Şimdi Ara

SSD İle Windows 7 Açılış Süresi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
6
Favori
16.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ProLoade

Selam

Arkadaşlar boot racer diye bir prog var Free Onunla sürelerinizi karşılaştırabilirsiniz Ayhnı zamanda Dünya üzerindeki açılış süreleri de var İnanılmaz rakamlar var NAsıl oluyoır bende bilmiyorum

Benim açılış hızım Şu anda makina tam yüklü olmasına rağmen 32 sn Aşağıda ki link i inceleyebilirsiniz

http://www.greatis.com/bootracer/

Bu programın free olma sebebi Sisteminizi hızlandırmak için başka proglar önermesi TAbii ki kendi proglarını :))

ben bu programı yükledim boot racer 15 saniyede açılıyor benimki.

15 saniyede açılması nasıl arkadaşlar iyimi?

SSD İle Windows 7 Açılış Süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 14 Şubat 2012; 18:12:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

Ne demek iyi mi Çoook iyi derler ona

Ben 32 sn de açılıyorum prog a göre ama aklına gelebilecek herşey yüklü
    Fresh kurdugumda 22 sn leri görmüştüm
  • quote:

quote:

Ne demek iyi mi Çoook iyi derler ona

Ben 32 sn de açılıyorum prog a göre ama aklına gelebilecek herşey yüklü
    Fresh kurdugumda 22 sn leri görmüştüm

bende şimdi 60 gb dolu ssd 120 gb yukarıda resmini de koydum 15 saniye.

benim tek kafama takılan şu videodaki gibi 4 renk birleşmeden ve hoşgeldiniz yazısını görmeden açılmasını istememdir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PROF.EMULASYONCU

quote:

burda renkli toplar birleşmeden ve hoşgeldiniz yazısı görünmeden açılıyor

Bir daha bak hocam bu ne ekranın ortasında

hocam bu videoyu kasdetmiştim

Evet aynen bendeki ile aynı

• hocam senin video üsteki video değilmi nasıl seninkiyle aynı
  • ilk yorumlari okudum ona gore yorum yapayim..

bu ssd yaptiktan sorna win 7 de bazi optimizasyonlar yapiyor bazilari (ilk sayfadakiler yapiyormu bilmem)

acilisi hizlandirmak icin msconfigden islemci cekirdek sayisini en ust cekirdege cikarmak.. normal acilisda calisan programlari kapatmak ve hizmetlerde de ayni sekilde.. windows 7 de rehber arama gibi bsie vardi sanirim prefetch diye.. onuda disable falan yapiyoduk sanirim.. birakc sey daha vardi aklima gelmiyo yaa..
  • Optimizasyonu yapılmış bir sistem ile aldığım derece:

• Agility ve force ile ortalama bir anakartta 1-2 saniye görünür hele disk yeterince doluysa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

ilk yorumlari okudum ona gore yorum yapayim..

bu ssd yaptiktan sorna win 7 de bazi optimizasyonlar yapiyor bazilari (ilk sayfadakiler yapiyormu bilmem)

acilisi hizlandirmak icin msconfigden islemci cekirdek sayisini en ust cekirdege cikarmak.. normal acilisda calisan programlari kapatmak ve hizmetlerde de ayni sekilde.. windows 7 de rehber arama gibi bsie vardi sanirim prefetch diye.. onuda disable falan yapiyoduk sanirim.. birakc sey daha vardi aklima gelmiyo yaa..

hocam bizim burda anlatmak istediğimiz. aşağidaki videoda hiçbir ayar yapilmamış sadece ahcıden windows kurulmuş o kadar sizin dediğiniz ayarları biliyorum msconfigden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

ilk yorumlari okudum ona gore yorum yapayim..

hocam bizim burda anlatmak istediğimiz. aşağidaki videoda hiçbir ayar yapilmamış sadece ahcıden windows kurulmuş o kadar sizin dediğiniz ayarları biliyorum msconfigden.

maksadim size akil vermek degil fikir vermek.. bende biliyorum sizin mcsonfigdeki ayarlari bildiginizi.. :D

neysehh... ;)

tabi bende isterim hemen sak sak gecsinoralari.. havamiz da olur bak ssd sistem icin cok hizli yetisemiyo bile falan...

bende bu arada corsair force gt almayi planliyorum... bilmem benim icin fark edermi oyle olmamasi ...

• şimdiden hayırlı olsun güzel olur
  • quote:

quote:

Selam

Arkadaşlar boot racer diye bir prog var Free Onunla sürelerinizi karşılaştırabilirsiniz Ayhnı zamanda Dünya üzerindeki açılış süreleri de var İnanılmaz rakamlar var NAsıl oluyoır bende bilmiyorum

Benim açılış hızım Şu anda makina tam yüklü olmasına rağmen 32 sn Aşağıda ki link i inceleyebilirsiniz

Bu programın free olma sebebi Sisteminizi hızlandırmak için başka proglar önermesi TAbii ki kendi proglarını :))

arkadaşlar rica edeceğim zaman ayırın iki satır yazın..power tuşuna bastıktan kaç saniye sonra açılıyor...ssd nizin marka modeli
    ben power tuşundan sonra 61-63 saniye görüyorum ki deli olacağım....okuma yazma hızlarım 500 üstü ...bootrace ise 16 saniye diyor ne anlamsız rakam

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

quote:

quote:

Selam

arkadaşlar rica edeceğim zaman ayırın iki satır yazın..power tuşuna bastıktan kaç saniye sonra açılıyor...ssd nizin marka modeli
    ben power tuşundan sonra 61-63 saniye görüyorum ki deli olacağım....okuma yazma hızlarım 500 üstü ...bootrace ise 16 saniye diyor ne anlamsız rakam

bende 15 yada 20 saniyede açılıyor yukarda programla da denedim yeniden başlatınca 15 saniyede.

ssd model : CORSAIR 120GB FORCE 3 GT SERISI SATA 3.0 SSD (555MB OKUMA / 515MB YAZMA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 15 Şubat 2012; 23:40:01 >

• ssd şart olmuş artık, yanlız uzun süre kullanmak için 200gb ların fiyatının düşmesini beklemem mantıklı görünüyor.
  • spleenish teşekkürler daha da sonuç almak isterim..
  • hocam biosa gir boot menüde force bios bide keep current diye bişey vardı onu keep current yap dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 15 Şubat 2012; 23:50:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

quote:

hocam biosa gir boot menüde force bios bide keep current diye bişey vardı onu keep current yap dene

hocam bir ara açılıştaki anakart ahci kontrol ekranının mod ile kaldırabilindiğini söylediniz sonuç çıktımı o işten

nasıl mod hocam? bir ara başka dvd ile yüklemiştim windows açılış 4 renk birleşmeden açılıyordu. sorun driver yada windows dvd si ile izlenimlerime göre yazıyorum
  • quote:

nasıl mod hocam? bir ara başka dvd ile yüklemiştim windows açılış 4 renk birleşmeden açılıyordu. sorun driver yada windows dvd si ile izlenimlerime göre yazıyorum

Arama kısmına msconfig yazın, sonra pencereden önyükleme kısmına gelin. Sonra aşağıda orta kısımda "GUI önyüklemesi yok" seçeneğini işaretleyip uygula ve tamam diyerek çıkın. Artık o 4 renk birleşmeden açılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Arama kısmına msconfig yazın, sonra pencereden önyükleme kısmına gelin. Sonra aşağıda orta kısımda "GUI önyüklemesi yok" seçeneğini işaretleyip uygula ve tamam diyerek çıkın. Artık o 4 renk birleşmeden açılacaktır.

gui yükleme bende hiç olmadı, lakin her açılışta o topları görüyorum (5-6 saniye tabiiki)
  • Arkadaşlar bu açılma süreleri başlangıçtaki boot ekran görüntülerini içeriyor mu? Benim sürem de 16 saniye gözüküyor. Kasper'i kapatayım bir de bakalım ne olacak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.