Şimdi Ara

SSD HIZ TESTİ SONUÇLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yeni bi laptop aldım. (Msi gt70) içerisinde 120 GB SSD + 750 GB HDD var. Ne kadar araştırsamda bu ssd nin ne işe yaradığını bir türlü çözemedim. Baktığın sitelerde adamlar hız testleri yapmışlar, bende yapim dedim sonuçlar bunlar :

ancak hala ssd yi kulanmayı bilmiyorum. Anladığım kadarıyla depolamayla alakalı bir parça. Ancak bu yaptığımız hız testi nedir, neyin hızını ölçüyoruz? Benim cihazın ssd hıı iyi mi? Bu sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.

SSD HIZ TESTİ SONUÇLARI

SSD HIZ TESTİ SONUÇLARI

• ssd yi ne amaçla ve nasıl kullanacağımı sölerseniz çok iyi olur. Şimdiden cevap verceklere teşekkürler.
  • ssd normal hdd lere göre daha performanslıdır ama sizin bu bilgisayardaki takılı ssdyi merak ettim dogrusu 900mb/sn okuma hızı var nasıl bir baglantısı varsa artık
  • değerler düşük, okuma yazma hızlı ama 4k değerleri yerlerde. aynı zamanda erişim süreleri de yüksek. ssd nin modeli ne acaba? volume0 diye geçmiş
  • markası sandisk modelini bilmiyorum.http://www.hizlial.com/u30.001.1473.0127/msi-gt70-0nc-098tr-superr-i7-3610qm-23ghz-16gb-264gb-ssd750gb-3gb-gtx670m-173-w7p-bluray-writer bu siteden satın aldım. SSD nin özelliklerine burdan bakabilirsiniz. Orda yoksa laptoptan nasıl bulacağm konusunda yardım edin söyleyeyim.

programdaki seq, 4K, 4K-64Thrd, Acc.time terimleri nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardelan44 -- 13 Temmuz 2012; 14:40:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

ssd normal hdd lere göre daha performanslıdır ama sizin bu bilgisayardaki takılı ssdyi merak ettim dogrusu 900mb/sn okuma hızı var nasıl bir baglantısı varsa artık

900mb/sn okuma hızı çok mu düşük? Konuyu tam bilmiyorumda.
  • Ya pci-e bağlantılı bir ssd ya da iki taneyi raid yapmış adamlar.
    4k değerleri düşük olduğuna göre raid olasılığı daha yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dns performans testi...
    4 yıl önce açıldı
    DH Hız Testi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawful Evil

Ya pci-e bağlantılı bir ssd ya da iki taneyi raid yapmış adamlar.

yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelan44

quote:

yani?

Pardon tam okumamışım ben
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardelan44

quote:

yani?

Pardon tam okumamışım ben

ben bu konuda pek iyi değilim raid ile ssd nin farkı nedir?
  • Raid iki tane aynı model depolama birimini beraber tek bir bölüm olarak kullanmaya denir
    Raid bir aygıt değil tekniktir
    raid yaparak 2 ve daha fazla ssd veya harddiski bir arada kullanabilirsin
    iki tane temel yöntem vardır raidlerde
    raid 0 ve raid 1
    raid 0 da dosyalar kaç tane depolama birimi varsa onun sayısına bölünüp her parça farklı depolama birimine gider böylece performans artışı olur.
    raid 1 de birinci depolama biriminde olan herşey diğer depolama birimlerine yedeklenir.
  • quote:

Raid iki tane aynı model depolama birimini beraber tek bir bölüm olarak kullanmaya denir
    Raid bir aygıt değil tekniktir
    raid yaparak 2 ve daha fazla ssd veya harddiski bir arada kullanabilirsin
    iki tane temel yöntem vardır raidlerde
    raid 0 ve raid 1
    raid 0 da dosyalar kaç tane depolama birimi varsa onun sayısına bölünüp her parça farklı depolama birimine gider böylece performans artışı olur.
    raid 1 de birinci depolama biriminde olan herşey diğer depolama birimlerine yedeklenir.

peki benim verdiğim sonuçlar daki terimler seq 4k vs. ne olduklarını biliyor musun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.