tipik vw taraftarı...bu mu şimdi kullanıcı yorumu? kardeşim bu fiyata dizel otomatik çöp tenekesi bile satmıyolar.dizel oto.polo kaç para? 50-60milyarlık amarok'un ilandaki araçtan artılarını yaz da biz de bilelim. Konuyu açan arkadaş kullanıcı yorumlarını istemiş muhtemelen burda hayatlarında bir kez bile buaracı test etmeden yorum yapanların yüzünden uğramamış konuya. Son iki yılda Kyron'unun veya pick-up pazarında Actıonun pazar payını biliyor musunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: dnz60
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Orijinalden alıntı: SouL61
bu aralar SsangyongActyonModes 2.0 XDI 4x2 almayı düşünüyorum sizce bu araçların + ları - leri nelerdir..
özellikle kullanmış ve kullanmakta olanların yorumlarını bekliyorum bldugum araç ;
tipik vw taraftarı...bu mu şimdi kullanıcı yorumu? kardeşim bu fiyata dizel otomatik çöp tenekesi bile satmıyolar.dizel oto.polo kaç para? 50-60milyarlık amarok'un ilandaki araçtan artılarını yaz da biz de bilelim. Konuyu açan arkadaş kullanıcı yorumlarını istemiş muhtemelen burda hayatlarında bir kez bile buaracı test etmeden yorum yapanların yüzünden uğramamış konuya. Son iki yılda Kyron'unun veya pick-up pazarında Actıonun pazar payını biliyor musunuz?
Bu gibi bilmediği araçlar hakkında konuşan insanlar çok var...
Bu aracı bilmeden şöyle böyle konuşuyorlar
Bir üstte linkini vermiştim rahmetli Barış Manço'nun Kadıköy Moda'daki evi şimdiki hali ile Müzesinden geliyorum şimdi geldim daha
Evinin önünden aracı kullandığı son hali ile bırakmışlar.
Aracın markası ne dersiniz sizce
otolist.blogspot.com
Otometre - Otomobil Blogu; Haberler, Yeni Modeller
Demek ki Barış Manço gibi sanatçımız arabadan anlamamış parasını çöpe atmış!!!!!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: 19can84
kyron otomatik test etmiştim;
özellikle süspansiyon olarak benzer fiyatlı c segmentinden bozma suvlardan çok daha iyi, konfor olarak eski sorento ayarında ama onun kadar yaylanma ve yığılma yok.
izolasyon olarak da gayet iyi.
motor sanırım mercedes değil çünkü aynı silindir hacminde bir mercedes üretimi yok ama şanzıman mercedes ve son derece başarılı.
aracın zayıf yanı bana göre dış tasarım, motorun kasaya zayıf kalması dolayısı ile tüketimin fazla olması.
ticari amaçla kullanılmayacaksa actyon sports konfor olarak arka süspansiyonu direkt suv süspansiyonu olduğu için diğer tüm pickuplardan üstün.
Motoru 200CDI ile benzerdir 136 hp 200 CDI motor mercedesin sözde şanına yakışmadığından gelmiyor Türkiye'de çok nadir görürsünüz e200Cdı c200Cdı avrupa da ise mercedesin en ekonomik aracıdır özellikle almanya da bolca e200CDI taksi görebilirsiniz...
Ayrıca o segmentte bütün araçlar makaslıdır bu araç 5 nokta salıncaklı falan filan tam bilmiyorum sonuç olarak yaylı otomobil süspansiyonu mevcut bu özellik birde amarokta var onunda arka frenleri kampana Tipik Vw bir yerden çalmayınca rahat edemiyor.Geçen yıl kyron aldık 9000 Kmde idi şu anda 35000'de aldığım fiyatın 4-5 binlira üstüne hali hazırda hemen satabilirim ciddi teklifler alıyorum ayrıca kyron actyon actyon sports kapılarını içini incelerseniz aynı olduğunu göreceksiniz motor parçalarıda öyle bu model tutmaz mı parça sorunu olur mu derdi yok en bazında bile birçok lüks standart Geely gibi bir rezillikle bir tutan arkadaşları araştırmaya ve insanlara ağzı olan onuşuyor dedirtmemeye davet ediyorum...
....Biz babamla kyronu test ettik aracın hızlanması yol tutuşu güzeldi...İç kabini begendim dışıda güzel...Ayrıca pickup modelleri ve kyronlar baya tutuldu.. Motor mercedes motoru ve sangyong her gün ağını daha genişletiyor.. Babam almaya niyetlenmişti fakat fiyat pahalı gelince bizi aştı.......... Sangyong alacaklar bence gitsin bi test sürüşü yapsın kafasındaki ön yargılardan kurtulsun..
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Orijinalden alıntı: SouL61
bu aralar SsangyongActyonModes 2.0 XDI 4x2 almayı düşünüyorum sizce bu araçların + ları - leri nelerdir..
özellikle kullanmış ve kullanmakta olanların yorumlarını bekliyorum bldugum araç ;
Sen denedin mi ? Saçma sapan yorum yapıyorsunuz ya. Hele yukardaki yorumlar. Arkadşlar bu araçtan dayımda var acayip konforlu ve sağlam bir araç. Türkiye'deki marka takıntısı yüzünden ikinci elde fiyatının düştüğü doğru. Ancak zaten alırken düşük aldığınız için herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Dayım 1999 model vw caddy sini satıp bunu aldıçok çok memnun.
yaklaşık 6 aydır kyron kullanıyorum. memnun olmadığım tek konu insanların yanıma yaklaşıp; Çinliler ne güzel araba yapmış demeleri. Aracın Kore üretimi Mercedes motor ve şanzumana sahip olduğunu söylediğimde ise; zaten duruşundan kaliteli olduğu belli demeleri. Ben 2010 model focus tdci titanium aracımı satıp kyron' u aladım. Kendini piyasada kanıtlamış focus u satıp kyronu alırken çok eleştirildim fakat çok doğru bir tercih yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Anlamsız eleştiri yapan arkadaşlar; şu konuda ssangyong kyron, muadili falanca markadan (-) özelliğe sahip diye somut birşeyler söylesinler, cevaplarını alsınlar. Emin olun 2 sene daha kullanıp, sıfır modelini alacağım. İddia ediyorum hiçbir eksi yönü yok. Mantık çerçevesinde eleştiri yapalım lütfen 70 bin tl lik aracı 90 bin euro luk araçla kıyaslarsanız her ikisini de haksızlık etmiş olursunuz. SAygılarımla
Ayrıca 2. el değeri de öyle abartılı bir şekilde düşmüyor arkadaşlar. 3 yaşındaki kyron u 48-55 bin bantında ancak alabiliyorsunuz. ( kazasız max 50 bin km). Sıfırının 75 bin olduğuna göre bu sınıftaki hangi araç ilk 3 senede %30 kaybetmiyor?
AMAROK UN ARTILARI 2.0TDI ÇİFT TURBOLU 163 PS MOTORU + YAN HAVA YASTIKLARI ESP HIZ SABİTLEYİCİ
ACTYON UN ARTILARI OTOMATİK KLİMA ÖN SİS FARI DİREKSİYONDAN KUMANDALI MP3 ÇALAR
En önemli noktayı atlamışsınız Amarok makaslı ve yüksek bir araç
Ssangyong ise daha alçak ve helezon yaylı binek bir araç
Ssangyong tiptronik 6 ileri F1 şanzıman(direksiyondan vites değişimi verirken)
Amarokta otomatik şanzıman yok
Binek olarak düşünülecek ise Ssangyong'dur
Amarok daha farklı bir araç
fiyatını manuel olarak verdim
şuda bir gerçek ki otomatik te rakibinin olmadığı kesin
Bu arada SsangYong artık melez, firmanın %70'i geçtiğimiz yıl Hint'li Mahindra grup tarafından satın alındı.
Volvo da çinli onu ne yapıcaz???? Çin malı mı oldu şimdi o gözle mi bakalım ??? teknoloji de değişen var mı?? böyle şeylere çok kızarım ben melezmiş...
Bir diğer konu ise bu devirde çinden başka arka frenleri kampana ile üreten kaç firma var bkz.VW AMAROK gidin bakın ilk gördüğüm şok olmuştum... 300TL'ye vw de bakımdan çıkabilirmisiniz??+Arkası makaslıdır o arabayı aldıktan sonra çimento torbaları falan filan uğraş dur.evet motoru iyi 100 kmde 1 1.5 litre az yakıyor fiyat farkından bi hesaba vurun bakalım kaç senede eşit oluyorlar??Bu soruları kendi kendime sorduğumda hangisi çıkıyorsa o dur benim için fiyat/performans aracı...
quote:
Orijinalden alıntı: rockboy
Volvo da çinli onu ne yapıcaz???? Çin malı mı oldu şimdi o gözle mi bakalım ??? teknoloji de değişen var mı?? böyle şeylere çok kızarım ben melezmiş...
Bir diğer konu ise bu devirde çinden başka arka frenleri kampana ile üreten kaç firma var bkz.VW AMAROK gidin bakın ilk gördüğüm şok olmuştum... 300TL'ye vw de bakımdan çıkabilirmisiniz??+Arkası makaslıdır o arabayı aldıktan sonra çimento torbaları falan filan uğraş dur.evet motoru iyi 100 kmde 1 1.5 litre az yakıyor fiyat farkından bi hesaba vurun bakalım kaç senede eşit oluyorlar??Bu soruları kendi kendime sorduğumda hangisi çıkıyorsa o dur benim için fiyat/performans aracı...
dostum okudugundan ne anladın sen, bilgi vermek niteliginde girilmiş bir entry o. Sağa sola çekmenin lüzumu mu var.
seçtiğin kelimeler ve kurduğun cümleler yanlış arkadaşım o yazayı Ssangyong'u düştüğü krizden kurtarmak için mahindra %70 finansal ortak olmuştur desen hiç bir sorun yok ama kuduğun cümle sanki Ssangyong o ortalıkta gezen kalitesiz teknolojisi 0 tüketim ve emisyon manyağı mandralarla aynı banttan çıkıyo izlenimi var kabul et...
quote:
Orijinalden alıntı: rockboy
seçtiğin kelimeler ve kurduğun cümleler yanlış arkadaşım o yazayı Ssangyong'u düştüğü krizden kurtarmak için mahindra %70 finansal ortak olmuştur desen hiç bir sorun yok ama kuduğun cümle sanki Ssangyong o ortalıkta gezen kalitesiz teknolojisi 0 tüketim ve emisyon manyağı mandralarla aynı banttan çıkıyo izlenimi var kabul et...
öncelikle mahindra Dünya'nın en büyük iş makinesi üreticilerinden bir tanesidir, şu an bir markayı kötüleyen sensin. Ben SsangYong ı severim, özellikle kyron modelini kendi aracım onarılırken dayımın fazladan aracı oldugu için birkaç hafta kullanmış ve çok begenmiştim. Markayı eleştirmedim ki eleştirsem bile bunu tenkit etmenize gerek yok. Okudugunuzu iyi algılayın, kore malı kalitelidir hint malı kötüdür diye bir yaklaşım içinde olmanıza da gerek yok.
Algı kişiden kişiye değişir bakın sizde benim söylemek istediğimi yanlış anlamışsınız ben o dandik goa tarzı modellerden bahsederken siz iş makinalarından bahsediyorsunuz iş makinasını bilmem ama tr'deki jip ve pick-upları gerçekten "KÖTÜ" hint malı diye belirtmişmiyim ben tamamen mahindranın tr'deki bu segmentteki temsilcilerine bakarak yorumda bulundum ki bir çok insanda aaaa şimdi bu güzel aracıda bu goayıda aynı firma mı yapıyor diye düşünecektir.Neyse tartışma olmasın dediğim gibi ben bir cümle kurarım siz farklı anlarsınız başkası farklı onun için gereksiz tartışma olmasın...
Burada dışardan gözlem yapan arkadaşlar dan ziyade ssangyong kullanıcıları yorum yaparlarsa daha doğru sonuçlara varabiliriz. Hariçden gazel okumayalım lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: ay910
Burada dışardan gözlem yapan arkadaşlar dan ziyade ssangyong kullanıcıları yorum yaparlarsa daha doğru sonuçlara varabiliriz. Hariçden gazel okumayalım lütfen
ben de kyon modelini test ettim sonrasında emin olamadım ve 1 hafta sonra başka bir bayide tekrar test yaptım, sonuçta almaya karar verdik bakalım, sanırım 1-2 haftaya kullancı olurum inşallah.