Şimdi Ara

Ssangyong Hakkında Düşünceleriniz?Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.ford fusion aracımız var.2004 model ama çok iyi bakılmış 45binde lpg li,aksesuarlı yani 20bin tl edecek bir aracımız var.hemen hemen piyasasını araştırdım biraz.Biz bu arabayı satıp üzerinede yaklaşık bi 10bin tl ekleyip 30bin tlye sıfır pek yok maalesef 2.el temiz bir araba almayı düşünüyoruz.Aradığım fiyata çok yakın olan bir ssangyong actyon sports buldum.arkası kapatılmış jip gibi hoş duruyor.ama bu ssangyonglara bir türlü güvenemiyorum.araç 2008 model,45 binde,triptonik vitesli,park sensörlü,140 BEYGIR VE DIZEL,far sensörü,yağmur sensörü,hız sabitleyici vs gibi çok sayıda özelliği var.dolayısıyla benimde aklımı çok kurcalıyor.2008 model ve bu özelliklere sahip bu kadar hoş bir araç neden bu kadar ucuz.Kaç haftadıır yiyip bitiriyor beni.Bazıları içinde mercedes motor ve şanzıman var diyorlar.bu süper birşey tabiki.ama bu doğrumu değilmi bilmiyorum.bunu bilen bi arkadaştan bu sorunun cevabını rica ediyorum.ayrıca mercedes motor ve şanzıman var ise bu arabanın çok daha pahalı olması gerekiyor ve gene ucuz çok aklımı kurcalıyor.ama mercedes motor olmasa bile bu aracı kullanıp deneyen bilen varmı?.nasıl yol tutuşu,sağlamlığı,konforu güzelliği,bazıları çok iyi diyor bazıları çok kötü diyor.kafam çok yoruldu araştırmaktan :).artık dh üyelerine sormanın zamanı geldi diye düşündüm :).herkes yorum yapsın fikrini söylesin ama özellikle kullanıp deneyen bilen birinin görüşlerine çok ihtiyacım var teşekkürler.

Almayı düşündüğüm araç bu normalde pick up tarzı ama kapattırmışlar ve böyle jip gibi daha hoş duruyor:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-kazasiz-boyasiz-triptronic-vites-li-42-55837875/detay/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.