Şimdi Ara

SSD ISINMA SORUNU LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA MONSTER MARKA Bİ LEPTOP VAR ELIMDE CİHAZIN ÖZELLİKLERİ ÇOK İYİ ASLINDA AMA LOL OYNARKEN FPS DÜŞÜŞLERİ VE BAZEN TAKILMALAR YAŞIYORUM CİHAZ
    MONSTER ABRA A7
    İŞLEMCİM : İ7 7700HQ
    RAM 8
    EKRAN KARTI 1050 Tİ
    250 GB DA SSD VAR ŞUAN BİRAZ KURCALADIM BU NEDENDİR DİYE SSD NİN SIKCAKLIGI 65 DERECE GÖZÜKÜYOR SİZCE BU NORMALMİ FİKİR VERİN CİHAZIN GARANTİSİ MEVCUTSSD ISINMA SORUNU LÜTFEN YARDIMSSD ISINMA SORUNU LÜTFEN YARDIM

• 70-80 derece üzerine çıkarsa sorun olur şu anki haliyle sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum.

O fps düşüşleri işlemci, ekran kartı sıcaklığı ile alakalıdır.

Lol gibi bir oyunda işlemci çok fazla kendini zorlamaz o yüzden voltaj bir yüksek gelir bir düşük.

Güç seçeneklerinden dengeli değil de performansı seçip bir deneyin.

Eğer zaten öyleyse muhtemelen işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları epey artıyor demektir.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dedikleriniz yapıp deneyecegim
  • ssd islemcinin yakinlarindaysa, isinir dogal olarak ama saglikli mi diye sorarsan ssd si isinmayan laptoplar var. ornhttps://www.notebookcheck-tr.com/fileadmin/Notebooks/Acer/Aspire_VX5-591G-D0DD/P1030532.jpg senin laptopun altinda sogutucu var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal mi sence 70 80 derece sıcaklık ? Bakma burdakilere sen 100 derece de olsa normal derler. Garantisi var muhtemelen ver servise baksınlar en kötü macun yenileme fan temizleme işlemi yapıp yollarlar geri bide öyle denersin. Kaç yıllık diskim bile 30 derecede çalışıyor sen düşün.
  • ssd si 65 derecede calisiyor (55 derecenin uzerinde) ve normal degil zaten. islemci ile neredeyse ayni sicaklikta, anlasilan islemci onu ısıtıyor yada bilmiyoruz. Omur boyu servisi var monsterlerin garanti durumu onemli degil, arkadasin konumu geregi hava sartlari sicaksa, islemcisi 66 derece iyi deger o islemci icin. macunda degistirsen 7700hq gibi islemciyi oyunda 55 derece ile oyun esnasinda kullanamazsin. benim 7300hq 69 derecelere cikiyor yukarida resmini attigim cift fanli model olmasina ragmen. Eger tasarimda bir problem varsa yapilacak birsey yok. Arkadastaki pcb tasarimini bilmiyorum ama eger ssd isinirsa yavaslik soz konusu olur.

bu da baska bir monsterin tasarimi ssd islemcinin altinda hemen :

SSD ISINMA SORUNU LÜTFEN YARDIM

ama servise vermek her halukarda yapacagi sey zaten, arkadas bu deger benim laptopda neden bu kadar yuksek diger marka modellerdr boyle degil diyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

ssd si 65 derecede calisiyor (55 derecenin uzerinde) ve normal degil zaten. islemci ile neredeyse ayni sicaklikta, anlasilan islemci onu ısıtıyor yada bilmiyoruz. Omur boyu servisi var monsterlerin garanti durumu onemli degil, arkadasin konumu geregi hava sartlari sicaksa, islemcisi 66 derece iyi deger o islemci icin. macunda degistirsen 7700hq gibi islemciyi oyunda 55 derece ile oyun esnasinda kullanamazsin. benim 7300hq 69 derecelere cikiyor yukarida resmini attigim cift fanli model olmasina ragmen. Eger tasarimda bir problem varsa yapilacak birsey yok. Arkadastaki pcb tasarimini bilmiyorum ama eger ssd isinirsa yavaslik soz konusu olur.

bu da baska bir monsterin tasarimi ssd islemcinin altinda hemen :

ama servise vermek her halukarda yapacagi sey zaten, arkadas bu deger benim laptopda neden bu kadar yuksek diger marka modellerdr boyle degil diyecek.
    İşlemci altında kalıyosa zaten yapacak bişey yok macun yenileme fan temizleme dışında. Bir nebze de işlemcinin ısınmasını önler sıcaklığı düşürmüş olur ama SSD farklı bir konumda olduğu halde ısınıyorsa yapacak bişey yok servise verecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.