Şimdi Ara

SSD Alıp Onu Taşınabilir Kılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Hepsiburada'da Sandisk SSD Plus 240GB alıp harici ve taşınabilir SSD olarak kullanmak istiyorum. Koruyucu kutular 60 lira civarında. Totalde 260 liraya denk geliyor. Aynı kapasite ve performansta taşınabilir SSD 500 liradan başlıyor. Sizce mantıklı olur mu bu?

• Daha ucuza kutular da var. Kullanım olarak hazır harici ile dediğiniz arasında bir fark yok. Ama ileride arıza olur ve veri kurtarma gerekli olursa SSD çözümleri daha zor. Ve pahalı. HDD ler ile SSD lerin birbirlerine göre üstünlükleri de var kötü yönleri de var. Verilerinizi yedekli tutarsaniz SSD kullanım olarak cok daha hızlı. Ama ben klasik HDD leri daha güvenli buluyorum hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DigitalVeri kullanıcısına yanıt
    WD Elements HDD var ancak çok yavaş işletim sistemi çalıştırmak için. Donuyor çoğu zaman Windows 10.
  • Start Again kullanıcısına yanıt
    WD lerde bahsettiğiniz durum sık karşılaşılan bir sorun. Plakalarda oluşan bölgesel hasar nedeniyle diskte saklanan sorunlu sector kaydı dosyası şişiyor. Bu yüzden disk aşırı yavaşlıyor. Veri kurtarma cihazı ile bu sorun giderilerek veriler normale yakın hızda alınabiliyor. Ancak sorunlu sektörler düzelmiyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun teknik kısmından çok alışverişle ilgili olan kısmına yorum yapayım. Hepsiburada pişmanlıktır!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.