Şimdi Ara

SsangYong Enine Boyuna Tartışalım..! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
3
Favori
67.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu iş zevk meselesidir bundan 10 sene önce ülkemizde SUV kültürü bu kadar hakim değildi pick-uplar şantiye arabaları olarak görülüyordu o zamanlar küçüktük ama yinede neyin ne olduğuna kafamız basıyordu o zamanların en meşhur şantiye aracı ranger ve skystar'dı 2004-05 yıllarında insanlar devasa jantlarla bu araçların caddeye çıkıp dikkat çektiğinilastikleri değiştirip şantiyedede rahatça kullanılabildiğini gördü jipler dağ bayır gezmek zorunda olan mütahitlerin vazgeçilmeziydi hepsi ensesi kalın adamlardı işimiz görülsün diye aldı satmak için değil Mahindralar Nivalar kadar başarılı araçlardır İŞİNİ GÖRMEK İSTEYENE!!! Satmak için alıyosanız Passat alın sürekli değerlenir sonra bir dönemin yıldızı uzay kasa vectralar gibi yerin dibine geçerler.

Güvenlik konusunda millet tutturmuş Airbag diye evet faydalıdır ama araç hikayeyse Airbag sadece fiyat şişiren bir donanımdır.w124 mercedeslerde airbag 93 yılında eklenmiştir tek airbag vardır 10 tane Airbagi olan 2012 Punto evo o aracın yanında hiçte güvenli değildir yaşan görenler bilir bunlar kağıt üzerinde yazmaz...Yukarıda fotoğraflar var kaza yapmış araç foğrafları ikiside merso kanı taşıyor yıldızı olanın Ssangyongun en az 2 kat fazla hava yastığı var ama ya araba gerekli görmezde AÇMAZSA... Başkalarının tecrübelerini yaşayarak edinmek en büyük ahmaklıktır. Forum kaza anında hava yastığı açılmayan VW hyundai fiat konularıyla dolu...

• Araçta bir kere motor ve şanzıman mercedes ortak yapım ve 5 yıl garantili.
    Bence gelin ve bir test edin derim.
    Saygılar...
  • Ben SANGYONG ta satış danışmanı olarak çalıştığım için bence gelin aracı test edin
    Araçta motor ve şasi mercedes ortak yapım ve çok iyi bir araç,donanım olarak ta dolu bir araba
    Bu paralara bu tarz bir araç almanız bence çok zor..
    Test etmek isteyen olursa buyursun gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEDO-30

Araçta bir kere motor ve şanzıman mercedes ortak yapım ve 5 yıl garantili.
    Bence gelin ve bir test edin derim.
    Saygılar...

5 Yıl garanti dediğiniz araç sanırım Korando SUV modeli doğru mudur?
  • Bence aracı test etmeden sadece yorum yapmak için yapanlar yapmasın,araçta kötülencek çok bişey yok bence ben hem kullanıcı hemde satıcı olarak memnunum çok fazla şikayet bile yok araçtan,alanların yüzde 90 memnun geri kalan /10 luk kısımda normal her markada okadar şikayet zaten var.
    Bence düşünenler gelip test etsinler
  • Evet doğru Korando Suv modeli 5 yıl garantili olan
  • quote:

Evet doğru Korando Suv modeli 5 yıl garantili olan

Rexton W hakkında gelme tarihi olarak kesin ya da yakın tarih bilgisi var mı?
  • Rexton bu ay sonunda gelmesi bekleniyor,talep zaten çok yoğun,sipariş yazdırmaya çalışanlar bile var...
  • Araçları merak edenler buyursun gelsinler BAKIRKÖY/VELİ EFENDİNİN KARŞISINDAYIZ,elinden gelen yardımı yapmaya çalışırım.
    Saygılarımla
  • quote:

Rexton bu ay sonunda gelmesi bekleniyor,talep zaten çok yoğun,sipariş yazdırmaya çalışanlar bile var...

Fiyat hakkında tahmin var mı?
  • Hocam bana söyledikleri 100k+ gelecek dediler 100-110 bin falan bekleniyor...
  • Evet söylentiler o şekilde daha net bir fiyatta yok açıkcası,o yüzden ne söylersek insanları yanıltmış oluruz.
    On güne kadarda netlik kazanır diye düşünüyoruz.
  • arkadaşlar bende 2008 kyron almayı düşünüyorum fakat bunların en dolusu hangisi yani fullu sahibinde 4 5 çeşit model var hepside birbirinden farklı aynı modeller bile kiminde büyük ekran var kiminde eski tip küçük ekran bunları nasıl ayırt edip en dolu olanını anlayabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bugüne kadar aldığım en tok en seri arac.İlk olarak 2009 yılında Renault scenic Privilege'ı satıp mercedes'e gitmeye niyetliyken dalga geçmek için Ssangyong'a uğradık.Test sürüşünde sonra ve Nissan'a uğrayıp Qashqui'yi test ettikten sonra hemen gidip satın aldık.2010 yılında gizli buz sebebiyle aracın hakimiyetini kaybedip korkuluklara baya bir hızlı vurdum içinde kendim çıktım kapısı bile kasılmamıştı arkamdaki Ford Focus sürücüsü şok oldu,hem bana hem arabaya hiç birşey olmamıştı.Ve tarih mart 2013 gidip yine Korando sports aldım.Hem servisinden hem arabadan çok çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek varis

Bugüne kadar aldığım en tok en seri arac.İlk olarak 2009 yılında Renault scenic Privilege'ı satıp mercedes'e gitmeye niyetliyken dalga geçmek için Ssangyong'a uğradık.Test sürüşünde sonra ve Nissan'a uğrayıp Qashqui'yi test ettikten sonra hemen gidip satın aldık.2010 yılında gizli buz sebebiyle aracın hakimiyetini kaybedip korkuluklara baya bir hızlı vurdum içinde kendim çıktım kapısı bile kasılmamıştı arkamdaki Ford Focus sürücüsü şok oldu,hem bana hem arabaya hiç birşey olmamıştı.Ve tarih mart 2013 gidip yine Korando sports aldım.Hem servisinden hem arabadan çok çok memnunum.

Bilmediği,tanımadığı,görmediği araç hakkında yorum yapanlara Selam niteliğinde bir yorum,

TEŞEKKÜRLER TECRÜBENİZİ BİZİM İLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN...

• Ayrıca Babam hayatta acımaz arabaya Rize'deyken yayla dönüşü öndeki arabayla öyle bir kapıştılar ki bozuk yolda o araba nasıl dayandı kırılmadı anlamıyorum. Buda yaklaşık 60 km/h korkuluğa yaptığım işkence değişen sadece çamurluk ve tampon bide araba sağa doğru baya havaya kalktı ben uçtum ve kolçağa oturdum

http://imageshack.us/photo/my-images/22/14012010084.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek varis -- 20 Mart 2013; 12:45:32 >

• quote:

Bugüne kadar aldığım en tok en seri arac.İlk olarak 2009 yılında Renault scenic Privilege'ı satıp mercedes'e gitmeye niyetliyken dalga geçmek için Ssangyong'a uğradık.Test sürüşünde sonra ve Nissan'a uğrayıp Qashqui'yi test ettikten sonra hemen gidip satın aldık.2010 yılında gizli buz sebebiyle aracın hakimiyetini kaybedip korkuluklara baya bir hızlı vurdum içinde kendim çıktım kapısı bile kasılmamıştı arkamdaki Ford Focus sürücüsü şok oldu,hem bana hem arabaya hiç birşey olmamıştı.Ve tarih mart 2013 gidip yine Korando sports aldım.Hem servisinden hem arabadan çok çok memnunum.

bendede şuan 2007 Renault scenic Privilege var satıp kyron alma niyetim var acaba en fullu hakkında biginiz varmı. ben aslında nissan x-trail almayı planlıyordum fakat bu yorumları okuyunca düşüncem değişti birazda ssangyongu inceliyorum x-railden oldukça donanımlı ve sağlam duruyor.

• Kyron'la kullanılan parçalar hemen hemen aynı şöyle söyleyeyim ev-şantiye arasında çok yol yapacağımız için az yaksın diye Privilege Kangoo aldık araç o kadar kalitesiz geldi ki katlanamadık ve 28000'deki arabayı sattık.garantiden 5 parça değişti amörtisör takozlarına kadar servise garantisi bittiğinde napıcaz dedim boynunu büktü yapacak bişey yok dedi.Bence markaya değil ARABA'ya para verin..
  • quote:

Ayrıca Babam hayatta acımaz arabaya Rize'deyken yayla dönüşü öndeki arabayla öyle bir kapıştılar ki bozuk yolda o araba nasıl dayandı kırılmadı anlamıyorum. Buda yaklaşık 60 km/h korkuluğa yaptığım işkence değişen sadece çamurluk ve tampon bide araba sağa doğru baya havaya kalktı ben uçtum ve kolçağa oturdum

http://imageshack.us/photo/my-images/22/14012010084.jpg/

Geçmiş olsun

Şurada aracın Şasisi,Hakkında fikir sahibi olunabilir,

Demiri söküp kaldırıp atmış,betondan,arabada bir şey yok nerede ise:)

• quote:

Kyron'la kullanılan parçalar hemen hemen aynı şöyle söyleyeyim ev-şantiye arasında çok yol yapacağımız için az yaksın diye Privilege Kangoo aldık araç o kadar kalitesiz geldi ki katlanamadık ve 28000'deki arabayı sattık.garantiden 5 parça değişti amörtisör takozlarına kadar servise garantisi bittiğinde napıcaz dedim boynunu büktü yapacak bişey yok dedi.Bence markaya değil ARABA'ya para verin..

''ŞU KAZA SADECE FAR KIRILMASI İLE SONUÇLANMIŞTIR...!!!''

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.