Şimdi Ara

ssd öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toshhiba L855-14m laptopa ssd takmak istiyorum. Öncelikle sata 3 destekliyor mu? Sonrasinda 240gb, okuma-yazma hizi minimum 500mb/sn olan ssd önerilerini bekliyorum. İndirimler hakkında bilginiz varsa linki ile önermenizi rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edebilecek var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: claretred1967

Arkadaşlar toshhiba L855-14m laptopa ssd takmak istiyorum. Öncelikle sata 3 destekliyor mu? Sonrasinda 240gb, okuma-yazma hizi minimum 500mb/sn olan ssd önerilerini bekliyorum. İndirimler hakkında bilginiz varsa linki ile önermenizi rica ederim

toshibanın sitesinde sata 3 desteklediği hakkında bi bilgi bulamadım büyük ihtimal sata 2 destekliyor
    minimum 500mb okuma yazma demişsin ama sata3 olmadan bi işe yaramıcandan daha alt bşylere bak derim.
  • Baska forumlarda da arastirma yaparken hwinfo programinda sata 2 yada 3 ogrenebilecegimi okudum. Bnde de atacagim resimdeki gibi yazıyor

ssd öneri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claretred1967 -- 14 Nisan 2015; 17:10:41 >
  • arkadaşlar yokmu öneride bulunabilecek. sata 3 ssd önerilerinizi bekliyorum
  • claretred1967 C kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarında sata 3 olup olmadığını Güneyköprüsü Modeli ne bakarak anlayabilirsin sata 3 için en az hm76 olmalıydı yanlış bilmiyorsam.Buna da speccy programından bakabilirsin.Sata 2 olsa bile ssd takınca zaten gözle görülür hızlanma olur.Sata 2 de max.300 olur okuma ve yazma hızları.Ama tam 300 de olmaz yarı yarıya düşer. 200-250 arası olur.Ssd olarak da 840evo yu öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 15 Nisan 2015; 18:18:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Depolama için Harddisk Öneri
    geçen yıl açıldı
    Sata ssd öneri
    2 hafta önce açıldı
    SSD tavsiye
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.