Şimdi Ara

SsangYong Enine Boyuna Tartışalım..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
3
Favori
67.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu aralar SsangyongActyonModes 2.0 XDI 4x2 almayı düşünüyorum sizce bu araçların + ları - leri nelerdir..

özellikle kullanmış ve kullanmakta olanların yorumlarını bekliyorum bldugum araç ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-full-orjinal-aksesuarli-actyon-sports-4x2-pick-up-51669664/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL61 -- 13 Haziran 2011; 12:05:07 >

• Öncelikle çok çirkin ve kalitesiz duran bir araç geely den çıkma gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

Öncelikle çok çirkin ve kalitesiz duran bir araç geely den çıkma gibi

bende senin gibi düşünüyorum ama bütçeme uygun baska düşük km otomatk ve dizel bir araç bulamadım arazi sınıfı aradığım için sıkıntı cekiyorum
  • quote:

tipsiz bir araç.kaza testlerine bi bakın derim ne kadar güvenilir?ayrıca alıpta son sahibi olmak var
  • quote:

Özellikleri falan iyi gibi ama çok kaba araçlar, 5 yaşındaki çocuk tasarımını yapmış sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 13 Haziran 2011; 12:17:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

tipsiz bir araç.kaza testlerine bi bakın derim ne kadar güvenilir?ayrıca alıpta son sahibi olmak var

Alıntıları Göster
    Yakından canlısını gördünmü hocam?

Bu aracın fotoları inanki güzel ben daha geçenlerde etlik forumda gördüm bir tane tabi kocaman bir araç oluncada dikkatimi çekti inanki canlısı resimlerinden kat be kat daha çirkin yani öyle böyle değil arabanın yanı ve arkası kurtarıyor ama ben hayatımda böyle çirkin bir burun görmedim...

Birde dikkatimi çeken bu tip araçlara göre bunların daha bitkin durduğuydu.Yani fazla dökülüyorlar gibi bir halleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

ewt haklısın son sahibi olmakta var
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Yıllardır satış yapan güvenilir markalar varken bu tipsiz markalara o kadar para bayılmanın mantığını anlamadım. Kendinizi kobay olarak kullanmak istiyorsanız buyrun.

dediğiniz doğru ama 26.000 tl bütçeyle yüksek mod dizel otomatik bir araç nasıl alıcaz bunnu hiç düşündünüz mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL61

quote:

Yıllardır satış yapan güvenilir markalar varken bu tipsiz markalara o kadar para bayılmanın mantığını anlamadım. Kendinizi kobay olarak kullanmak istiyorsanız buyrun.

dediğiniz doğru ama 26.000 tl bütçeyle yüksek mod dizel otomatik bir araç nasıl alıcaz bunnu hiç düşündünüz mü

Alıntıları Göster
    maceraya gerek yok..alternatiflere bakılmalı..

• Yanlis bilgi vermek istemem ama bildigim kadariyla jeep modellerindeki motoru mercedes motoru
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Parasının arabası. 2.0 dizel otomatik b sınıfı araç bile bulamazsınız bu fiyata ve ssangyong bayi ağını sürekli genişleten ve pazarı oluşmakta olan bir marka. Kullanın içine sinerse alırsınız. Kasap bir abimde bunun beyazı vardı gayette memnundu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mangona

Yanlis bilgi vermek istemem ama bildigim kadariyla jeep modellerindeki motoru mercedes motoru

Evet hatta bir üst modellerinde bmw,mercedes,ferrari ve porshe motorunu birleştirmişler.
  • quote:

Yanlis bilgi vermek istemem ama bildigim kadariyla jeep modellerindeki motoru mercedes motoru

evet bende öyle duydum dacia'nın reno ürettiği gibi bunun moturuda mercedes üretimi diye duymuştum
  • quote:

quote:

evet bende öyle duydum dacia'nın reno ürettiği gibi bunun moturuda mercedes üretimi diye duymuştum

Alıntıları Göster
    Dayım 2008 yılında Kyron modelini aldı son 1 yıldır eşi kullanıyor, ilk 2 yıl o kadar çok yol yaptılar ki araç şu an 200 bin kilometrelerde seyrediyor. Dayım kullanırken rutin bakım dısında hiçbir sorun çıkarmadı, eşi 5-6 ay önce birkaç kez kalitesiz akaryakıt almış enjektorler tıkanmıştı, şu an yine hiçbir problemi yok. Motor o model yılında mercedes üretimiydi güncel 2.0 dizel motoru bilmiyorum, 140 hp oldukça tatminkar bir araç, şehiri içi tüketim 10 litre civarlarında seyrediyor, kalitesiz diyebilecegim hiçbir yanı yok ama 2008 model araçta hemen herşey standart olmasına ragmen yol bilgisayarı yok, ilk başlarda çok yadırgamıştım, sanırım 2010 yılından itibaren bu eksigi giderildi. Bu arada aracın otomatik şanzımanında da hala sorun çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Details

Dayım 2008 yılında Kyron modelini aldı son 1 yıldır eşi kullanıyor, ilk 2 yıl o kadar çok yol yaptılar ki araç şu an 200 bin kilometrelerde seyrediyor. Dayım kullanırken rutin bakım dısında hiçbir sorun çıkarmadı, eşi 5-6 ay önce birkaç kez kalitesiz akaryakıt almış enjektorler tıkanmıştı, şu an yine hiçbir problemi yok. Motor o model yılında mercedes üretimiydi güncel 2.0 dizel motoru bilmiyorum, 140 hp oldukça tatminkar bir araç, şehiri içi tüketim 10 litre civarlarında seyrediyor, kalitesiz diyebilecegim hiçbir yanı yok ama 2008 model araçta hemen herşey standart olmasına ragmen yol bilgisayarı yok, ilk başlarda çok yadırgamıştım, sanırım 2010 yılından itibaren bu eksigi giderildi. Bu arada aracın otomatik şanzımanında da hala sorun çıkmadı.

verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum benimde bu araçtan başka aklıma yatan yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Details

verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum benimde bu araçtan başka aklıma yatan yok.

Alıntıları Göster
    enini boyunu bilmem ama o tiple hayatta almayacağım bir araç

fluence yanında prenses gibi kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

enini boyunu bilmem ama o tiple hayatta almayacağım bir araç

fluence yanında prenses gibi kalıyor

Alıntıları Göster
    Ssangyong ActıonSports sahibiyim,
    tip meselesini bir tarafa bırakırsak ki ben seviyorum,
    1seneyi aşkın süredir kullanıyorum 25bin km yaptım
    bu bir sene sürecinde sadece aracımda geri vites senkromeci ve 1.vites
    dişlisi değişti 20bin kmde.(yarım debriyajı fazla kullanmaktan)
    yedek parça sıkıntısı hiç çekmiyorum(erzurumdayım)
    Aracın sıfırını 35.300e halftop kabin ve 3yıl bakım hediyesi
    ile aldım bir senedir sadece yakıta ve vergiye para veriyorum.
    Alırken ikinci eli yok deniliyordu gecen gün galerici 29bin
    veririm dedi sizce son sahibi olur muyum?
    konuyu açan arkadaşım için de soracakları varsa enine boyuna cvblayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

Ssangyong ActıonSports sahibiyim,
    tip meselesini bir tarafa bırakırsak ki ben seviyorum,
    1seneyi aşkın süredir kullanıyorum 25bin km yaptım
    bu bir sene sürecinde sadece aracımda geri vites senkromeci ve 1.vites
    dişlisi değişti 20bin kmde.(yarım debriyajı fazla kullanmaktan)
    yedek parça sıkıntısı hiç çekmiyorum(erzurumdayım)
    Aracın sıfırını 35.300e halftop kabin ve 3yıl bakım hediyesi
    ile aldım bir senedir sadece yakıta ve vergiye para veriyorum.
    Alırken ikinci eli yok deniliyordu gecen gün galerici 29bin
    veririm dedi sizce son sahibi olur muyum?
    konuyu açan arkadaşım için de soracakları varsa enine boyuna cvblayabilirim

Alıntıları Göster
    ben de kyron ve karando ile ilgilenmekteydim. action sports da kullanıp test ettim. gerçekten çok hoşuma gitmişti. ama korando gerçekten mantıklı. bence kalitesiz değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: csurgeon

ben de kyron ve karando ile ilgilenmekteydim. action sports da kullanıp test ettim. gerçekten çok hoşuma gitmişti. ama korando gerçekten mantıklı. bence kalitesiz değil.

Alıntıları Göster
    Bu sayfaya bilgi sahibi olmadan yazı yazan arkadaşlara sormalı ne biliyorsunuzda yazıyorsunuz

Arkadaşın biri dalga geçmiş Mercedes motoru yok demiş

Var Mercedes teknolojisi ile üretilen araçlar

Ben 1 senedir kullanıyorum Konfor,sessizlik ve serilikte üstüne yoktur.

Test etsin bu arkadaşlar görüşelim ondan sonra

Şu anda piyasadaki bir çok binek araçtan daha iyi bir araçtır.

Çirkinlik konusu görecelidir bende beğendiğimden aldım aracı

İstanbul'dan Rize'ye gittim bu araç ile her durduğum yerde araç ile ilgili soru soran çok beğenen olduğunu belirtti bir çok kişi

Çirkinlik konusu dediğim görecelidir beğenmeyen olabilir

Ama onun dışında eleştiri yapmak için bilgi sahibi olunmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 16 Haziran 2011; 23:37:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Bu sayfaya bilgi sahibi olmadan yazı yazan arkadaşlara sormalı ne biliyorsunuzda yazıyorsunuz

Arkadaşın biri dalga geçmiş Mercedes motoru yok demiş

Var Mercedes teknolojisi ile üretilen araçlar

Ben 1 senedir kullanıyorum Konfor,sessizlik ve serilikte üstüne yoktur.

Test etsin bu arkadaşlar görüşelim ondan sonra

Şu anda piyasadaki bir çok binek araçtan daha iyi bir araçtır.

Çirkinlik konusu görecelidir bende beğendiğimden aldım aracı

İstanbul'dan Rize'ye gittim bu araç ile her durduğum yerde araç ile ilgili soru soran çok beğenen olduğunu belirtti bir çok kişi

Çirkinlik konusu dediğim görecelidir beğenmeyen olabilir

Ama onun dışında eleştiri yapmak için bilgi sahibi olunmalı

Alıntıları Göster
    Ssangyong kyron'u test ettim oldukça güzel bir araç.

Yalıtımı,konforu oldukça başarılı.

Motor ve otomatik şanzıman Mercedes'e aittir.

5 bağlantılı arka aks,çift salıncaklı ön süspansiyon sahip bir araç aynı zamanda.

Bir ara 52.000tl gibi bir fiyata veriyorlardı açıkcası marka takıntısı olmayan kişiler için oldukça güzel bir seçenek.

Youtube'da çarpışma testleride var aracın ordan bakabilirsiniz oldukça sağlam duruyor araç zaten tam şase üzerine kurulmuş bir araçdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 16 Haziran 2011; 23:52:11 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.