Şimdi Ara

SSD İle Windows 7 Açılış Süresi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
6
Favori
16.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: demircibu

cpu bios ilk ekrandan sisteme masaüstüne gelen kadar 8sn sürüyor

sistem;

msi gtx 670 power edition tf4
    Aerocool Strike X 1100W 80+ Plus Gold sertifikalı
    Core i7 2600k 4500mhz ht açık 8core
    MSI P67A-GD65
    corsair 2x4gb ddr3 1866mhz
    Corsair 120gb force gt sata3

Bizim insan gözlerimiz bakarak ölçmüyor Neo program kullanıyoruz
  • quote:

cpu bios ilk ekrandan sisteme masaüstüne gelen kadar 8sn sürüyor

BootRacer Programı ile kaç saniye sürüyor o önemli
  • SİSTEMİN BOOT RACER SÜRESİ..

SSD İle Windows 7 Açılış Süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolqun -- 6 Ocak 2013; 21:41:19 >
  • Secure erase yaptim ama acilirken yine hosgeldiniz yazisina bakiyorum 2-3 saniye

Birsey dikkatimi cekti arkadaslar.bende klavye logitech g510 var hosgeldiniz yazisinda klavyenin isiklari sonuyor sonra geri yaniyor ondan sonra masa ustune geciyor yani sanki orada sistem birdaha yarama yapiyor gibi oluyir ama inanin cok can sikici olmaya basladi

Amd sistemde anakart gigabyte 990xa ud3 anakartta hos geldiniz yazisini gormuyordum sonra bir ara gormeye basladim port degistirdim ve tekrardan gormemeye basladim fakat suandaki x79a gd 45 anakartta port degistirmeme ve kablo degismeme ragmen yazidan kurtulamiyorum.

Bu arada bj yaziyi yazarken aklima geldi intel sisteme gecmeden once hosgeldiniz yazisini amd sisyemde goriyordum yani anlayacaginiz ssd den yada sistemde kullandigim parcalardan kaynaklaniyor.

Mesela creative xfi titanium ses karti kullaniyorum 875w tt toughpower xt psu var ve 2 adet 6950cf kurulu.acaba kasanin oninde bulunan usb girislerini de mi iptal etsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Mesela creative xfi titanium ses karti kullaniyorum

ses kartnı söküp denermisiniz? bendede titanyum fataly vardı çıkartnda 4 renk birleşmiyordu takınca birleşiyordu
  • 31 saniyede açılıyor, 4 saniyede kapanıyor win 7 64 bit
  • windows 8 de nasıl olur merak ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahriparlaktas

windows 8 de nasıl olur merak ediyorum :)

win8 de denedim 6 yada 8 saniyede açılıyordu bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

quote:

Hocam video çekermisiniz bilgisayar açma tuşuna basıp 6 saniyede windows ekranı geliyorsa gerçekten mükemmel.. inanamıyorum 6 saniyede açılacağına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

quote:

Hocam video çekermisiniz bilgisayar açma tuşuna basıp 6 saniyede windows ekranı geliyorsa gerçekten mükemmel.. inanamıyorum 6 saniyede açılacağına

şimdi tekrar win8 yükledim video çekemem ama boot racer ile denerim şuan driverleri kuruyorum. tuşa bastıkdan sonra bios asus yazıyor sonra sayıyorum yaklaşık 6 saniyede gibi açılıyor

• bootracer görüntüsü ssd nin driverini kurmadan çektim 6 saniyede açılıyor

SSD İle Windows 7 Açılış Süresi

aşağidaki linktede 6 saniyede açılıyor windows8 yalnız ordaki kart deluxe olan modeli

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L1VrW_d3E-Y#!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 7 Ocak 2013; 21:59:38 >

• Benim bilgisayarda windows açılırken 3 dakika boyunca hoşgeldiniz diye karşılıyor.
    Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatalahutalapukaka

Benim bilgisayarda windows açılırken 3 dakika boyunca hoşgeldiniz diye karşılıyor.
    Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Hocam Fiat Doblo ile M3 karşılaştırılmaz : )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir ara görünüyordu şimdi görünmüyor. Bildiğim kadarıyla SSD'lerin doluluk oranı da performansı etkiliyebiliyor. Belki bu yüzden olabilir. Ayrıca SSD optimizasyonu ile ilgili çeşitli yazılar var internette biraz araştırırsanız yardımcı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

Secure erase yaptim ama acilirken yine hosgeldiniz yazisina bakiyorum 2-3 saniye

Birsey dikkatimi cekti arkadaslar.bende klavye logitech g510 var hosgeldiniz yazisinda klavyenin isiklari sonuyor sonra geri yaniyor ondan sonra masa ustune geciyor yani sanki orada sistem birdaha yarama yapiyor gibi oluyir ama inanin cok can sikici olmaya basladi

Amd sistemde anakart gigabyte 990xa ud3 anakartta hos geldiniz yazisini gormuyordum sonra bir ara gormeye basladim port degistirdim ve tekrardan gormemeye basladim fakat suandaki x79a gd 45 anakartta port degistirmeme ve kablo degismeme ragmen yazidan kurtulamiyorum.

Bu arada bj yaziyi yazarken aklima geldi intel sisteme gecmeden once hosgeldiniz yazisini amd sisyemde goriyordum yani anlayacaginiz ssd den yada sistemde kullandigim parcalardan kaynaklaniyor.

Mesela creative xfi titanium ses karti kullaniyorum 875w tt toughpower xt psu var ve 2 adet 6950cf kurulu.acaba kasanin oninde bulunan usb girislerini de mi iptal etsem?

Secure erase yi nasıl yaptığınız hakkında detaylı bilgilendirme yapabilir misiniz? bende disklerimi formatlayıp temiz bir kurulum yapmak istiyorum yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

• Orijinalden alıntı: Wolqun

SEBEBİNİ BULDUNUZ MU GEÇ AÇILMANIN? BENDE DE SİZİNKİNE BENZER BİR PROBLEM VAR ÇÜNKÜ..

Hayır sebebini bulamadım ama bu sorunu yaşayan arkadaşlarda olduğu gibi bende de Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series ses kartı takılı yarın ses kartını çıkarıp öyle deneyeceğim bakalım fark yapacak mı.
  • Orijinalden alıntı: gogogokhan

Orijinalden alıntı: Wolqun

SEBEBİNİ BULDUNUZ MU GEÇ AÇILMANIN? BENDE DE SİZİNKİNE BENZER BİR PROBLEM VAR ÇÜNKÜ..

Hayır sebebini bulamadım ama bu sorunu yaşayan arkadaşlarda olduğu gibi bende de Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series ses kartı takılı yarın ses kartını çıkarıp öyle deneyeceğim bakalım fark yapacak mı.

Ses kartsiz deneyince bolgi ver hocam

Secure erase i usb bellek ile yaptim.yarin bi ufak guide hazirlarim hocam

Bootable Usb Flash Bellek ile Secure Erase için gerekenler

http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/

bu linkteki programı indirin daha sonra da aşağıdaki linktekini indirin

http://partedmagic.com/doku.php?id=downloads

direk download butonuna basın otomatikman acılan sayfada download baslıcaktır .273mb dosya boyutu

daha sonra ilk indirdiğiniz programı çalıştırın.

Step1 kısmından Parted Magic seçin

Step 2 kısmında ise Browse butonuna tıklayıp indirdiğiniz 273mb lık dosyanın yerini gösterin

Step 3 te ise takmış olduğunuz usb belleği seçin.Yani usb belleği pc ye taktınız my computer a girince orada usb belleğinize hangi harf atanmış ise onu seçiyorsunuz.

daha sonra create butonuna basıp usb den boot ediyorsunuz

•  SSD İle Windows 7 Açılış Süresi

Böyle bir sonuç aldım hiç bir ayar yapmadan. Bende Windows logosu gözüküyor bir saniye falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

@Uğur.Türkben
    hocam sizin pc de acma kapama tusuna basmanızla bios ekranı hemen geliyormu yoksa bir elektrik akısı meydana geliyor bi 15 sn falan sonramı bios ekranı geliyor benim o sekilde cunki psu nun ozelliğimi anakartın ozelliğimi bilemiyorum bir video paylasırmısın hocam

Seninle aynı anakartı kullanıyorum hiachi ,

Asus Maksimus Gene-z z68 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

@Uğur.Türkben
    hocam sizin pc de acma kapama tusuna basmanızla bios ekranı hemen geliyormu yoksa bir elektrik akısı meydana geliyor bi 15 sn falan sonramı bios ekranı geliyor benim o sekilde cunki psu nun ozelliğimi anakartın ozelliğimi bilemiyorum bir video paylasırmısın hocam

Seninle aynı anakartı kullanıyorum hiachi ,

Asus Maksimus Gene-z z68 .

üstat anakart bozukmuş garanti kapsamında para iadesini aldım.üçkez işlemci portundan arıza verdi değiştirdiler tamir ettiler fayda etmedi saolsun cizgi aldığınız firmaya mail altın bu raporla dedi ya aynısından yada paraiadesi isteyin dedi benimde şansım asusta pektutmayınca paraiadesi alıp yerine almanyada bulunan bir siteden asrock z77e ıtx getirttim anlıyacagın sistemi ufalttım aldığım paranın daha azıyla hem anakart hem kasa almış oldum(bitfenix prodigy).henüz o sistemde açılış testlerine girişemedim çünki işlemcimide değiştirdim(2600k<3770k) işlemcim henüz gelmedi.Üstteki problem belki psu dandır diyede yerine yeni psu da aldım(seasonic x850).Göreceğim şimdi acılısın yavaslığı ssd denmi yoksa diğer donanımlardanmı.sizin ssd nin marka ve modeli nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 8 Ocak 2013; 9:20:59 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.