kyron'un yerine getirecekler

Rexton da az araba değildir Mercedes ML serisi Ssangyong versiyonu Öyle kibar arabada değildir dağa bayıra vurulacak sağlam araba

bu hafta sonu sonunda korandosports2u görmek için gittim.
    orda bana söylenen kyronun euro4 motora sahip oldugu o yüzden Avrupaya suan gelmediği.
    Euro5 motorlu araçları şuan sattıkları idi.Kyronun gelip gelmeyeceğini şuan için bilmediklerini
    söyledi satıcı arkadaş.
    2.0lt motor hacmine sahip Rextonun gelecegini de söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

quote:

quote:

orda bana söylenen kyronun euro4 motora sahip oldugu o yüzden Avrupaya suan gelmediği.
    Euro5 motorlu araçları şuan sattıkları idi.Kyronun gelip gelmeyeceğini şuan için bilmediklerini
    söyledi satıcı arkadaş.

Oğuşlar ile görüştüm ben Kyron artık gelmeyecek dediler bana

2.0 Rexton gelecek olması bu tezi kuvvetlendiriyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

söyledi satıcı arkadaş.

Alıntıları Göster
    bız de 2.el almaya heveslendık ama butun hevesımız suya düştü

• quote:

quote:

quote:

quote:

söyledi satıcı arkadaş.

Bu tez değil artık bir gerçek fakat Rextonun gelişi temmuzun ortalarını bulmakla birlikte korando sports gibi ilk gelen versiyonların alınası bir tarafının olmayacağı görüşü bayilerde oldukça hakim.Ayrıca servisin görüşü 100-120.000 TL aralığı olarak görülüyor kyron fiyatına korando alınabilecekmiş.Ülkemizde yeni kasa sorento muhabbeti görecek ve büyük ihtimalle yollarda sık göremeyeceğimiz bir model olacak.

İkinci el konusuna girecek olursak rextonun ikinci ele girmesi en az 2 sene alır. ki girsede 90.000 tlden aşağı bulamazsınız.Kyron actyon araçların motor parçaları aynıdır gelmesi veya gelmemesi bu araçlar için kötü birşey değildir artık insanlar bu fiyatlara böyle araç bulamayınca eminimki kıymetlenecektir 200 XDİ motor şu anda onbin belki yüzbinlerce var böyle bir motorun parçaları yan sanayi olarak gelir ayrıca mersonun çoğu parçası uyumlu bu araçlara actyon sportsun çoğu kaporta aksamı kapı v.s birebir aynı.İkinci el korkusu şahsen bende yok olanlarda en azından bu firmanın 2022 yılına kadar mecburi bir şekilde (10 YIL PARÇA MECBURİYETİ) parça tedarik etmek zorunda olduğunu unutmamak lazım satarken ÖLÜCÜLERin bahanesi bu olur araçlarınızı ÖLDÜRTMEYİN!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ay910

Burada dışardan gözlem yapan arkadaşlar dan ziyade ssangyong kullanıcıları yorum yaparlarsa daha doğru sonuçlara varabiliriz. Hariçden gazel okumayalım lütfen

Alıntıları Göster
    çoğu ssangyong un motor sesi facia , özellikle yüksek km'lerde olanları , 1980lerin mercedes motorları gibi ses çıkarıyorlar

tip olarak da kyron ve korando güzel bana göre sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

çoğu ssangyong un motor sesi facia , özellikle yüksek km'lerde olanları , 1980lerin mercedes motorları gibi ses çıkarıyorlar

tip olarak da kyron ve korando güzel bana göre sadece

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar. bir ssang yong çalışanı arkadaşıma sordum. 2.0 rexton gelecekmiş . kyron bence de artık olmayacak. çünki rexton varken kim alacak kyronu. rexton basit bir araç değil. ben yakından inceledim. tabiri caizse hayvan gibi araç. haziranda gelecek diyorlar.örneğin captiva,kaşkai vs bunun yanında oyuncak. 85-90 çekerlerse bence çok iyi bir seçenek. arkadaşlar aracın donanımı, işciliği yüksek.ne ararsan var.tabi ki bir alex değil .ayrıca içinde ses yok. kaliteli bir araç. zaten rextona çok güveniyorlar 2.7 olduğu için birşey yapamıyorlardı.inşallah 2.0 ın donanımından çalmazlar. 4x4 düşünürsem arkadaşım bana bayağı bir güzellik yapar.belki de alırım.

• 7-8 ay sonra direksiyon simidi soyuldu kullanici hatasi denildi, yakiti 100 km de 11 litre nesi ekonomik, teybi bozuldu, vitesi soyuldu, kliması saçmsladı sorunu bulamadılar, farı su kaçırdı daha sayıyım mı sanyongu!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockboy

quote:

quote:

quote:

quote:

söyledi satıcı arkadaş.

Bu tez değil artık bir gerçek fakat Rextonun gelişi temmuzun ortalarını bulmakla birlikte korando sports gibi ilk gelen versiyonların alınası bir tarafının olmayacağı görüşü bayilerde oldukça hakim.Ayrıca servisin görüşü 100-120.000 TL aralığı olarak görülüyor kyron fiyatına korando alınabilecekmiş.Ülkemizde yeni kasa sorento muhabbeti görecek ve büyük ihtimalle yollarda sık göremeyeceğimiz bir model olacak.

İkinci el konusuna girecek olursak rextonun ikinci ele girmesi en az 2 sene alır. ki girsede 90.000 tlden aşağı bulamazsınız.Kyron actyon araçların motor parçaları aynıdır gelmesi veya gelmemesi bu araçlar için kötü birşey değildir artık insanlar bu fiyatlara böyle araç bulamayınca eminimki kıymetlenecektir 200 XDİ motor şu anda onbin belki yüzbinlerce var böyle bir motorun parçaları yan sanayi olarak gelir ayrıca mersonun çoğu parçası uyumlu bu araçlara actyon sportsun çoğu kaporta aksamı kapı v.s birebir aynı.İkinci el korkusu şahsen bende yok olanlarda en azından bu firmanın 2022 yılına kadar mecburi bir şekilde (10 YIL PARÇA MECBURİYETİ) parça tedarik etmek zorunda olduğunu unutmamak lazım satarken ÖLÜCÜLERin bahanesi bu olur araçlarınızı ÖLDÜRTMEYİN!!!

Merhaba,

Bir Actyon Sports kullanıcısıyım ve bugün bir akrabamıza Korando Sports siparişi verdik 2 hafta içinde teslim alacağız inşallah

Arka kapama,tavan barları,park sensörleri,cam kaldırma modülü her şeyi dahil 46.800 Tl otomatik olan model araç daha önceden Actyon Sports aldığımız için müşteri indirimimiz oldu:)

Aracın 2 tane eksiği var öncelikle,

Jantlar rezalet ve tek airbag var

Jantlar zaten elimde var onu halledeceğim harcama yapmayacağız ona

İşte tek eksik Airbag yolcu airbag yok ama bu arabanın kötü bir araba olduğunu göstermez asla

Bugün piyasanın en çok satılan ve herkesin en iyisi olduğunu düşündüğü Transporter minibüstede tek Airbag var ama araba yok satıyor

Alırken bunda tek airbag var diye vazgeçen ben görmedim!

Aracı aldığımız bayinin üst katında Skodalarda var çıktık baktık

Dizel en düşük versiyon 2012 model Octavıa vardı ondada çelik jant yok,arka camlar manuel ve 49 Bin Tl

Defalarca yazdık

İhtiyaçlarınızı belirleyin öncelikle,

Neye ihtiyacımız var,kaç paramız var,ne alabiliriz

B sınıfında bile dizel otomatik arabalar 45 Bin Tl

2.0 155 hp lik otomatik şanzıman araç alıyorsun

Daha arabanın koltuğuna oturmadan 2.elde satamam diyorsanız zaten pickup bakmayacaksınız!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 19 Mayıs 2012; 15:22:54 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.