Şimdi Ara

SSD aldım değerler normal mi sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, Alışveriş sitesi üzerinden elden ihtiyaç fazlası olduğu söylenen bir SSD satın aldım.
    kullanılmış olabilme ihtimaline karşın SSDLife programı ile test ettim.
    değerler burda. .. 400 TL'ye satın aldım. Ürün daha önce kullanılmış mı kullanılmamış mı öğrenmek istiyorum.
    OKUMA YAZMA hızı çok düşük geldi. Casper Laptoba takılı, i7 3630QM - GT630M - 8GB RAM

SSD aldım değerler normal mi sizceSSD aldım değerler normal mi sizceSSD aldım değerler normal mi sizce

• daha önce kullanılmamış çünkü sadece hayatı boyunca toplam 2saat kullanılmış o da senin kullanmaya başladığın zamana denk geliyor muhtemelen ve üzerine ömrü boyunca sadece 13gb yazılmış o da tam senin yazdığın kadar ama hızının düşük olduğu doğru sata2 hızında çalışıyor gibi gözüküyor biostan sata3 yani 6gbps hızına ayarlaman gerekebilir
  • Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim, nasıl ayarlayabilirim bilginiz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patron00

Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim, nasıl ayarlayabilirim bilginiz var mı ?

hiç casper kullanmadım önce laptopun çipsetinin sata3 hızını desteklemesi gerekiyor kitapçığı falan varsa ordan okumak lazım var mı diye eğer destekliyorsa biosta harddisk yapılandırması veya benzeri bir menünün içinde sata tipini ahci seçmek ve ayarlama seçeneği varsa 6gbps hızına ayarlamak lazım tabi eğer biosta böyle seçenekler varsa casperları hiç bilmiyorum desktop bilgisayarda şöyle görünür o menü

windows içinde de anakartın sata ahci çipsetleri sürücülerinin en son sürümünün yüklü olması gerekir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu değerler normal mi??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.