Bildirim
SSD için Harici Kutu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ssd diskleri harici disk olarak kullanmayın. çok veri kaybı yaşarsınız; ayrıca ömürlerini çok çabuk tüketirsiniz. -
Bunu bilmiyordum. Neden ömrü çabuk tükeniyor? Zira bilgisayarda kullanıldığında daha çok veri yazıp silme olmuyor mu? -
usb "TRIM" desteklemediği için çok daha çabuk yıpranacaktır hücreler. ayrıca ssdler elektriksel anlamda mekanik hddlere oranla daha hassas oldukları için kazara "donanımı güvenli kaldır" demeden usb bağlantısını koparırsanız veri kaybı ihtimali çok daha yüksek olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: mortarxl
ssd diskleri harici disk olarak kullanmayın. çok veri kaybı yaşarsınız; ayrıca ömürlerini çok çabuk tüketirsiniz.
+1 -
çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Bu durumda iki SSD'de bilgisayarda kalmış oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: mortarxl
usb "TRIM" desteklemediği için çok daha çabuk yıpranacaktır hücreler. ayrıca ssdler elektriksel anlamda mekanik hddlere oranla daha hassas oldukları için kazara "donanımı güvenli kaldır" demeden usb bağlantısını koparırsanız veri kaybı ihtimali çok daha yüksek olacaktır.
Hocam ben yedekleme için alacağım ben ssd leri daha dayanıklı diye biliyordum ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X