Şimdi Ara

SSD İle Windows 7 Açılış Süresi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
6
Favori
16.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OCZ Vertex 3 ssd kullanıyorum ama win7 kullanmıyorum, 4 top birleşiyor mu birleşmiyor mu bakamıyorum ama
    Windows xp de "Starting windows" kısmında soldan sağa dogru kayan kısım iki kere geçiyor ve sistem açılıyor. hoşgeldin yazısı çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 5 Mayıs 2012; 22:25:05 >
  • Autostart yüklemesinden kaynaklanan ufak bir gecikme olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

nasıl mod hocam? bir ara başka dvd ile yüklemiştim windows açılış 4 renk birleşmeden açılıyordu. sorun driver yada windows dvd si ile izlenimlerime göre yazıyorum

Arama kısmına msconfig yazın, sonra pencereden önyükleme kısmına gelin. Sonra aşağıda orta kısımda "GUI önyüklemesi yok" seçeneğini işaretleyip uygula ve tamam diyerek çıkın. Artık o 4 renk birleşmeden açılacaktır.

Geçen sayfalarda verilmişti, buraya gelsin dedim, arkadaşlardan haberi olmayanlar var gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

OCZ Vertex 3 ssd kullanıyorum ama win7 kullanmıyorum, 4 top birleşiyor mu birleşmiyor mu bakamıyorum ama
    Windows xp de "Starting windows" kısmında soldan sağa dogru kayan kısım iki kere geçiyor ve sistem açılıyor. hoşgeldin yazısı çıkmıyor

xp de trim desteği yok biliyorum
  • ssd almanın zamanı yaklaşıyor...
  • SSD almak isteyen arkadaşlar için yazayım dedim ama reklama giriyormu yada yazılabilir mi? Emin değilim. Yasaksa mesajı silebilirim. SSD Raid sisteme geçtiğim için 60GB Corsair Force F60 SSD diskim satılıktır. Almak isteyen irtibata geçsin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmigamaN

SSD almak isteyen arkadaşlar için yazayım dedim ama reklama giriyormu yada yazılabilir mi? Emin değilim. Yasaksa mesajı silebilirim. SSD Raid sisteme geçtiğim için 60GB Corsair Force F60 SSD diskim satılıktır. Almak isteyen irtibata geçsin lütfen.

2.ci el ilanlar bölümüne ilan vermeniz gerekiyor;-)
  • buyrun raid 0 ile windows açılış hızı rezalet açılışta anakart logosunu kaldırmasam 5 sn. daha geç açılacak. sm=s20.gif]

buda addo test

SSD İle Windows 7 Açılış Süresi
  • Buda benden arkadaşlar... Vertex 4 kullanıyorum % 60 doluluk oranı ile açılma hızı bu şekildedir

buradan izleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 5 Eylül 2012; 22:50:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

Buda benden arkadaşlar... Vertex 4 kullanıyorum % 60 doluluk oranı ile açılma hızı bu şekildedir

video görünmüyor?
  • quote:

quote:

Buda benden arkadaşlar... Vertex 4 kullanıyorum % 60 doluluk oranı ile açılma hızı bu şekildedir

video görünmüyor?

Alıntıları Göster
    quote:

video görünmüyor?

buradan izleyebilirsiniz

• quote:

quote:

video görünmüyor?

buradan izleyebilirsiniz

açılış güzel sistemde ses kartı varmı? bootracer ile açılış yapabilirmisiniz? kaç saniyede açılıyor
  • quote:

quote:

quote:

video görünmüyor?

buradan izleyebilirsiniz

açılış güzel sistemde ses kartı varmı? bootracer ile açılış yapabilirmisiniz? kaç saniyede açılıyor

3.8 saniyede açılıyordu düne kadar. şimdi 5 saniyede açılıyor çünkü % 60 ı doldu 5 saniyeyi geçmiyor kesinlikle ama :)))

• bootracer ile açılış yapip ekran görüntüsü koyabilirmisiniz?
  • 128 GB Vertex 4 ile aldığım sonuç bu şekilde. Daha iyi bir anakart ile 1'er saniye daha düşer diye tahmin ediyorum.

SSD İle Windows 7 Açılış Süresi
  • ocz vertex 4 128gb ile yapılan test sonucum işaretli olan değerlerimmi teşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: antbebox07

ocz vertex 4 128gb ile yapılan test sonucum işaretli olan değerlerimmi teşk.

/>

3.8 olan BootRacer'in versiyonu sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

/>

programı çalıştırıyorum pc kapanıp açılıyor skor ekranı bir türlü çıkmıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

/>

programı çalıştırıyorum pc kapanıp açılıyor skor ekranı bir türlü çıkmıyor

hocam 3.8 bootracer versiyonu bootraceri tamindirden indirip bir ss eklermisiniz? yukarıdaki Blackeagle arkadaş gibi?

• bende lenovo y580 var ve 32 gb ssd var icersinde..

laptop 13-15 saniyede aciliyo.. masa ustu karsima geliyor..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.