Şimdi Ara

SSD donma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir SSD aldım teamxtreem s3 120GB format attım ahci mod u falan ayarladım. Fakat bilgisayarda zaman zaman 1 dakikaya varan donmalar yaşayabiliyorum. Bunun bir çözümü yok sanırım. Bilen biri var mı acaba?

Eğer yoksa bir çözümü team xtreem almayın derim..

• başka bir sebebden donma olabili sata kac anakartınız ? 1 2 3
  • sata2
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivabonera

Arkadaşlar yeni bir SSD aldım teamxtreem s3 120GB format attım ahci mod u falan ayarladım. Fakat bilgisayarda zaman zaman 1 dakikaya varan donmalar yaşayabiliyorum. Bunun bir çözümü yok sanırım. Bilen biri var mı acaba?

Eğer yoksa bir çözümü team xtreem almayın derim..

Anakartın sürücüleri guncelle biosunda guncel olmasi onemli birde ssd in icin çıkmış fw lerde sorunu çözebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fw lerden hangisini kullanacağımı kestiremedim pek. Marka model olarak bazı FW'ler var fakat team xtreem'in bu şekilde bir çalışması yok. Anakart ı güncellemeyi deneyeceğim
  • aynı sorun bendede var team x3 sdd kullanıyorum bios güncel ssd firmware güncel.

çok az bir takılma yaşıyorum oyunlarda ara sıra 1-2 saniye bile değil

Anakart GIGABYTE GA-970A-DS3 AMD 970, DDR3, AM3+, SATA6Gb/s, USB3.0, ATX

SSD Team 120GB Xtreem S3 Sata3 SSD (TMSSDS3-120G)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykuts41

aynı sorun bendede var team x3 sdd kullanıyorum bios güncel ssd firmware güncel.

çok az bir takılma yaşıyorum oyunlarda ara sıra 1-2 saniye bile değil

Anakart GIGABYTE GA-970A-DS3 AMD 970, DDR3, AM3+, SATA6Gb/s, USB3.0, ATX

SSD Team 120GB Xtreem S3 Sata3 SSD (TMSSDS3-120G)

dostum benim donmalarım bir dakikaya kadar uzayabiliyordu. İde modunda formatlayınca düzeldi. Ahcı modu problem çıkarıyordu sanırım benimkinde. Zaten sistemi yükledikten sonra ahcıyı aktif hale getirmiştim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    PUBG Ram Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vivabonera kullanıcısına yanıt
    hocam ekran kartın ne bilgisayar modeli ne ? 120 Gb TLC mi aldın onlar veri saklarken 3 byte yer ayırıyor MLC olanlar ise 2 Byte lık bu yüzden 120 GB ile 126 Gb ye göre daha çok ucuz görünüyor..
  • anakart ecs black ekran kartım da ati 3000 serisinden. Team extreem s3 serisi olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vivabonera -- 27 Ağustos 2013; 23:16:27 >
  • ne yapsam normal olarak format atsam düzelirmi sonradan ahciyi aktif hala getirirsem sorun kalmıyormu?
  • Sanırım olmaz ben ahci mod olmadan kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.