Şimdi Ara

SSD + HDD önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 450 lira civarı bütçem var. Sistemi ssd'ye kuracağım. Arşiv-depolama hdd'de olacak. Bunların paylaşımlarını kafamda 120gb ssd 1 tb hdd olarak düşündüm ama ssd'den kısılıp 2 tb hdd de tercih edebilirim. Çok performans gerektiren işler yapmıyorum birazcık oyun sadece. Sağlam, güvenilir ve seri bir kullanım istiyorum. Mevcut harddiskimden (1 tb samsung model no hatırlayamadım.) fokurdama sesleri geliyor çok ağırlaştı kullanım ve arşivimin gitme ihtimalinden tedirginim. Önerilerinizi bekliyorum.

• Wd blue yada seagate 1tb ile samsung evo ssd alabilirsin.
  • aynen bene 240 veya 256 gb ssd alıcam sanırım sandisk g26 alıcam bulamazsam g25 onun dılında 2tb harici diskte lazım film ve dizi arşivlerini tuttugum 3 tane 1tb hdd ler dolmak uzere

• V300 serisi kullanım ömrü konusunda diğer ssd'lerden geride kalıyor. Tavsiye etmem.
    quote:

http://www.vatanbilgisa...a-450mb.html#ozellikler
    bu ssd daha iyi değil mi? sadece yazma ve okuma verilerini parametre alarak söylüyorum.
  • Samsung 850 Evo 120 gb ile kıyaslarsak hangisini önerirsiniz peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulletride -- 3 Temmuz 2015; 17:16:56 >
  • v300 serisinin 850 evo serisine karşı hiçbir avantajı bulunmuyor. Samsung tavsiye ederim.
    quote:

samsung 850 Evo 120 gb ile kıyaslarsak hangisini önerirsiniz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

v300 serisinin 850 evo serisine karşı hiçbir avantajı bulunmuyor. Samsung tavsiye ederim.
    quote:

samsung 850 Evo 120 gb ile kıyaslarsak hangisini önerirsiniz peki?

sandiskle kıyas sormuştum aslına bakarsanız. dediğinizden sonra v300ü eledim zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.