Şimdi Ara

ssd ne yaptıysam olmuyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cihazım MSI g60 453 TR. Elimde kingston hyperx 240 gb sh103s3 model SSD var. Bunu sisteme sağlam olması için HDD çıkarıp aynı slota SSD takarak entegre ediyorum.
    Sistemi flashtan kurmaya çalışıyorum olmuyor, biçimlendirmemi isiyor fakat SSD biçimlendirme seçeneği aktif değil.ya da kurulacak sürücüyü seçmediniz hatası veriyor..halbu ki tek sürücü var ve o da zaten ssd,
    casper 7 ile kutuya takıp USB hdd ile klonladım. Bu defa da BIOS ekranı geliyor. Ahci modu zaten aktif falan filan denedim olmadı bir türlü. SSD üzerinden windows w'sini bile göremedim :)
    Muhtemelen bir şeyleri eksik yapıyorum ama ne?
    Normalde de SSD takarken BIOS üzerinden yapmamız gereken bir şey var da ben mi atlıyorum ? ya da benim cihazda bir problem mi var?
    Ne yapabilirim? Yardım :)

• free_x_man F kullanıcısına yanıt
    Ssd masa üstüne takın ve tamamen formatlayin her hangi bir atama yapmayın sonra laptoba bağlayın windowsu kurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    ssd hdd kutusuna koyup,usb hdd gibi biçimlendir sonra da laptoba takıp kurulum yap diyorsunuz anladığım kadarı ile :) yoksa kurulumu da mı usb hdd gibi bağlı iken yap diyorsunuz :)
  • free_x_man F kullanıcısına yanıt
    Neyse masaüstü yok galiba :) şimdi 2.Çözüm dvd sürücüsü olan yere ssd takın oradan direk formatlayıp kurulum yapın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    baştan açıklayayom pc çalışıyor..ben buna ssd takıcam ama ssd ne yaptıysam windowsu kurup çalıştıramıyorum..usb kurarken hata veriyor..ssd görüyor ama yüklemek isteyince yüklenecek bölüm bulunamadı diyor..casper 7.0 ile normal hdd klonlayıp takıyorum bu defa da direkt bios ekranına atıyor..boot,uefi vb tüm ayarları anladığım kadarı ile denedim :)
    sanırım bu işin bir püf noktası ya da inceliği var ve ben buna dikkat etmiyorum :)
    yazılımsal olarak bir eksik-hatam vs var ama ben bilmiyorum ya da farkında değilim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.