iyi günler arkadaşlar; nasıl oldu bilmiyorum ama Pc deki SSD arızalandı çalışmıyor, SSD garantiye gidecek ama benim sorunum;
Pc deki iki tane Windows kuruluydu biri SSD üzerinde diğeri de harddisk üzerinde;
Sanırım Boot dosyaları SSD üzerinde olduğu için Windows diğer harddisk üzeriden de açılmıyor Diğer sistemi açarsam hem verilerimi kurtaracağım hemde sistem yedekleri sayesinde ssd deki sistemi kopyalayabilirim bu konuda;
Windows 10 kurulum cdsi ile başlangıç onarma yaptım olmadı komut satırı üzerinden bootsec.exe komutlarını kullandım olmadı. boot'un kurulu olduğu disk ve disk parçaası komple yok olduğu için yeni 100mb lık bir disk bölümü oluşturup bootsec /rebuilbcd yaptım yine olmadı(ya da ben beceremedim)
bana bu konuda yardımcı olacak biri varsa çok sevinirim
Hirens boot cd'yi flash belleğe yazdırıp boot eder ve içindeki mini windows xp'yi çalıştırırsanız dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.
zwanzig
kullanıcısına yanıt
hocam tşk ederim cevabınız için bilgileri kurtarmak için dediğiniz yöntemi denerim sağolun önemli bilgiler diğer harddiste şuan o konuda sıkıntı yok
benim aslı sorunu sistemi de kurtarmak ikinci harddiste kurulu olan sistem üzeriden windows 10 nu açmak bunun içinde yeni bir boot yaratmam lazım bu konuda yardımcı olursa arkadaşlar çok sevinirim
sorunumu buldum arkdaşlar
sistem uefi olarak kurulduğundan dolayı sorun yaşamışım doğru kodlar problem yaşayan arkadaşlar için UEFI Bootloader Onarma