Şimdi Ara

ssd bad sector

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün oyun oynarken donma yaşadım. Mecburen pili çıkardım. Çalıştırdığımda sorunsuz çalıştı ama sonra hdd aygıt sorunu lütfen yedekleme yapınız hatası verdi.
    Hatanın detaylarında sorunun 24gblık ssd'de olduğunu anladım. Nette okuduklarımla hdd tune yükleyip detaylı rapor almak istedim.750 gblık HDDde sorunsuzdu. Fakat 24GB ssdde bad sectorler var. SSD taraması yaparken ortasında donma yaptığından tam rapor alamadım. Ürün 1 yıl daha garantili çözümü var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

cihaz: asus win 8
    750 HDD
    24SSD
    2 yıl garantili

EMRE

• HDD bad sector kullanıcı hatası demenin çok zor olduğu arızalardan biridir. Ne mutlu ki garantisi var; derhal garanti kapsamında teknik servise vermenizi öneririm. Bad sector'ün çözümü yok, sadece etkilerini gideren yöntemler var ama giden gidiyor. SSD kusurlu, verin değiştirsinler.
  • Teşekkür ederim.
    Bir kaç gün idare eder umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikomagnet

Teşekkür ederim.
    Bir kaç gün idare eder umarım

O kadar idare eder ama önemli verilerinizi yedeklemek ÇOK akıllıca olur sayın bayım. Bad sector yayılırsa kaybından üzüntü duyabileceğiniz dosyalarda bozulmalara neden olabilir. Tez yazarken benzer şeyler yaşadım yedeğim olmasa napardım bilmiyorum. Ya da windows sistem dosyalarının olduğu bir sector bad sector haline gelirse windows açılış sorunları yaşayabilirsiniz ki o zaman "hassector" desek yeridir. Özet: Acil yedek alınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 4 Ocak 2014; 8:17:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.